49

Дидо

преди 2 години

Прочетох мат,риала прочетох и мненията Всеки се е запинял ,как ще е на следващите избори. Е па кажете нещо и за по-следващите ,па и за по по-следващите,защото простотия и юмрук са дългосрочна велечена феродото им е силно гресирано ииии нема спиране.Язък ни,че имахме кратък подем и с малко акъл щяхме да го продължим.

48

Анонимен

преди 2 години

Враговете на народа от ГЕРБ, ДПС и СЛАВИ вредят чрез саботажи на държавата и диверсии срещу републиката. Народът ще потърпи още гаврите им с народа и държавата и ще вдигне голямата сопа.

47

Анонимен

преди 2 години

Троловете на протестните партии са в шок.И нападат из засада хората из форумите със заклинания и персонални обиди.Няма да спечелите от това.

46

Анонимен

преди 2 години

38, никога няма да караш електрическа кола. Първо, защото ще изчакат да се платят парите по поръчката и после ще офийкат с тях. Понеже Киро е противоконституционен министър и актовете му са нищожни, фирмата няма да инвестира и 1 лв. и никой не може да я обвини за това, тъй като ще се обоснове че е била в правна невъзможност да работи, поради атакуемостта на акта за създаване на завода. Но парите ще ги папка. Докато се насъдят, парите ще са се превъртели 10 пъти. А може и никога да не ги видим

45

Анонимен

преди 2 години

Каквото човек сам си направи,никой не може да му направи.

44

Анонимен

преди 2 години

Добре ги сложи на място Радев. И Деса-общата, и Карадайъ.

43

Анонимен

преди 2 години

Всички патерици да отиват при Шкембе войвода

42

Суверенът

преди 2 години

Не гласува за вас, затова не се оправдавайте с него. Суверенът изпитва органично отвращение към политиците - били те статуквени или протестни. Еднакво мерзостни са.

41

Анонимен

преди 2 години

Какви 35 процента. На есен максимум 5-6 процента за Тиквуний. Този памперс на Доган вече никой не го иска, затова е тръгнал по затънтените селца да се прави на велик.

40

Анонимен

преди 2 години

Явно на Баце тролчетата са му много евтини спрямо това, което е заграбил.

39

Анонимен

преди 2 години

Борисов се завръща на следващите или по-следващите избори.*** има само ДСБ по признание на Радан Кънев.

38

Анонимен

преди 2 години

Пеевските медии - последният пристан на заблудените гербери. Добре платени "експерти" и "анализатори" ги лъжат, че пак ще дойде тяхното време. ГЕРБ няма да управлява дори да спечели и 35%.

37

Промяна

преди 2 години

До Благодат !Да освен това вече правим електрически коли, всеки ден си я карам мойта че тока е почти без пари :)

36

Анонимен

преди 2 години

И сега какво? Мая води преговори за правителство! Хора, последните с има няма 1% гласоподаватели искат да управляват държавата! При това хора, тясно обвързани с БСП и с роднини от БКП! За това ли гласуваха хората? Е, малко му е на народа, явно.

35

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че ГЕРБ ще вземат изборите наесен при това с много. Всички тия "протестърски" тикви няма да влязат.

34

12345

преди 2 години

Тръгнал Слави към Банкя,да се консултира със стария си приятел Бойко!Стигайки половината път се замислил: Хората знаят,че Бойко е прав, аз как ще им обясня ,че сега чак съм разбрал

33

555

преди 2 години

Няма какво да се лъжем повече-новите доказаха ,че за нищо не стават. Само с желание за мъст , за абсолютно недоказани обвинения към Борисов и ГЕРБ нищо конструктивно не може да се постигне. Лъжи тиражирани хиляди пъти завладяха мозъците на лабилните,най-вече на по-младите , които за нещастие нито помнят нито знаят съвременната ни история. Лъжите за откраднати милиарди,мантрите за пълни с евро и злато чекмеджета,желанието за смърт и затвори ще доведат единствено до разруха и мизерия.

32

Анонимен

преди 2 години

Тикви, като плащате на ***, поне проверявайте грамотността им. Излагате се тотално.

31

Благодат !

преди 2 години

Добре, че дойде правителството на Радев - вече не сме последни в ЕС по бедност, корупцията спря, заплатите и пенсиите се удвоиха, спря ваксинацията и строителството на пътища, Хемус и Метрото в София ! Благодат !

30

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще се появят нови партии. Тези доказаха, че за нищо не стават. Всички са на хранилка към мафията.