131

Анонимен

преди 2 години

До Иванко "То не е подкуп бе, ***. РЕКЕТ е. Аз нищо не получавам в замяна. Какъв подкуп ?" Получаваш, Иванко, получаваш одобрение, което си поискал. Затова го даваш. Обаче, понеже съм бил в тая каца, знам и още нещо, ти казваш "рекет" на това, че фирма ти иска пари за да ти направи проекта, нали така?

130

Иванко

преди 2 години

Ти не кандидатстваш в Европа директно. За нашия град пари не тръгват, ако проекта не е пуснат от тази фирма. За земеделието говоря, за другите не знам. Много лесно може да се провери това.

129

До 132

преди 2 години

Щото фъфлещата много ценен кадър. Може да я отвлекат извънземните за проби. Тя е мозъка на България.

128

Иванко

преди 2 години

То не е подкуп бе, ***. РЕКЕТ е. Аз нищо не получавам в замяна. Какъв подкуп ? Закво за ми тия неграмотници ? Те ръцете им у дупе навряни.

127

Анонимен

преди 2 години

До Диана /134 Ама как да не обвиня герб? Тук да ти мине европроект се ходи само в една фирма" Я кажи, защо САМ не си кандидатстваш по проектите?

126

Анонимен

преди 2 години

Кое си мандахерца бе Тошко. Той ако имаше кво да мандахерца немаше да оди с ръцете в жобовете и да се вози на жипче. Измандахерцал сее вече. Останаа му само дисагите.

125

Диана

преди 2 години

Ама как да не обвиня герб? Тук да ти мине европроект се ходи само в една фирма. На друго място не става. Държи я някакъв роднина на областния управител и това е положението. За този град пари не тръгват, ако проекта не е пуснат от тази фирма.

124

Анонимен

преди 2 години

До Иванко Иванко - нека ти кажа нещо, моето момче. Когато има подкуп, подсъдими са и искащия и даващия. Знаеш ли защо?

123

.

преди 2 години

Много просто! Защото много хора са му набрали точки и са наточили секирите си за главата му!

122

Диана

преди 2 години

До Иванко И аз съм чувала за такъв случай - човек получава помощ от ЕС за земеделски нужди, но началникът там му казва или ми даваш проценти, или ще отхвърля молбата ти..В този случай, за който ви говоря, кандидатът му тегли една майна и заминава да работи в чужбина...Сигурна съм, че има и много други подобни случаи, но никой никъде не се е оплакал - как можеш при подобна ситуация да обвиниш Герб? Тази корупция се роди от прехода на БСП и е толкова силна, че сигурно още дълго ще ни пречи

121

Анонимен

преди 2 години

Диначе, не бе никой не знае, никой не се оплакал. Ей затова Перник и стотици хиляди хора стояха без вода по време на пика пандемията. Никой не чу и не разбра, нямало е сигнали. Сигнали от космоса на вас ви трябват. Да ви прасне еин метеорит че да имате причина да се правите на хамави.

120

муховорката Мукчо

преди 2 години

сега е момента всички които имат и маааалкото усещане че Слави е празен а неговите шоутераси и шоутезийки барабар с оная мохуморка-низкия Мук като био-ксерокси са копирали,плагиатствали и присвоявали идеи,случки,танцова хореография,сценично поведение.та ей сега всеки който има един мол съмнение,знае за преписана нота,буква или жест-сега му е времето с една камара съдебни дирения Дългия с немалки съмнения за дълбока вероятност и за достоверност че еплагиагаден преписовател даму се каже ти си ЛьОш

119

Иванко

преди 2 години

Да, аз и още няколко хиляди като мен все едно и също си измисляме. Като работиш в един бранш се срещаш с много хора от същия. Ние не се питаме един друг дали и при тях има рекет, а се питаме колко е рекета. А то да е само нашия занаят - пак бива. Ама гледам и други се оплакват. В месопреработването имам познати - същата работа. При животновъдството няма, защото те му таковаха мамата и там пари няма вече. Ама 5лв ако можеш да изкараш, веднага идват и ти взимат 2

118

Анонимен

преди 2 години

До Иванко За какъв "процент" за "проекти" говориш, прятелю? Кой ти готви проектите? Делтагард за какво им даваш пари? Разкажи.

117

Диана

преди 2 години

До Иванко Да...прочетох за областния ви началник, дето правел всичко в малкия ви град и бил оплячкосал всичко, а вие само е трябвало да си седите и слушкате, значи...А откъде си сигурен, че Герб и Бойко знае какво става при вас - вие да сте се оплаквали някъде, не сте! Търпели сте или сега си измисляш, пускаш слухове и слушаш слухове, но нямаш никакви доказателства да се обърнеш към Гешев, дори да се оплачеш на Бойко...Предполагам, че всичко си измисляш за да компроментираш сега Бойко...

116

Анонимен

преди 2 години

Мандахерца??? ... рязане на крайници, свински чарва??? Колко фин изказ тошко, предпочитам си Бойко, в сравнение с теб той звучи като професор по български език и лигература!!!

115

Иванко

преди 2 години

Защо да съм тарикат ? Европа отпуска тези пари за хора като мен. Ама като минат през гербаджията при мен идват най-много 70%. Е как да защитят проект за 100лв със 70лв ?

114

Анонимен

преди 2 години

злоупотребата с фондовете и парите на данъкоплатците, раздаване на обществени поръчки шуробаджанашката, опити за прокарване на безумия като конвенции, пръстови отпечатъци в болниците, махане на вазов от учебниците. Бистришки тигри в спартана, цеца, ИПОН..Създаване на родово общинен феодално партиен строй по малките населени местаизборни автобуси, протестърски автобуси от малцинствата, ааа не не бяхме ние гробарите кажи кой защо никой не знае, хората не протестираха месеци наред.

113

Иванко

преди 2 години

Какво народно имущество съм крал *** ? Аз на на 37 години, започнах със земите на двамата ми дядовци - 90 декара общо. Какво съм крал ? Трактор под наем ползвах, 3 години докато си купя един стар. Много знаете, ама какъв сап съм ви приготвил. Сега тия дето лапаха от мене ще ми лапат големия бахур. Солен ще го лапат

112

Анонимен

преди 2 години

Ааа ти щото си тарикат по европроекти ... тука ли е заровено кучето Иванчо ?? тарикат селски