59

Анонимен

преди 2 години

Господа депутати, не плюйте по полицията! Утре ще очаквате тя да ви защити, но дали ще имат смелостта, след днешните обиди?

58

до 53

преди 2 години

Учудва ли те, че в България няма журналисти? Посредственост и пълна липса на аналитична и логическа мисъл навсякъде. Защо "журналистите" да са изключение?

57

Nick

преди 2 години

Нищо не свършихте за сума ти и седмици вече .... и сега се чудите с какво друго да се занимавате вие и обществото а реалните проблеми си стоят и задълбочават. Или сформирайте правителство и поемете отговорност или се измитайте.

56

Анонимен

преди 2 години

Мая !Татяна и Мика ЗАЕДНО С РАШКОВ ЩЕ ДОНЕСАТ ПРОМЯНАТА! ЗАЩО СЕВЕРНИТЕ ДУМИТЕ!

55

Анонимен

преди 2 години

Тая с джендърската прическа е много отвратителна.

54

Анонимен

преди 2 години

подкрепям полицията

53

Ангелов

преди 2 години

Тия кадри аз ги гледах 5 дена след като се случиха по телевизията пък те да или укрити извинявам се че съм ги гледал. Гледах също как едни млади и красиви мирнопротестиращи ги гони полицията да ги бие гледах как млади и мирнопротестиращи копаеха жълти павета от площада за спомен да си ги имат гледах как мирните организатори носеха ковчези и кръстове а един нещастен адвокат който искаше да се жертва и да стане министър замерваше с прашка сградата в която искаше да се на мърда голям смях и рев

52

Анонимен

преди 2 години

А един coциппат от итн не искаше ли да paзчлeнява журналисти

51

Любо питен

преди 2 години

До Веско: и какво като ги научиш? Не ме интересува или ползва по някакъв начин. За един приятел питам.

50

Анонимен

преди 2 години

Прокурорката която потулила случая с насилието е вече ... в европейската прокуратура! Очакваме скоро г-жа Кьовеши да я изгони!

49

Анонимен

преди 2 години

Според мен Антоанета Цонева по-скоро се е възбудила от тези кадри, отколкото да се е възмутила. Някакси има перверзно излъчване.

48

Веско

преди 2 години

По случайност два дни попадах на един депутат от ГЕРП, вчера при Цънцарова и сутринта по К1. Та човека директно си пита и двата пъти какво искате да получите на това исвънредно заседание, сигурно си мисли, че страшно хитроумен. И по принцип е правилен въпроса. Само дето не се намери журналист да каже: Искаме да знаем кой е водил следствието, изискал ли е записите от камерите, ако да-получил ли ги е на кого ги е пратил, Ако не, кой не му ги е дал и защо? Ей такива прости отговори ама поименно!

47

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ -САДИСТИ , ИТН - ЧАЛГАДЖИИ - ПОПУЛИСТИ... ОТ ТРЪН ТА НА ГЛОГ...

46

ПроСоТо

преди 2 години

глей ти,глей ти!.."Израстват" итънъците!...Загърбиха набързо мерака си за "македонския космонавт" и започнаха да ПРИПЯВАТ на темата на деня!...Е,щом и Маймунчо го остригаха,значи всичко може да се очаква от тях..

45

баба Пена

преди 2 години

То всеки втори у БГ то е куку и с отклонения те се сетили за полицията. Повечето вярват в извънземни, че те били на земята и си говорили даже с тях, играели на карти и други простотии. Някой смятат че в ваксините има чипове, други че Бил Гейтс щял да владее света - отворете си очите - всеки втори у БГ то е за психиатрията.

44

ДДРОнег

преди 2 години

От герП почнаха с оправданията и най-вече с увъртанията за престъпленията на своите водачи !!!....А фактите са си факти - има полицейско насилие и то е било известно на всички, но е било потулено по папките ... от знае се от кого !!!

43

Анонимен

преди 2 години

АЗ СЛЕДЯХ ПРОТЕСТА, ЧАЛГА НА НЕГО НЕ СЪМ ЧУЛ, А САМО РОК ПЕСНИ! СЕГА СТАНАХА ПРОТЕСТЪРИ СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ...

42

до гърбавите тролове

преди 2 години

От сърце желая на вашите деца и внуци, социопати и садисти да издевателстват.....който подкрепя такива индивиди, сам заслужава да пострада от тях.

41

Анонимен

преди 2 години

Ми то, оказва се, садистите са си още в полицията. И социопатите над тях и те. Да попитам: и сега какво ще правиме?

40

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ИТН ЩЕ СЕ ИЗКАРАТ КАТО БАЙ ТОШО ПО- ПАРТИЗАНИ ОТ ЧАПАЕВ!