135

БГ Турист

преди 2 години

Отивам на една сергийка на плажа на Слънчака и си поръчвам 2 големи води. Дава ми селскияят тарикат водите и аз му подавам 5 лева и си чакам рестото. Той ме гледа и смотолеви под мустак - "Еми те са по 5 лева водите ... ама ти си българин хайде за 5 лева ти ги давам". Гледам го с невярващ поглед какво ми говори, взех си 5те лева и си тръгнах без да му казвам нищо. Е какъв туризъм искате, какви туристи, за какво говорим изобщо?! Ей, сееляци проости, заслужавате глад и мизерия.

134

aa

преди 2 години

Нямам нищо против да плащам 18 лв за бургер, но да не е пестено от качеството му, персоналът да е осигурен на реална заплата, да се плати ддс, а не да ми носят междинна сметка. Но ***, самопровъзгласен бизнесмен, е решил, че за едно лято трябва да си купи майбах и ще прецака всичко по веригата. Да не говорим, че му плащахме помощ в пандемията, но той няма никакво съзнание за обществен договор.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149Да продаваш бургера по 4-5 леа на морето )))Колко грама бургер? Ама с какво ще е бургера за 4-5 леа ) Ама 4-5 леа киоск до магистралата или първа линия? Я кажи как го сметна тоя бургер за 4-5 леа... Личи си, че имаш визия по въпроса...

132

Пич

преди 2 години

Колкото в София. Инфлацията си се вихри с пълна сила от няколко години, но офицланите власти се правят, че не забелязват и ни разправят сладки приказки за "пазарна икономика". ИЗвинете, но ядливи домати под 5 лева почти няма вече, сметка в супермаркет под 100 лева за 3-4 членно семейство трудно можеш да направиш, сметка в ресторант за 2-*** души под 50 лева също доста трудно, цените се качиха 2-3 пъти в последните 6-7 години. Това е абсолютно спекулативно покачване в резултат на монополи и мутри.

131

БГ море

преди 2 години

Персонал = надути селяни-мутрета, с коефициент около стайната температура; Заведения = бараки наследство от едно време; Цени = Швейцария; Качество = Индия. Слава Богу, изключения се намират, понякога.

130

Помогнете

преди 2 години

На Живко от Варна да отиде на истинско море.

129

манутд

преди 2 години

Кучетата лаят,керванът си върви.

128

Анонимен

преди 2 години

Така, ако г-дата не бяха мутри да съм наел един киоск за бургери и да продавам по 4-5 лева парчето да им взема клиентелата, но уви държава нема, свободен пазар също. И те така до момента в който се дават луди пари за ***. То и във футбола така. Ако се спре с бутането и се вложи акъл, вносни футболистни като луноходец отичат в канала. Но парите си капят а неумните индивиди с жипките без бой не дават. Нека врякат на умряло сега заради собствените си неумности.

127

Pepe

преди 2 години

Тази година бях в Гърция и България и категорично твърдя, че в Лефкада и наоколо е по-евтино, а качеството е в пъти по-добре. В Бг претенциозно, скъпо, но за сметка на това некачествено. Не можеш да си резервираш ресторант и те питат дали бързо ще ядеш, че чакали други?!? Гледам отсреща хотел мастодонт, 5 стаи светят, проверяваш в Букинг и ти казва, че няма наличност. Не че при нас няма хубаво и качествено, но то по-скоро е изключение.

126

Анонимен

преди 2 години

До до 142 от Митко - е то стана ясно кой е балъка. кво като идеш на нашето "страхотно море" първите два дни обикаляш, гледаш и си записваш кое каде и колко струва? След това почиваш. Да знаеш че само у нас е така. аз на това дрискоморие не ходя от 20г.

125

Анонимен

преди 2 години

Не съм ходил на море от седем години. Нямах пари. Сега имам повече, но няма с кого да ида. А някои хора обиколиха най-хубавите средиземноморски плажове, живот си живеят. А аз кибича по цял ден в апартамента и това ми е по цяла година.

124

МРАЗЯ РАШКОВ

преди 2 години

Малко щом има ***... да купуват

123

до 142 от Митко

преди 2 години

Балък си ти. Аз си правя сметката и не ям бургери по 18 лв.

122

do Noname

преди 2 години

Хем искаме да сме гъзари и да ядем на първа линия с гледка към морето''''Не става за това въпрос кой иска да е селски гъзар и кой не, въпроса е че искат много пари, без да дават качество за тях, и персонала също страда. По цял ден бачкане сигурно за 1000лв и осигурени на минимална заплата пффф. На тея цени трябва да получават 2на заплата... тъжна история...

121

Анонимен

преди 2 години

До до 131 от Митко - То ако немаше балъци като тебе ония псевдо бизнесмени по морето отдавна трябваше да са минало.......

120

1-н

преди 2 години

Не мога да разбера от къде се намериха толкова много мазохисти. Докато има оф.це ще има и касапи...Уникално спокойствие е в Северна гърцияъ, никакви Селян. Супер е.

119

Анонимен

преди 2 години

Който, каквото и да говори, не е нормално страната с най нисък стандарт в Европа да поддържа най скъпите цени в Европа.Аз в чужбина не съм плащал такива сметки в ресторант, каквито тук, в България.

118

до 131 от Митко

преди 2 години

Умнико, ако някой има 1 гр. мозък, си прави сметката, а не плаща 18 лв за бургер и след това да пише статия в днес колко било скъпо. Има ядене за 3 лв има и за 300 лв. Ама българина иска да се покаже какъв е баровец .. поръчва .. яде .. и след това реве.Като отиде във Франция, Италия .. го дерат като поп ама не реве да не му се смеят. Не е престижно някак си.

117

Мен

преди 2 години

До no nameГъзари по черноморието моето момче няма. Всички са там защото това е най-евтиното и съответно най-долнопробно място за морска почивка.

116

no name

преди 2 години

Не, че ги оправдавам родните търгаши, но преди няколко дни ядох бургер за 17 лв. в София в заведението "Билкова" на ул. Шишман. До колкото знам София не е курорт. Както се казва никой не ме кара насила да ям тоя бургер. Можех да си взема баничка за 2 лв. Така и на морето. Да, има брутални цени,но има и по-нормални заведения или места за хапване.Ама трябва да потърсиш малко.Хем искаме да сме гъзари и да ядем на първа линия с гледка към морето, хем ако може да струва колкото в кварталната кръчма