314

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен Споко, т.р.о.л.е, почти никой не влиза вече в коментарите. Не се напиняйте, ако мога да Ви цитирам :)

313

Анонимен

преди 2 години

В педагогическите специалности винаги се влиза най-лесно. Тези тройкаджии учат децата, които логично са винаги на дъното в тестовете Пиза, измерващи способностите за независимо мислене.

312

антиваксър

преди 2 години

До Жоро Могат и още как :) Просто Вие не можете :)

311

Анонимен

преди 2 години

Като гледам реакциите на поста на Жоро, антиваксърите нямат проблем да подкерпят сляпо ВСЯКА една теория, "доказваща" нещо си срещу ваксините. Независимо клолко безумна е тя. Направо невероятно, колко неграмотен и без собствено мнение и най-вече без аналитично мислене е станал народа.

310

антиваксър

преди 2 години

По идея на трите тройки , който се изгуби някъде :), добавям пчелните продукти - мед, пчелен прашец, пчелен клей, пчелно млечице. Ако Жоро не представи научно доказателство, че не помагат, ще считаме, че укрепват имунитета :)

309

Анонимен

преди 2 години

Никой никого няма да ваксинира насила. Не надувайте вувузелите. Всеки отговаря за себе си.

308

Жоро

преди 2 години

До антиваксър Май не си наясно, че не могат да се доказват отрицателни факти. Твърдиш, че има множество научни доказателства - дай едно. Аз твърдя, че няма. Няма как да ти дам нещо, кото го няма.

307

антиваксър

преди 2 години

До ФАКТ Това вече го писахте :)

306

антиваксър

преди 2 години

До Жоро Ще изчакам Вие да покажете научно доказателство, че не е полезна, *** :) Да не забравите ключовата :)

305

Анонимен

преди 2 години

И от тях очакваме да учат на ум и разум децата ни?!

304

Жоро

преди 2 години

До антиваксъра Сега пък и ***. Аз не виждам да съм тролвал някъде. Чакай да те питам друго - можеш ли да покажеш поне едно научно доказателство за ползите от сребърната вода? Като ключовата дума е "научно". Без източници от бгмама, Гала, "една жена каза" и т.н.

303

антиваксър

преди 2 години

По идея на трите тройки продължавам да изброявам природни средства, които подпомагат имунитета :) Още през март 2020 се знаеше, но и до днес не се използва, че УВ лъчите и озонът са доказани вирусоубийци. Вместо да бъдат притискани да се ваксинират, трябваше да се осигурят УВ лампи и озонатори на всички обществени места. Нямаше да излезе по-скъпо от маски, дезинфектанти, ПСР тестове, локдауни и т.н.

302

do 329

преди 2 години

30 години и не разбра разликата между "демокрация" и " слободия". Не, демокрация не е "всеки прави каквото си иска". Това е български модел на държавно управление, но не е демокрация.

301

Жоро

преди 2 години

До антиваксъра Добре бе, ти не разбра ли, че аз съм си Жоро? Всички знаем, че антиваксърите са умствено изостанали, ама ти прекаляваш!

300

антиваксър

преди 2 години

До До антиваксър Първо е лъжа, че не действа срещу вируси. Има все повече проучвания специално срещу ковид и потвърждават, че действа. Второ, посивяването на кожата е естетичен проблем, не е болест. Не е задължително непрекъснато да се пие, можете да дезинфекцирате хранителните продукти и повърхностите. Трето, къде написах, че имунитет се изгражда само с това? Ставаше дума за антибиотиците и затова започнах с нея, но ще продължа, щом настоявате :)

299

ЧЪРЧИЛ

преди 2 години

Това е така, защото и учителите ни са елементарни и с по - нисък интелект от учителите в другите държави.

298

д-р Иванов

преди 2 години

Учителите имат пълно право!!!

297

do 330 Кое не Ви ста

преди 2 години

Нищо не ти е ясно. Вируса не е интелигентен организъм, който да се опитва нещо. Той постоянно мутира, като остават само най-устойчивите мутации. Колкото повече заразени има, толкова повече мутации, толкова по-голяма вероятността да се появи нещо още по-лошо. Също така и сегшните, британски, делта и сигма варианти са докладвани преди декември месец - т.е. преди да почнат да ваксинират.

296

До антиваксър

преди 2 години

Сребърната вода е ефективна единствено срещу бактерии и то не срещу всички, не действа срещу вируси. Прекомерната употреба на сребърна вода води до посивяване на кожата, с лек металически оттенък. Има филми по Дискавъри. Добре е да ги изгледаш. Имунитет не се формира с пиене на определени добавки, той е цялостен начин на живот

295

антиваксър

преди 2 години

До Кое не Ви стана ясно Не разбрах програмистът ли стана лекар или Жоро :)