31

Диди

преди 2 години

Тези тарикати от ДВ защо не сравняват и заболелите на изток и на запад след ваксинацията. Или вече страдат че си вкараха автогол - дай да набутаме и тях.

30

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега,не може по всичко да сме последни,а по ваксинация първи.Не върви някак си.Няма да си разваляме репутацията,я!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30Да, аз това че смятат брой инжекции, а не брой ваксинирани го разбрах отдавна, но първо сметката пак не излиза поне с едни 100 Хил, а отделно защо в двойката казват брой ВАКСИНИРАНИ, а не брой инжекции! Невярно и манипулативно е!

28

Анонимен

преди 2 години

Мила ми Диана, ако си толкова демократ колкото се опитваш да се изкараш, тогава трябва да знаеш, че демокрацията защитава правото ти на избор. В нова число и за ваксинация.

27

Анонимен

преди 2 години

До Кал-Ел на този етап.

26

Кал-Ел

преди 2 години

До 30 Запомни си думите, че 2 дози са завършен цикъл.

25

До 19

преди 2 години

И докога ще се "интегрираме"? То минаха 32 години! Няма такава неадаптивност.Проблемът е в ниската образованост на огромната част на населението, и въобще в липсата на интерес към това да бъде образовано. Образование на хартия.

24

Анонимен

преди 2 години

Гьобелс пасти да яде пред комунистическата пропаганда. А ние българите и едните ги знаем и другите. Та те затова номера не минава. Усещаме ги пропагандаторчетата още в първото изречение.

23

до 20

преди 2 години

Смятат се само с две дози (завършен цикъл) А те са около милион и сто хил. Освен това официално населението е около 6.9 милиона. Статистиката отчита официалните числа.

22

Диана

преди 2 години

До Анонимен18 Не мисля, че този вид реакция на ситуацията като твоята е адекватната - има много начини да протестираш срещу политиците, не е нужно да излагаш себе си на риск заради тези тъ.па.нари...Ти ще се разболееш, може и да умреш дори! Нима това искаш - да си навредиш заради едни тъ.па.на.ри?...Тях трябва да ги махнем, да им търсим отговорност, а не ние да се самонараняваме заради тях! - те така или иначе няма да те разберат...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

21

БЪЛГАРИН РАБОТАР

преди 2 години

ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ ХОДИ В КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ОБЩИНИ КАТО БОЛЯРОВО ДЕТО СА 1500 БАБИ И ДЯДОВЦИ НО И ТОЙ Е ***,ТАМ СА НЕВАКСИНИРАНИ

20

Кал-Ел

преди 2 години

15.6%? Поне с 3 пъти е завишена бройката. Тези работят с онова "древно" правило - ако питаш жена си с колко е спала преди теб, умножи по 3, ако жена пита мъжа си с колко е спал преди нея, рзделя на 3. Дори и 15% да са, ползвайте си ги със здраве - за театри, опера, кино, пазаруване, работа, градски транспорт, данъци ...

19

Анонимен

преди 2 години

Слаби са пропагяндаторите! Толкова пропаганда ни облъчваше през комунизма, че помирисваме сярата, още преди да са си отворили устите. Най-накрая нещо добро от миналото ни! Доживях.

18

СЪЩИЯТ

преди 2 години

ВЪПРОС И ЗА ИЗРАЕЛ. ЗАЩОИМА ТАКЪВ БУМ НА ЗАРАЗЕНИСЛЕД КАТО 75% ОТ НАСЕЛЕНИЕТОЕ ВАКСИНИРАНО?!???.ИМА НЕЩОГНИЛО У ВАКСИНИТЕ. ЩЕ СЕ ЧУЕ.

17

Анонимен

преди 2 години

В някой държави гледат нормалния свят само по филмите и сериалите вече.

16

Анонимен

преди 2 години

До Не се ли пише 11 ---------- Не

15

Анонимен

преди 2 години

Я да сметнем сега, България е около 6 млн. (всъщност доста под защото има-няма 700-800 Хил са емигранти на Запад, но тури му пепел),та колко са 15% от 6 млн?Да кажем грубо 900 Хил. души. Да де ама всяка сутрин в двойката ни убеждават, че ваксаните са около 2 230 000. Та къде е истината и не можете ли поне да си стиковете версиите. Само от любопитство питам, хей така по детски :)

14

Диана

преди 2 години

Не е чудно, че бившите соц. страни нямат доверие на западните ваксини - доста време Западът беше нашия страшен враг, недоверието към тях е напълно естествено, но и както се вижда, напълно неразбираемо за политиците в тези страни - не са достатъчно убедителни, явно!...Нужни са истински отговорни политици, а не изпълняващи длъжности лица...Интеграцията не е просто нещо, особено при нас с толкова лъжливи и корумпирани политици - не случайно ние сме на последно място! Нещата вървяха добре в началото

13

Анонимен

преди 2 години

Толкова сме лъгани и от изток и от запад, и от религии и от учения, и от учени и от селски бабаите, че не вярваме на никого. Няма да се ваксинираме! Пропагандата ви не върви. А ако опитат с насилие, само ще ни бетонират.

12

Анонимен

преди 2 години

ТЕ ТИЯ ОТ запада СЕ МИСЛЕХА ЗА ПО "УМНИ" АМА ВЕЧЕ И ТЕ СЕ УСЕТИХА, ЧЕ ВСИЧКО Е АЛА-БАЛА !!! И ЗА КАКВО НИ БЕШЕ ТОЯ евро----ейски съюз---ПРЕДИ ИМАХМЕ ЧЕРВЕНИ ПАСПОРТИ ЗА ПЪТУВАНЕ, А СЕГА ИЗМИСЛИХА ДРУГ ЦВЯТ-ЗЕЛЕНИ, СЪЩО КАТО ЩАМОВЕТЕ---КАТО ЗАПОЧНЕШ ОТ "А" ТА ДО КРАЯ НА СВЕТА---ОПИТНИ МИШЛЕТА !!!