41

избори ли?!

преди 2 години

Излъгах се веднъж-дваж да гласувам на избори, но повече НЕ!

40

Анонимен

преди 2 години

Ако, ама тоя път няма ИТН да са първа политическа сила, а втора.

39

Идиоти

преди 2 години

Пари за избори има ,пари за мерки в училищата да тръгнат децата на училище няма.Докога ще харчите парите ни.Съд за вас,не може избори до дупка,а народът да се чуди как да си посреща разходите,зима идва,болните се увеличават ,те си играят на ощипани.

38

Анонимен

преди 2 години

Тия са ритуални самоубийци, Не знаят какво искат. Заслужават не трета сила, а изобщо да ги няма.

37

Анонимен

преди 2 години

До paul61 Нали помниш , че Слави имаше 65 депутати от 240 . Как няма да участва в преговори , да се подписват споразумения и т.н. . Никога и никъде по света не е имало такъв кандидат за власт . Нагъл до безкрайност , с 1/4 от депутатите , а иска безусловно цялата власт

36

Анонимен

преди 2 години

Славчо Талибански и кукувците искат да са шутове в парламента. Народът ще ги прати да бъдат шутове. Не стават за друго. Чалгарията е унищожила мозъците им. В чалгаталибанските им мозъци им идват само смешни смешки и подигравки. Те станаха за смях, както никой друг.

35

Анонимен

преди 2 години

Абе защо се заблуждават някои?Ще се ходи на избори то е ясно!

34

Асан

преди 2 години

Вървиш ама не фърфиш :)))

33

Анонимен

преди 2 години

е нали искахте да измете Борисов бе амбряжи. Като не искахте да управлявате, а да сте опозиция и само да лаете и леете *** мозък, защо излъгахте хората... барабар с мен. *** сте и вие, лошото, че това ми се виждаше единствения изход от тоя политически клозет... от мен вече сте с -78ст.

32

българка

преди 2 години

Положението вече е ясно на всички - не можете и не искате да управлявате, нито искате да носите политическа отговорност. Не сте наясно как функционира държавата, за четири години, откакто мина референдума, не се подготвихте. Оказа се, че нямате капацитет. Искахте да влезете в парламента, за да грачите срещу всичи и срещу всичко, защото суверена ви е избрал. Хората вече няма да гласуват за вас - това, което човек сам си направи и дявола не може да му го направи.

31

Анонимен

преди 2 години

Евала .Да не могат да усвояват фирмите на герб дпс . И брюкселските бюрократи да получат ясен знак че ги нещем . Че ни ограбват по различни схеми .Че нищо хубу от тях не сме видяли . Че искаме да спрат да ни ограбват а не да раздават наще пари на мазни тарикати.

30

Убеден

преди 2 години

Гласьт ми ще е за -итнГерб - исчегьртване до краи

29

Барселона

преди 2 години

Станев,кажи бе сценаристе...какво ще се промени на следващите избори,освен това че повече няма да бъдете първа сила...Не сте узрели още за управление.България не е...Шоуто на Слави...

28

Анонимен

преди 2 години

Вместо да изчегъртат канибала от Банкя, изчегъртаха себе си...

27

Анонимен

преди 2 години

Станев, не забравяй за някои интересни сметки на ваши хора в офшорни зони. Считай, че следващия парламент ще се поинтересува за тях! Хайде със здраве до следващите избори!

26

Анонимен

преди 2 години

Тия май умишлено искат да се самозатрият сега са първи, а искат избори като знаят,че нямат и 4%..

25

Некой

преди 2 години

Да взима Славчо майка си и срам не срам с букет у Банкя да целува ръка

24

анонимен

преди 2 години

Пътят за самоизчатъркване на ИТН, минава през тоталната им опозиция на всичко.Това е добре да държавата. Протестната партия на "промяната" отива в миналото.

23

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ

преди 2 години

ЗА ПРОМЯНА НА "ИЗБОРНИЯ ПРОЦЕС"!!!...С Т.Н. "МАШИНЕН ВОТ" СЕ ПОДЛАГА НА ДИСКРИМИНАЦИЯ 1/6 -ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ --ДА НЕ УЧАСТВА В ИЗБОРИТЕ И ДА СЕ СНИЖИ % -НА УЧАСТИЕ В НЕГО!---ТАКА ИЗБОРИТЕ , СТАВАТ --МЕНТЕ , И "КОЛУМБИЙСКИ ВАРИАНТ"---СИРЕЧ НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ!---ВЕЧЕ ВИДЯХМЕ , ЧЕ "ПОДМЯНАТА"---ПРЕЧИ НА НОРМАЛНИЯ ХОД НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО, ВЕЧЕ ПОЛОВИН ГОДИНА!

22

Анонимен

преди 2 години

Славииииии, наборе , ......*** се ! Само плямпаш и се скътаваш . Като си толкова прав в решенията си , защо не се изправи пред хората и простовато по твоя си начин да му кажеш , че толкова можеш . Че не ти стиска да удържиш това , което беше обещал предизборно, Сори, брат , но докато твоите депутати се правят на сърдити моми , зелето на пазара подгони 2лв кг , и не само то . Така че сядайте и се рзбирайте , защото търпението на хората вече е изчерпано и третите избори може би ще бъдат бунтовни