117

Анонимен

преди 2 години

Интересно, на дебелогъза Таня антихуманните коментари остават, моите в които споменавам Клаус Шваб като антихуманист се трият!

116

Ларавел

преди 2 години

Какво троля? Във всички IT фирми, процента ваксинирани движи между 80-90. Оспорваш ли го?

115

Анонимен

преди 2 години

125ти. Значи скоро ще я закривате фирмата. Не зная умрял да може да пише на компа.

114

Анонимен

преди 2 години

До ШашиАбсолютен лъжец. На ден почиват около 300 души в България. 50-60 до 120 са над тези числа от Ковид.

113

Анонимен

преди 2 години

в Германия от 01.10 който е НЕваксиниран.но трябва да излезе изолиран в карантина си взема НЕплатен отпуск.до сега имаше болнични..но вече НЕее..

112

Искрен

преди 2 години

До фигароИ без ковид си бяхме първи по смъртност, не само в ЕС. Ваксините и ковид пропагандата нямат нищо общо. Нито чипирането или конспиративните теории.

111

Светофар

преди 2 години

Стига демагогия! Първо ваксинираните в България са малко, второ ваксинираните както се доказа боледуват леко. Друг е въпроса за заразяването, там няма разлика. Но, има и друго ваксинираните, понеже губят обективна представа за състоянието си, не могат да вземат мерки, за да не разпостраняват вируса. Когато човек се почувства неразположен, най-малкото което прави е да се изолира, докато не се разбере какво точно става. При ваксинирания такова нещо няма, поради леките симптоми.

110

Последни прогнози

преди 2 години

от математик Витанов....няма...

109

Шаши

преди 2 години

Всеки, който е починал, влиза в графата-с Ковид

108

2030-та година

преди 2 години

28-*** вълна. Масово се ваксинират ваксинирани.

107

Анонимен

преди 2 години

Някой чувал ли се е скоро с математик Витанов? Добре ли е?

106

Ларавел

преди 2 години

Във фирмата работим 40-45 човека. Има 5-6 неваксинирани. Сега ще ви обясня кои позиции заемат въпросните "с отворвни очи" хора. Портиера на рецепцията на партера, едната от двете хигиенистки, двете момичета от кетъринга, един от 35-те програмисти и един от шефовете. Последния е на 70 години с доста заболявания и просто не му разрешават.

105

Анонимен

преди 2 години

При първата вълна, с доста крути мерки имахме стотина жертви за 3 месеца. Почнахме да превъртаме хилядите, когато се отвориха училищата миналата година и хората почнаха "да не им пука". Фактите не може да отречете, нали?

104

Анонимен

преди 2 години

Защо няма новини от математик Витанов който пророкува четвъртата вълна? Крие ли се?

103

антиваксър

преди 2 години

"Мерките" са глупост. Не искате да лекувате хората. Ако сами не си помогнат, ще бъдат убити. Това го гледаме година и половина. Без изменение.

102

Шаши

преди 2 години

Кога ще разберете, че ваксината е болестта. Тя избива хората. И е направена от хора, които и пет пари не дават за вас. Пречите им, защото сте здрави и свободни.

101

Да анонимен 113

преди 2 години

Всички се чудят какво е искала да каже Татяна Дончева като е дала листче с 500к на депутатчето на Слави, а това най-вероятно е била прогноза за броя заразени от четвъртата вълна.

100

Селянин

преди 2 години

Ситуацията не е такава в другите държави г-жо адвокатка. Дефинитивно не в Израел където вече се говори за четвърта доза. Швеция наложи ограничения за пристигащи от Израел.

99

Жорик

преди 2 години

И на кой му дреме за неваксинираните? Така са си избрали сами.

98

Анонимен

преди 2 години

Показателите ни през първата вълна бяха в десетки пъти по - добри от тези на цяла Европа.После постепенно се помангърчихме и резултатът е повече от видим, всеки ден едно село или жилищен блок си отива от този свят