75

Анонимен

преди 2 години

До 79 Живееш в дълбока заблуда ако сериозно вярваш това. А повтарянето на една лъжа няма да я направи истина.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - никой не мечтае да живее в умираща държавичка като България, дори самите българи предпочитат да мият улиците и да пpocтитуират на Запад вместо да живеят в членката на ЕС и НАТО България.

73

Ники

преди 2 години

Защо не погледнете кой бяга от страната? Ами американците, и тези които са им обслужвали интересите, защото знаят че ще има възмездие за предателството им. Останалите си живеят, както се вижда няма големи битки, няма масови боеве, повечето неща си текат нормално, но това се подминава. Реално, народа си връща властта и живота си от американските ръце.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен- ислямаът не е фашистка религиа, фашизма е присъш на Европа, само в Европа има фашизъм, никъде в ислямските държави няма фашизъм.

71

Анонимен

преди 2 години

'' никой няма да вземе да приижда в умиращата държавичка '' .......... грешиш ***, мечтаят си за държава като нашата, а това, че ти си умиращ (от простотия), си е само твой проблем

70

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко успешно ги спираше мигрантите, но фашистите от Брюксел му наложиха санкции, и загубиха - Лукашенко им се изсмя, на всичкото отгоре пусна и мигрантите, и сега в Литва е хаос, има протести, полицията бие, искат оставка на правителството, но фашистите от Брюксел странно защо не налагат санкции на Литва!

69

АнонимеН

преди 2 години

200 ДУШИ С КАЛАШНИЦИ ПРЕВЗЕХА МНОГОМИЛИОНИЯ ГРАД КАБУЛ!!! И ВСИЧКОТО ТОКА СЛЕД КАТО ФАЩ ОФИЦИАЛНО НАРЕДИ ДА СЕ ПРЕДАДЕ ГРАДА БЕЗ БОЙ НА ТАЛИБАНИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ ОТ ТЯХ!

68

айде, айде

преди 2 години

До Анонимен - не се взимай толкова насериозно, никой няма да вземе да приижда в умиращата държавичка членката на ЕС и НАТО България, целта на бежанците е богатите страни от западна Европа.

67

Анонимен

преди 2 години

Това си е тяхната държава, оставете ги да правят каквото знаят ... като огладнеят скоро и ще клекнат пред запада.

66

Победоносно Бягство

преди 2 години

Хиляди бягат... предимно бивши слуги на американците , които са защитавали американските интереси в страната ... бягат , какво да правят. След като господарите им от САЩ тоооолкова спешно решиха че мисията им вече е свършила и се изнасят като прръднали зарязвайки оборудване , техника , оръжие ....

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - СССР не са си правили никакви експерименти в Афганистан, дори обратното. Войската на СССР в Афганистан бяха под командването и разпореждането на афтанското правителство и самите афганистанци не знаеха какво искат и пращаха руснаците на рисковани и противоречиви мисии.

64

Анонимен

преди 2 години

Край на пандемията! До един месец никой вече няма да говори за Ковид, а само за милионите прииждащи афганистанци към България и ЕС ! Разбира се от ЕС веднага ще започнат да ни убеждават, че НИЕ трябва да ги задържим на българска територия, а те щели да ни дават пари, НО НИЕ не трябва да се съгласяваме, дори трябва МАСОВО пред парламента да протестираме! Българи????

63

За Албания и Косово

преди 2 години

Самолетите излитат за Албания и Косово, на чиито престъпни правителства е платено да ги приемат. Уж докато им се издадат американски визи. Усещате ли накъде отиват нещата на Балканите и в Европа. Американците доставят ударно афгани на Балканите с обещание после, по някое време, да си ги приберат. До няколко години Балканите ще горят от всички страни.

62

ахмед доган

преди 2 години

това е бъдещето, това е справедливото действие и това ще се случи във всички богати държави. Това са богаташчетата и депутатите които бягат, които до сега са живяли на гърба на бедните хора. Това ще се случи и тук ,това е най хубавото нещо. неизбежно е .затова искат да летят в космоса богатите-за да избягат от ужаса които ги чака. 7 млн. българи искат това да се случи на всички богаташи -да бягат без пари и коли и да се молят да останат живи

61

Kiro

преди 2 години

Браво на Афганистан, най-после извоюва свободата си от хамериканската 20-годишна окупация. Нека хората сами да си управляват държавата и живота си. Ако искат да спазват религията си, все пак за разлика от хамериканците, по света живеят и хора с морални ценности, а не само некакви *** консуматори.

60

Ямболски цървул

преди 2 години

Президента Бил наречен страхливец в социалните мрежи!!!! В Афганистан имат ли интернет?!?!?!?

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ислямът е консервативна религия, но няма нищо общо с фашизма. Фашизма е изобретение на Европа и европейците, никъде по света няма такъв феномен освен при европейските ценности.

58

Tangra

преди 2 години

Народа и армията не оказаха никаква съпротива, жалко, жалко.Ами по силният печели. Такъв е закона в природата. Хората ще идат курбан.

57

Демократ

преди 2 години

САЩ искаха да въведат демокрация и да помогнат, но СССР им пречеше,

56

Анонимен

преди 2 години

Аз за бъдещето на Афганистан не се притеснявам - населението им продължава да разте с бесни темпове и за 20 години, от 32 са станали 39 милиона. Колко пък да са зле жените там, така си живеят от хилядолетия и нацията им се множи.Виж за България леко съм се притеснил. Тук жените имат цялата свобода на света и я използват главно, за да бягат в чужбина и да ни обясняват как тук те деца няма да раждат.