119

до 133

преди 3 години

Точно така, уж ЕС а симпатизират на диктатори като Путин и Ердоган. Ето това е комунизъм + 700 хил. администрация без никаква ефективност!

118

Anonymous

преди 3 години

А за побоя над протестиращите през 2013? Или там е ок понеже тогава БСП беше на власт.... Тая народна къса памет никога не е полезна.

117

Сата НАТО

преди 3 години

Всички гербаджии, без изключение, са русофили и путинисти. Дори да не си го признават публично. Колкото и да плещят простотии против комунизма, те са строителите на съвременния комунизъм.

116

Анонимен

преди 3 години

Вие май забравихте 97г как биехте хората по площадите

115

ГЕРБ

преди 3 години

А имената на биячите на полицай кога

114

Анонимен

преди 3 години

Призовавам наказаните полицаи да влезнат вкупом при началника,който ги е наказал и да го разложат от бой докато спре да мърда. Да му счупят и двата крака челюсти ръце и пръсти и ритници в главата за да си спомни кой е разписал наряда и кой им е казал да бият! Докато полицаите не започнат да упражняват жесток побой над улавото БКП началници които ги наказват няма да има справедливост и все ще бъдат мачкани.Смажете ги от бой и го оставете в локви кръв момчета.Тези мишки ще ви помнят цял живот

113

1

преди 3 години

а тези дето засипваха със слама полицаите, а после ги палеха?те не са ли за съд?а тези дето 2 часа бомрадираха полицията,те не са ли за съд.тези които хвърляха по полицаите камъни,павета,бутилки и какво ли не,те не са ли за съд?било народно въстание, хайде де 70% от българите бяха против тези ексцесии.утре ще чакате полицията да ви помогне,ако ви нападнат криминални типове но много ще има да чакате.

112

Анонимен

преди 3 години

Че за кво ми е тая полиция и специализирани звена, кято няма да бият ? Че кой е дал разрешение на тея протестери да хвърлят камъни, яйца, бомби, павета и какво ли не ? Много добре си правят бой наред ... който нарушава общественото имущество и ред.

111

D

преди 3 години

Големи наказания, голямо санкциониране. Не трябваше ли да бъдат подложени под съдебна отговорност??!!! Това някаква шега ли е?

110

Диди

преди 3 години

Публичен линч за престъпниците в униформи..

109

Анонимен

преди 3 години

До до 117/119 А къде трябва да отида, за да ме линчува тълпата и да се "насладя" на политически репресии от местното ДС? За един Фигурант и неговите *** по форумите питам?

108

Спас

преди 3 години

до колегата отдолу- не забравяй и как разни председатели на разни комисии стреляха най-мирно с пращи по полицаите

107

Геро

преди 3 години

Когато става дума за измама на потребители, този смешен сайт и всички други корумпирани медии, никога не споменават името на фирмата, която *** клиентите си. Сега обаче по всички медии излезнаха имената на,, грешниците ".... Алоо, тези хора могат да ви съдят, бе!Не защитавам полицейското насилие, обаче сега медиите издевателстват над полицаите понеже могат и знаят, че те няма да реагират. Не физическо, ами вербално насилие! Вари го, печи го, но такъв си е материалът! Дива селска държавица!

106

Анонимен

преди 3 години

Кой ще направи това пред камери, освен ако не му е платено, и то качествено, даваха 1 милиард лева да се бутне Бойко, мислете!!!

105

Най интересното

преди 3 години

Е че Хаджигенчо не е разрешил на арестуваните да се явят пред прокурора и в резултат разследването не е стигнало до съда. Явно с цел да дъвче тая дъвка и да налива вода в политическата си мелница, а и да може да разпространява имена на полицаи, като виновни без съд и присъда. Хитра лисица е тоя Хаджигенчо.

104

Анонимен

преди 3 години

Кога ще оповестят имената на престъпниците, хвърляли павета по полицаи, опитвали се да ги палят, и такива, които поругаваха национални символи?

103

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите мирно хвърляха камъни и отпадъци по полицаите, а те ще ги бият. Ама ха!

102

до 117

преди 3 години

хаха ето такива псевдомаймуни гласуват за "антикомуниста" сикаджия Боко Тиквата. Работата на полицията е да пази обществения ред и обществото. Ако искаш да те бие полицията без ред отивай в Русия, там ще си си у дома при другите комунисти като Боко (***)

101

SS

преди 3 години

България.Да не се чудите защо без война избягаха два милиона души от тук ?

100

Терор от Перник

преди 3 години

Терористична секта близка до Румен Пашата и Борисов преследва и убива хора със знанието на полицията!Манипулират и изнудват политици!