146

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не включвайте ваксинацията в политическата игра, защото хората вече ни се смеят. Който иска да се ваксинира, който не, но поне престанете да го навирате като политическа точка.

145

Припкам, припкам

преди 3 години

Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, аз съм Ваш почитател, нямам пари и искам да си купя нещо, моля ви, умолявам ви на колене за милост ще направя всичко, което пожелаете, ще отдам душата си на ГЕРБ, умолявам ви за номер или имейл.

144

отиде коня у реката

преди 3 години

това е печалния край на ИТН и мутрите, лъжите рухнаха

143

Николай

преди 3 години

Побеляха ми косите от как чух за първи път че идва края на ГЕРБ. Вече 15 године!

142

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ трудно ще хванат над 20 %, за ИТН прогнозната е малко занижена с оглед на факта че немалка част от избирателите им не биват обхванати от подобни проучвания, в проучванията на предните избори редко има даваха повече от 15 % а реалния резултат излезе доста по-висок, ДБ имат някаква повишена подкрепа в София, но доста неадекватното поведение на Христо Иванов доведе до отлив на гласоподаватели извън София, според мен ще са около 11-12 % не повече, Маята и 2-та юнаци имат шанс само ако са заедно

141

Анонимен

преди 3 години

Прокопиев както и да си върти всичките парти все на един и същи процент идват :)

140

Loyko

преди 3 години

Има ли,няма ли такъв народ незнам,но сега стана ясно на всички какво има и какво няма в Българската политика. ИТН е време да бъдат заличени с нашите гласове,заради подигравката с хората.Разчитаме на партии с коалиционна Култура и ясни намерения да работят в имета на народа и държавата.

139

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНТо въпросът е вие дали ще съсъавите правителство, защото много лаехте стещу ГЕРБ, но накрая се видя, че нищо не умеете освен да раздавате пари от ББР на свои приближени.

138

Анонимен

преди 3 години

До ИА как ще стане мнозинство за правителство. Няма как да влязат ГЕРБ и ДПС. Петков- Василев дърпат от ДБ, но народът трябва да осъзнае, че единственият начин е да се формира широко ветрило около ДБ и Петков_ Василев чрез максимално извличане на гласове от другите, които доказаха, че нямат смелост за конструктивно мислене за правителство. По-добре дори БСП да се включи в една широка коалиция, отколкото пак да се надхитрят с онези недоразумения от ИТН (освен ако не се осъзнат)

137

Факт

преди 3 години

Всичко това се случва заради Румен Радев. Явно е че той загуби и е време да облече черното расо, да се остриже и да ходи в манастир. Много хора умряха по митинги и от коронавирус

136

Тренд мото

преди 3 години

Кой плати той върви!

135

paul61

преди 3 години

До Сатира 116 / Най ниския най високия -в цифри , не в проценти /ДРУГОТО СА ПРОСТО ПРИКАЗКИ / , ако сме 7000 000 милиона от 9000 на 23000 /приблизително/за 12 години като пследните 3 най много . А откъде - има статистика само че трябва да събираш и да изваждаш защото не ги пишат накуп , а по пера но за човек в тази сфера не е много сложно . Довчера и аз не си бях дал сметка но като гледах таблицата на малкия Мук реших да посмятам и да го хвана в лъжа но не можах , даже ми се струва че при него

134

АнонимеН

преди 3 години

ПРИ ЗАГУБА НА ГЕРБ НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ И НЕСЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ГЕРБ , ТОВА Е ГРАЯ НА ГЕРБ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ! ИЗОБЩО НЕ Е ШЕГА! И РЕДОВНО ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАНО СЪС МАНДАТА НА БСП И ПРИЕТО СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ЗА РЕДОВНО, КАТО ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТ ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ И КАБИНЕТА ЩЕ МИНЕ! ПРИЕМЕ ЛИ СЕ РЕДОВНО И СУБСИДИЯТА ЩЕ БЪДЕ ГЛАСУВАНА НА 1 ЛЕВ И КРАЙ С ТРОЛОВЕТЕ НА ГЕРБ И ДРУГИ ПАРТИИ!

133

хатака

преди 3 години

Лъвът се разхожда из гората. Среща жирафа:- Ей, дългия! Кой е най-красив в гората?- Ти, лъвчо.След малко среща зебрата:- Ало, раираната! Кой е най-красив в гората?- Ти си, лъвчо.Продължава нататък и вижда слона:- Ти там, клепоухия! Кой е най-красив в гората?Слонът го хваща с хобота, мята го в блатото и си продължава по пътя.Лъвът излиза от калта, отръсква се и мърмори:- Ей, какво се нервираш бе? Можеше просто да кажеш не знам.

132

БРАТЯ ГЕРБАДЖИИ

преди 3 години

Трябва да да се обединим , да си защитим продобитото от нас .Иначе ни чакат тежки времена - представете си ако ГЕШЕВ се смени от нормален Прокурор ?Ще изгубим всичко за което сме работили 25 години , децата и внуците ни ще станат работници на заплата .

131

Припкам, припкам

преди 3 години

Уважаеми, Дами и Господа от ГЕРБ, аз съм на 28г. симпатизирам ви отдавна, не съм ваш член, но нямам пари за да си купя нещо и съм готов на всичко за вас, умолявам ви от душа за милост.

130

Анонимен

преди 3 години

Ами да случва се това което искаха учиндолските мутри,да разочароват електората по изгодния за тях начин,да не показватче не знаят как да управляват и ги е страх.Видяхме и колко наивни и глупави хора има за които е важно само плюенето а,че трябва да имаш акъл и опит да управляваш не ги интересува.Ако станат 2 или 3 ще почнат пак шоу да пречат в Парламента.Е това ще стане

129

ЕЛЕМЕНТАРНО

преди 3 години

НАРОДА ИСКА ГЕРБ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ ЖИВЕЕХМЕ ПО ДОБРЕ ПРИ ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ

128

ТОВА Е

преди 3 години

Няма ляво, няма дясно всички против Радев и ЗАГЕРБ!

127

АнонимеН

преди 3 години

До Алекс/ НЕ НЯМА ДА СА !!!ПРОПАДНАЛИЯ ГЕРБ Е СЪС ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ ОТ ОКОЛО 700 ХИЛЯДИ ДУШИ И ПАК ЩЕ ФАНАТ ТИЯ 24% ,НО ПРОУЧВАНЕТО Е ЗАНИЖИЛО ПРОЦЕНТИТЕ НА ДРУГИТЕ ПАРТИИ КАТО ИТН КОЙТО СА НАД 20%. И ПАК НЯМА ДА УПРАВЛЯВАТ ГЕРБ ,ТЕ ТИЯ ПРОЦЕНТИ ГИ ИМАХА И НА ИЗБОРИТЕ ПРЕЗ ЮЛИ 2021!