212

Диана

преди 2 години

До Анонимен226 Кой ти каза, че хората били свалили Герб защото били мафиоти, БСПто ли?! Слушай го ти БСПто - тези мошеници и 100г. да ви лъжат, пак ще ви излъжат...Царял феодализъм по страната, феодализъм, изграден от прехода на БСП, не от структури на Герб, смеш.ко! Не може нещата да се оправят с вълшебна пръчица, особено след "политики" на БСП...Хората се надяваха да видят нови личности, но те излезнаха по-лоши и от наличните - урок, през, който явно трябваше да минем, БСП! БСП и СИЕ ВЪН!

211

Майна до 241

преди 2 години

Кризата дойде от Юмручестото тяло, което хал хабер си няма от принципа :" Който нож вади - от нож умира!" Замени нож с юмрук! Това е със силата на Неотменим Закон! Народът не е сляп, колкото и да го нарочват за такъв руските проксита.

210

Не ядосвайте

преди 2 години

Тошко! Не му е лесно - ако не изпълни исканията на началника си и веднага - бой , глад, стригане. Лесно им е на другите политици с тяхната хлабава партийна дисциплина, ама в ИТН не е така - там задачи и поръчки се изпълняват по военному.

209

Анонимен

преди 2 години

пачкай герберастите

208

О хо хо

преди 2 години

ОТГОВОРЕТЕ СИ : КОЙ МАХА ОХРАНА ОТ ГЛАВЕН ПРОКУРОР, КОЙТО И ДА Е ТОЙ, АКО НЕ ТОЧНО МАФИЯТА?!? ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ.

207

Анонимен

преди 2 години

БСП/ БКП са най-напред атентатори!СЛЕД това упражниха ГЕНОЦИД СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ НАРОД ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА! ОТКРАДНАХА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ! СЕГА ВСИЧКИ ХОТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ СА ТЯХНА СОБСТВЕНОСТ И ВКУПОМ ПЛАЧАТ, ЧЕ НАРОДА Е БЕДЕН И С НИСКИ ДОХОДИ/ ЗАПЛАТИТЕ В 80% СЕ ДАВАТ ОТ СОБСТВЕНИЦИ ОТ БКП И ДС/ ПЕНСИОНЕРИТЕ С ОТКРАДНАТИ ВНОСКИ!

206

Гиб Мелсън

преди 2 години

до Диана. Ако се приемело, че казвам истината. И защо да лъжа? Защо да не казвам истината. Какво ще спечеля ако излъжа? За кмета е абсолюно вярно, че пуши и си държи едния крак вирнат на бюрото. И аз съм го виждал лично, тъй като и аз съм ходил при него. Това беше преди години. Моята позната потвърди.Въпрос на възпитание, на култура и манталитет при хората на Винету. Те гледат вожда си и го копират. За срещата в София за която ми разказа попа, не виждам защо попа ще ме лъже, той просто сподели

205

Диана

преди 2 години

До Анонимен221 Без съмнение БКП беше мафия, но нейните структури и вътрешни отношения се наследиха от БСП!БСП е наследник на БКП, не Герб!Герб може да са били в БКП, но са преминали под пресата на прехода, отхвърлили БСПто..Може би в желанието си да се отдалечат от БКП са отишли на другата крайност, отхвърляйки и лошото и хубавото, но Герб определено не живеят за властта-те са ориентирани към резултата и ако не се поддават на манипулиране, не се подхлъзват по предизвикателствата са герои

204

Очевидно

преди 2 години

българската народопсихология изисква в НС винаги да има някой дето да говори и прави като Волен. Ей го сега Тошко - същия Волен. Избирателите имат нужда от това. Да не забравяме все пак, че сме в предизборна кампания и политиците влизат в образ.

203

Обективно

преди 2 години

ЗАД ИТН СТОИ РУСКАТА МАФИЯ, ЗА КОЯТО НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ГОВОРИ, НЕ СПОМЕНАВА, МЪЛЧИ СЕ ЯКО ПО ВЪПРОСА. СТРАХ ТРЕСЕ ЖУРНАЛИСТИТЕ И ИМА ЗАЩО.

202

Някой

преди 2 години

Жужето Тошко не може да носи отговорност за собствените си приказки и изцепки, пък щели държава да управляват? Всякакви палячовци са се подвизавали из тоя парламент, ама тия жалки душички ще счупят ***!

201

Анонимен

преди 2 години

Има ли до момента български депутат който да не е пряко или косвено свързан с тошковото БКП? НЯМА! Всичките тези партийни циркове са само за пред редовия гражданин който все още рупа ли рупа. Администрацийте на Герб бяха пълни със синове и дъщери от уж БСП и обратното. Докога ли ще спите и ще допускате да ви мамямт по най-бунашкия начин?

200

селяния

преди 2 години

тоя от стралджанското село джинот може и да говори истината, но мен лично ме обижда, че трябва да избирам да гласувам от ... по-голямото и по-малкото зло, старата или новата "задруга" ...

199

Герб

преди 2 години

имат много кусури но не са мафиотска партияМафиотите са тея с които не можахте да разделите баницата, Тошкопрокопиевите даебъ, защитниците на олигарсите ***, кръговете на доган и старите *** от бсп

198

Анонимен

преди 2 години

Е, нали хората затова свалиха ГЕРБ от власт, защото са мафиотска партия. Навсякъде в страната властваше феодализъм - по някой феодал от ГЕРБ и само крадене до безграничност. Прав е Йорданов. Друг е въпроса, че сценаристите на Славиту са бетер сел яци без грам мащабно мислене.

197

Анонимен

преди 2 години

Един мафиот вика на другия "мафиот", това е отчайващо "забавно"!

196

Койчо

преди 2 години

Какъв е проблема след като Тошко е казал истината.Щом вожда им е лежал в затвора Панкрац за кражби на коли и рекет

195

Диана

преди 2 години

До Гиб Мелсън Мислиш ли, че в момента България е в състояние да обръща внимание на формата, пренебрегвайки съдържанието?! Или ти предпочиташ изисканите обноски на тези, които не само няма да свършат никаква работа, а и ще те накарат да си платиш от скъпо по-скъпо затова че си се обърнал към тях?!...Ако приемем, че говориш истината, мога да ти кажа само, че такива обноски са се родили по коловозите на прехода на БСП и са само черупка, която няма отношение към същността на проблемите...

194

баба мара

преди 2 години

подкрепям тошко африкански друг е въпроса че има такива идио-ти не ставатза нищо

193

Анонимен

преди 2 години

Цялото БКП взето заедно е мафиотска фигура и така ще си остане докато не бъде изтъргано озцяло! БКП=Герб, БСП, ДПС, ИТН, ИНИ, Патриоти, Воля и тн. Вижте им родословното дърво и ще видите че членовете ин са винаги пряко или косвено свързани с тошковото БКП от 194та година.