22

след патока Доналд

преди 2 години

иде ред на ДЕМЕНЦИЯТА...а след него....АРМАГЕДОН!

21

Анонимен

преди 2 години

За сега САЩ процъфтява, а съсъпването се отлага за неопределено време.

20

не случайно му викат

преди 2 години

БАЙ дън....деменция търкаляща се по самолетните стълби...!

19

Смях се

преди 2 години

Баиден ще сьсипе тая дьржава - сащСами са си виновни като избират - 100 г , да ги управлява

18

Анонимен

преди 2 години

Ние сме в нато и точка!

17

До 9

преди 2 години

Ти малце си забравил че талибаните ги създадоха пакистанците защото муджахидините искаха преразглеждане на границата с Пакистан. Талибаните свалиха от власт муджахидините, царуваха няколко години и американците влязоха в Афганистан. Оттогава са на издръжка на руснаците. А днес Лавров каза че се подготвя махането на движението Талиб от списъка със забранени организации. Поредният "особен" съюзник на рашиките да им е честит.

16

Сащ

преди 2 години

Чичо осама сигурно се спуква от смях с позорното отстъпление на - сащ

15

Анонимен

преди 2 години

Ей, нема угод! Влезнаха американците в Афганистан - защо са влезли! Излезнаха от Афганистан - защо са излезли...

14

Слава императоре Си!

преди 2 години

Китай е велика сила !!

13

Анонимен

преди 2 години

Хаха, талибаните взеха да ме кефят. Гей атлантиците разчитаха ония да се колят още 2-3 години и да осигурят стабилен приток на пришълци, пък то кво стана? армията обърна тюрбана, талибаните на лунапарк, амнистия, обещаха права на жените. Хехе - един голям *** за подпалвачите на войни

12

До 2

преди 2 години

Ти луд ли си? Ние сме си Ок с ЕС! Афганистан е провалена държава която няма шанс! Видя се много явно! Сега освен одобрените за имиграция не трябва да допускаме никакви афганистанци в Европа! САЩ мисля , че разбраха, че в близкия изток не могат да се оправят. По-далеч за всички! Ние трябва да си подсилил границите на Европа. На мен с Беларус в Евразийския съюз не ми се ще! Точка

11

Сащ

преди 2 години

Талибаните ги биха като маче у дирекЦял свят им се смее

10

Анонимен

преди 2 години

Най-умишлено действие срещу Европа. Сега още най-малко 1 милион мигранти ще залеят Европа, между които отявлени престъпници, главорези и наркомани обучавани от ЦРУ. ООН ни принуждават да отворим границите си, а в същото време за западния свят и Европа има ограничения за пътуване заради КОВИД. Мигрантите ДВОЙНО ВАКСИНИРАНИ ЛИ СА С ФАЙЗЪР, МОДЕРНА, ДЖОНСЪН И ДЖОНСЪН, ИМАТ ЛИ ВАКСИНАЦИОНЕН ПАРСПОРТ И ПСР ТЕСТ В ПОСЛЕДНИТЕ 72 ЧАСА ПРЕДИ ВЛИЗАНЕ?

9

АнонимеН

преди 2 години

БАЙДЪН Е СУПЕР СМЕШ-НИК! ПРАВИТЕЛСТВОТО СЕ ПРЕДАДЕ ПО НЕГОВО НАРЕЖДАНЕ НА ТАЛИБАНИТЕ КОИТО ТОЙ ЛИЧНО РЪКОВОДИ!

8

Анонимен

преди 2 години

Защо американците да се сражават за приятелските си страни, при условие че самите тези страни не си мърдат пръста?

7

Анонимен

преди 2 години

Деменцията малце е позабравил, че талибаните са бившите моджахидини които те създадоха, обучиха и въоръжиха за да воюват срещу руснаците.

6

Анонимен

преди 2 години

Лесно се руши,трудно се изгражда.

5

ПроСоТо

преди 2 години

хареса ми!...Манекена на Алцхаймер обвинил..Тръмп за сичките резили!....Е,луудите си имат своята си система..-Б. Тиквата обвиняваше за всичко Станишев,а на тоя вехтар па сега Тръмпича му бил виновен..Да ви кажа честно не знам как е било преди едно-две хилядолетия,но ако и тогава системата е била същата,то...оцеляването на човечеството си е направо чудо..

4

Аре са

преди 2 години

До вчера какво правят американците в Афганистан, днес защо си тръгват? Оттеглянето беше обявено миналата година от Доналд Тръмп. А американците нападнаха Афганистан при друг много умен републиканец Джордж Буш Младия. Да ходят на тях да им пилят.

3

Не бе, бай Байдън,

преди 2 години

Орешарски е виновен! Е, може и Путин да е.