67

Само да знаете:

преди 2 години

Симеон се прави на ***!Не виждам държавна измяна Страсбург!

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя дърт комарджия и крадец ни го докара ДС преди 20 г. С него дойде и пазвантина му, банкянската сикаджийска мутра, също одобрена от ДС. И от тогава копаме дъното.

65

По кротко,

преди 2 години

че пак ще обяви война на Америка и Великобритания

64

Тато из Правец

преди 2 години

Дядото на тоя, Фердинанд,пристига с една пътна чанта багаж и и протъркан брич на з.дник!

63

Анонимен

преди 2 години

От къде толкоз имоти след кат царете са на държавна заплата за нея си дейност и от никаква друга дейност не формира техните и семейните им доходи с деца до пълнолетна възраст за времето на пребиваването им на царска длъжност,още повече,че дядото абдикирал от длъжността и тя пропада,не е поета пряко от жена му,децата му по реда наследници на същите права да заемат таз длъжност на държавна заплата и др.семейни дейности за доход,че още повече имотите за тях са държавна собственост за института цар.

62

Анонимен

преди 2 години

Живков строеше,а тоя бащичко ни съди и осъди.Точно както Фердинанд осъди България на безпътица след ПСВ.Абсолютни мерзавци.

61

Бай Х

преди 2 години

Чудя се как слави не го номинира за премиер!

60

Анонимен

преди 2 години

"Аз? Да искам нещо от Родината? Такова нещо вие от мен няма да видите!"Е, видяхме! Много благодарим!

59

Бай Х

преди 2 години

царо е голем пич.

58

ПенаOтНощнатаСмена

преди 2 години

*** впиянчена мадридска гнида

57

Анонимен

преди 2 години

Аз обичам България, аз милея за България, аз так, аз онака и накрая... - осъди България с Трасбург. Е няма такова долно и нагло нещо. Сега България, след като е осъдена да му върне имотите, които са за милиони - да не му ги връща а да ги изземе в полза на държавата, защото тоя едва ли е плащал данъци за тях. А данъците само на един дворец са.....

56

Янко

преди 2 години

Най големия крадец на България!!! Дядо му е пристигнал само с 1 шинел на гърба си в България..Дано цяла испания потъне заедно с царският им катун. А пред Народното събрание да сложат статуите на успешните ни депутати. Единия как продава България срещу евро А другия дълбоко наведен целува ръката на царя и папата го гали по главата. Къде е ВАСИЛ ЛЕВСКИ да ни извади от европейската тиня ? ЧАКАМЕ ГО НАШИЯ МЕСИЯ !

55

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че ще спечели всички дела. И за всички разноски ще плаща българският честен данъкоплатец (не броим разни шофьори на баничарки и сервитьори в сивия сектор за подобни, разбира се).

54

Някой

преди 2 години

да е очаквал друго от този навлек ?

53

баба мара

преди 2 години

ген радев незабавно да лиши това ко-ти-ло от български документи то доиде даприбира имоти и сменя чипа затова седи тука и не мърда чака да продава горитезащо не си търси имотите в италия и германия ама се е заврял тука защото не ни ее сменен чипа и не сме го изгонили още

52

Лудко

преди 2 години

Тоя няма ли кой да му отнеме българското гражданство и да се свършва?

51

Анонимен

преди 2 години

Всички царски имоти да се върнат МОМЕНТАЛНО на царя! Точка по въпроса! Това го казвам като човек, наследник на доста имоти, потивозаконно отнети от БКП, но върнати след доста съдебни битки.

50

немец

преди 2 години

Какви български царе бе??? Българските царе са били преди турското робство. Това е някакво немско ***, потомък на експлоататори, убийци и робовладелци. Гадини и подтисници от векове насам. Да гори в ада дано!

49

Леша

преди 2 години

На СлавитУ татко му ха-ха

48

user

преди 2 години

Сега за всичките тези 60-70 години да плати поддръжка, данъци, заплати на персонал и т.н. Тогава да видим дали ще си ги иска.