82

Анонимен

преди 2 години

Невероятен линк, Тянко! Ще спестя отварянето му (по вида на адреса) и ще ти кажа, че някои не са ни отглеждали в оранжерии, както теб!

81

Анонимен

преди 2 години

То вече има

80

Анонимен

преди 2 години

Набодените ваксъри се мислят за безсмъртни.Видя се че не е така. В Израел 60% от починалите са набодени с по две игли.

79

Анонимен

преди 2 години

И какъв е ефектът от тия ежедневни статии? Едно нещо като се повтаря многократно, замирисва на лъжа. Елементарно е. Всеки нормален индивид знае какво да направи за да се опази, и евентуално да мине през решетото. Другото е кьорфишеци.Който иска да се боде с експерименталната отрова. Но който е против нямате право да го изнудвате да играе по свирката на евреите.

78

Анонимен

преди 2 години

До Стоян, - Стоянчо в Швеция никога не е имало маски и локдауни. И никой не ги е карал насила да се ваксинират.

77

О хо хо

преди 2 години

НЕ " МОЖЕ ДА ИМА", А ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИМА ТАКЪВ НОВ, ОЩЕ ПО- ЛЕТАЛЕН ЩАМ, ЗАЩОТО ТОВА Е ОБЕКТИВНО СЛЕДСТВИЕ ОТ МАСОВАТА, НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНАЦИЯ. ПСЕВДОНАУКАТА Е В РОЛЯТА НА ФРАНКЕНЩАЙН ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО.

76

ПроСоТо

преди 2 години

А!...И ква стана тя?!..Начи :-"Веднага са ваксинирайте,докато не е дошъл новия "щам",че за него не знаем още каква вакса да ви пробутаме"...Но ще ви цитирам Швейк:..-"Един балон,госин поручик,колкото и да го надуваш,на края се спуква"..

75

Анонимен

преди 2 години

истината цъфна и я свалиха масово, цитирам: "в гугъл драсни: "Пета ковид вълна в Испания, масово умират ваксинирани", и четеш кеш само, защото всичко друго е заличено докато течат кампаниите за нови овце, и ще разбереш, колко си в грешка и защо ли ги свалят тия новини"

74

Стоян

преди 2 години

За Израел незнам,чакам ти да кажеш ,някой мрачна статистика взета от сайт за конспирации

73

Анонимен

преди 2 години

сега най важна е "ваксината", никой не гледа имаш ли антитела, преболедувал ли си, важно е да си с ваксина, тя е най важната, по важна е от живота ви, ще ви оставят без работа, да не влизаш да си купоих и храна, но ваксина трябва да имаш, *** без пари кат те осатавят без работа и без храна, но ваксината, тя е най важната

72

Анонимен

преди 2 години

Обаче тези, които се прецакаха с ваксините изведнъж започнаха да говорят, че всички трябва да се ваксинират... Прецаканите стават доста и натиска за социално-здравния експеримент се засилва...

71

Стоян

преди 2 години

Доста хора от коментарите не могат да приемат факта че някой си е станал богат,дори не ги *** за ковид и за ваксините.Колко жалко

70

Анонимен

преди 2 години

Стоенчо, що не кажеш нещо за Израел?

69

Анонимен

преди 2 години

Шефът на Файзер да не Ви е карал на сила да се ваксинирате бее овце? Вие само взехте информирано съгласие и се подписахте.

68

ваксаджия

преди 2 години

Погледнах в Уикипедия да видя, кой и какъв е Алберт Бурла. Оказа се - ветринар и роден грък Sephardi Jew. Учил ветеринарство в Гърция после в САЩ постъпил във ветеринатния отдел на Пфаизер. Това обяснява и упехите на Пфаизер с най-вълшебната ваксина сега и бизнес предсказанията на Пфайзер.

67

Анонимен

преди 2 години

до 78 Стояне в гугъл драсни: "Пета ковид вълна в Испания, масово умират ваксинирани", и четеш кеш само, защото всичко друго е заличено докато течат кампаниите за нови овце, и ще разбереш, колко си в грешка и защо ли ги свалят тия новини

66

хахахахахахаха

преди 2 години

Тролски, днес "Стоян" ли се казваш

65

Анонимен

преди 2 години

Вие въобще не знаехте, че ще има нови мутации и ваксините няма да работят и накарахте стотици милиони да се "ваксинират" много от тях принудително. Криви ви излязоха сметките много хора се отказаха.

64

Стоян

преди 2 години

Малко статистика за промитите антиваксърски мозъци.Дания (население 5.7млн)- 71% със завършена ваксина ,още 4.5 % с първа ваксина; от 25 март до 25 август - 176 смъртни случея.България (населения 6-7 млн) 15% ваксинирани .от 25 март до 25 август - 9017 смъртни случея.В Дания до сега не е имало локдаун , от доста време маски не се носят и абсолютно всичко си работи.Бай *** ,Бай ***

63

Анонимен

преди 2 години

На вечните клиенти с наливна имунна с-*** да им е честито, е некои ше идат зян дорде излезе ъпдейта