40

Любо

преди 2 години

Тези платени шарлатани докога ще се изказват от името на народа? Аз познавам доста народ, който си иска Борисов! Лишпери!

39

ГРОБАР

преди 2 години

А вие какви сте да определяте кой какво иска .Какви сте вие Господ ,Хитлер. ПУЧОВЕ мръсн...

38

Анонимен

преди 2 години

Реално българите плащащи данъци в България избраха пак герб

37

Явор

преди 2 години

Слави наистина ме изненадва мене. Да, Борисов никой не го ще. Слави ме изненадва, че се държи така и че някак вече не мисли за модела на Борисов, модел, който той познава добре. Той и сценаристите му познават прекрасно бандитското управление на Борисов, защото 12 години го хапеха с остри зъби в Шоуто на Слави. Или просто, когато вече не си шоумен, е друго.

36

Изнервен

преди 2 години

Ей, не се научиха да не говорят от името на всички хора, както правеха преди 1989. А бе, оххлюв, ще кажеш "ЧАСТ ОТ ХОРАТА", разбра ли ЧАСТ не искат, защото една значителна част от тях искат да се върне.

35

Стефанов

преди 2 години

До О божке Очевидно 80% от хората нямат никакви желание да се връща крадливата ви шайка. Само *** от администрацията и троловете, които сте на работа във форумите искате, ама вашата се свърши вече. Нямате мозък дори да осъзнаете че вождът ви е бита карта и вие отичате в канала след него.

34

Йо

преди 2 години

Не се научиха, че мнозинството ще продължава да гласува за ГЕРБ и ако искат работещо правитлество, то ГЕРБ трябва да е в него. Сами си го набиха всички партии, които отказват да работят с най-голямата и най предпочитаната партия от българите. Борисов беше избран с мнозинство през 2009 от 2 млн българи, няма как да го изтриеш.

33

Анонимен

преди 2 години

ХОРАТА ИСКАТ БОРИСОВ ДА СЕ ВЪРНЕ НА БЯЛ КОН И С ЛАВРОВ ВЕНЕЦ НА ГЛАВАТА!

32

Стоян

преди 2 години

Абе Му-н-Чо кой те е оторизирал да говориш от името на хората а?Я изчезвайте 4%Бо-клу-Ци.Борисов трябва да дойде за да оправи вашия хаос.Той това прави само с кризи се оправя-Орешарски,сега вие и таман държавата тръгне и,, умните" докарат ей такива мошеници като вас,а тоя път са върха,над 100 мошеника в Народното събрание и само избори които ние плащаме

31

Анонимен

преди 2 години

Чок шей какво казват тези измислени депутати. Те са една шепа хора. Борисов няма да се върне на бял кон. Връща се на бял джип. Джипа е поръчан и пътува за България. А вие си ударете чорапите в тавана ако искате. Все тая.

30

Анонимен

преди 2 години

Кои са/сте тези хора?!?!?!?!?!?!

29

ТАКА Е!

преди 2 години

Хората не искат Борисов да се връща на бял кон, искат да се върне Лукановота зима, искат пенсиите и заплатите при Виденов и Орешарски и... ще ги получат, защото искащите са все интелектуалци от селата.

28

Анонимен

преди 2 години

За вас са гласували точно 136 885 човека. С вазелин влезнахте в НС и ще излезете без слабителен шоколад Комфорт. Директо отивате в канала. Тези 13 депутата доказват силата на фаталното число 13. Обречени сте. Оставате скоро безработни. А заплатата от 10 000 лева ще я видите на върба в петък при нови избори. Продажници сте! Купиха ви.

27

Dinosaurus

преди 2 години

ИБГНИ, ако хората не искаха ББ, нямаше два пъти да гласуеат най-голвмо доверие на ГЕРБ. Що не ви гласуваха на вас 24%, а на твх 5%? Стегнете се, че се изчерпа търпението даже на купените ви фенове. А за СлТр и без това само г*з*миячите от чужбина гласуват, той никога няма да поеме отговорност, вие сте на топа на устата! Даже Чорапа се уплаши, вие да не се смятате за богоравни, му*ри нагли?

26

Анонимен

преди 2 години

За вас пък се бият!!! Пууууу!!!

25

О божке

преди 2 години

Вие имате 5 процента, а на следващите няма да имате и 4. Бойко имаше 20, а на следващите поне 25%, ако не и 30%. Та, вие ли ще казвате какво искат хората? Видяхме ви. Кресливи популисти, които искаха да седнат на софрата, но не се до разбраха кой от коя страна ще яде/краде. С какво право излизате и говорите от името на хората? Вие не сте хората, а платени от прогонени мафиоти глашатаи.

24

Като

преди 2 години

не го искат сигурно пък за вас боб хвърлят, сън не спат кога ще управлявате

23

Анонимен

преди 2 години

Eх, като почнете да говорите от името на хората ...

22

анонимен

преди 2 години

Юлиянчо, Вашата партийка на яйчарите и доматето е толкова малка и безполезна в парламента, че дали нещо искате или не искате, НИЩО не зависи от вас.Плакатът на вашата партийка е метър на метър, на него нарисувана уста два на два метра.

21

Ванга

преди 2 години

И Борисов не иска на кон. Той се връща на бял мерцедес /джипка/ !!!