35

Зозо

преди 2 години

Ко стана, бря? Доган ходи ли да се обяснява в парламента? :)))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 2 години

Най-верните клоуни на Слави му подляха шампоан - Краси Радков окуци Слави Трифонов.

33

Анонимен

преди 2 години

Щом Тошко Африкански, Филип Македонски, Слави Чалгаров са знаели, че Дончева е бурен, защо са я канили в чака-рака "Седем-осми"?

32

ПЛОВДИВ

преди 2 години

Какъв герой е Учиндолеца? Чалгар и анимационен герой от Фейса! При това и лъже. Обеща да не търси подкрепа от БСП, а Тошко иска да го подкрепят за правителство? А да видим кои му са придворните :Тошко Африкански, Станев със скъсаните кюлоти, Баба Мика, Пацо Шнорхела, Илиев Плагиата и Ванката Синоптика! Е това е ИТН !А Забравих за балет МАГАДАНС и Гъмзата....

31

ха ха

преди 2 години

Кай още не е разбрал, че протестърските партии не са промяна Това е друг отдел на ДС

30

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Анонимен 13 То пък Тошковци и Филиповци са едни "титани" на мисълта.Дончева може и да говори диалектно,но ИТНешники на малкия й пръст не могат да стъпят.Трагично зле са интелектуално всички наред там.

29

сминдух енд чесън

преди 2 години

Слави победи ГЕРБ на изборите,това ще остане в историята,а Дончева засега е известна единствено с неистовата си подкрепа сутеньорите да лежат по малко в затвора.

28

Стефан

преди 2 години

"Има такъв народ работят със задкулисието, тогава какво е търсела като гост в предаванията на телевизия 7/8 на Слави Трифонов", попита той. Младо и напористо кариеристче той и Доган е гостувал в шоуто и вашия лидер му се възхищаваше и се държеше като мазен курбан, то не бяха ласкателства не бяха хвалби, и още помним как плачеше за братя Илиеви, прогнило дърво е вашия лидер, и чeп за зеле не става.

27

Анонимен

преди 2 години

тарикатка е и не се срамува от това, чалгарите също са тарикати дето се правят на патриоти

26

АуфидерБайСвиджос

преди 2 години

Татаня е била в предаването за да види от близо и почувства по директно кой какъв и колко му е акъла, директно от вилаяета на Трифон Тръндатилов Трънски. Та ето ти го къде е тръна, Славния Трън. Освен това като добавиш оня левкоцит лилипутната мухоморка става ясно кой какъв е. Татяна свърши работа за която останалите партии ще й благодарят че не се молекулизираха с лигнята на обществото. За управлението и администрирането на предпочитам бруталистите предГлистите

25

северозапад

преди 2 години

Прави са чалгарите за Дончева ,че е като бурена пирей на плет да го хвърлиш след 7 години пак никне ,но видяхме и каква е промяната простотия до шия и селски интриганти.

24

анонимен

преди 2 години

Защо на тези от ИТН все им се привиждат някакви гадостливо-гнили неща?ГЕРБ били токсична партия,Дончева-отровен бурен.Сигурно те самите редовно преяждат с неядливи гъби,та получават халюцинации горките.Боже,колко са зле само барабар с вожда си,един свестен нямат,все от кол и въже човеци събрани в тази група по интереси.Някак си не мога да я нарека партия.

23

Анонимен

преди 2 години

Класи е ,адвокатка на мафията, че и поправка да пуснат един от тях прокара.

22

Сашо

преди 2 години

Не я понасям тази печена мошеничка но 80 Славчо е абсолютно права.Никога. Та той сам ,си е признавал в предаванията,че не е в мир със себе си,че не може да си контропира гнева,емоциите.Ами то му личи на лицето

21

Анонимен

преди 2 години

Облекло за бара/ плажа в НС?! Но обсъжда другите, били слаби, тя не уважава НС и избирателите си. Едва ли вътре не е климатизирано че да е толкова топло, досега зимата там не са били с кожуси

20

Анонимен

преди 2 години

до 16 Айде сега Ку !!!! КО то се разбираНяма да секараме. Ех Асанчо,Асанчо

19

Старо куче

преди 2 години

Кака Таня ще ги хапне чалгарите за закуска. Те не могат да и стъпят на образованието, опита и хъса

18

Зозо

преди 2 години

В случая е права. Славиту е импотент.

17

Анонимен

преди 2 години

Е, не пречи като е гостувала, какво толкова!

16

аз

преди 2 години

Напиши го на листче!