46

Борисов е виновен

преди 2 години

Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителсто и укрепването на държавността остава основен приоритет...всичко това е БЛЯ...бля...бля....БОРИСОВ признай се за ВИНОВЕН!!!

45

Койчо

преди 2 години

Само троловете вярват че Радев ще загуби изборите понеже ще загубят заплатата

44

Атанас Велмазов

преди 2 години

РАДЕВ Е У.БИЕЦ ! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА И ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР !

43

Анонимен

преди 2 години

Радеффф нямам търпение да ти видя насраната физиономия като загубиш изборите мижитурка такава. И след това още по-насраната като те метне Гешев.

42

Е ле па тоя...

преди 2 години

Имам чувството ,че ще го отнесе на следващите президентски избори...нали иска ПРОМЯНА...и ще я получи!!!

41

Докато

преди 2 години

Не вкарат половината държавни чиновници в затвора, нещата няма да се оправят. Основното в съдебната реформа трябва да бъде връщането на морала и народната мъдрост в правото, т.е. възстановяване на съдебните заседатели.

40

Анонимен

преди 2 години

Гербера пак включи виртуалните си профили и почна да заработва надницата си. Сега ще нащрака 20тина минуса, ще понапише 20тина коментара един след друг срещу Радев.

39

Анонимен

преди 2 години

Господин Радев, все още чакаме доказателствата от лицето бойко рашков от вашето правителство за подслушванията. Дължите на Обществото обяснения кой, кога, по чия заповед и защо е бил подслушван! Всяко едно протакане или прикриване от ваша страна на откровени лъжи ви носи загуба на гласове!

38

Анонимен

преди 2 години

Дойато инфлацията настъпва и се превръща в хиперинфлация като през 1996 г комунистическата власт гледа да ни замотае и залъже.Според тях всичко е нред в държавата и няма никакви проблеми, нищо че стотици хора всеки ден протестират.

37

отровна гад

преди 2 години

Дори Цветан Цветанов се ограничи само до плашене и плюене по лекарите! Не осъдиха и не уволниха никой при Горнооряховската простотия с бебето в кофата! Виж, Румен Радев е друга работа - той направо ги уволнява без обяснения! Остана му само Мутафчийски и всички, които са били на снимка с Бойко Борисов, ще са уволнени!

36

личи си че е летец

преди 2 години

Все още лети из облаците...Альоууу...пРЕЗИДЕНТААА...слез на земята...виж болежките на обикновените хорица и стига си разтегал локуми от сорта на:...Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите...Държавност и доверие в институциите ...???ТАкова жювьотньо в България няма!!!

35

Анонимен

преди 2 години

Долу едноличната диктатура на Румен Радев!

34

Анонимен

преди 2 години

Пак ли Киро Язовира ще точи водата от водоемите?

33

Анонимен

преди 2 години

Разрухата и налагането на ДС ще продължава. Знаем.

32

Кал-Ел

преди 2 години

Чорапа ли определя политиката на правителството? Да не се помисли за монарх?

31

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами няма и как да има, те вълците козината си менят но нравът си никога, въпреки че тези не са и вълци, а ръфащи се и виещи червени чакали впили зъби и в тялото българската държавност ... !!!

30

Мдааа...ТУЛУПИ

преди 2 години

РОНТ ФРОНТ ДРуууГАРееее...

29

?!?

преди 2 години

Високи цени, висока смъртност от Ковид, сметка е за работещите бедни българи. Това е политиката на тоя до сега.

28

отровна гад

преди 2 години

Днес имаме президент който е учил и работил как да пуска бомби върху хората! Министър председателят ни е учил и работил как се стреля с артилерия срещу хората!

27

ЪхЪъъ...

преди 2 години

Нищо не разбрах от туй изказване...ПРИЛИЧА ми на ПРАЗНОДУМИЕ!