366

Късметлия

преди 2 години

На тоя сега му плащат от Фейса, дето им върти трафик, сигурно има и премиум акаунт

365

Анонимен

преди 2 години

Слави действа усилено в полза на Радев.

364

Среден пръст

преди 2 години

Калеко Алеко, вярно е! Този човек не знае какво говори. Изпаднал е в антагонистично противоречие със себе си, където "враговете му" имат базисен характер, а ГЕРБ - надстроечно явление. Попрехвърлих западната преса. Станали сме са кашмер.

363

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗИ СЛОВА ПОСТОЯННО УПОТРЕБЯВАМ И ТО ОТ ГОДИНИ!СКОРО,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ,СЪЩИТЕ"ТЕЗИ",ТЪРСЕЩИ ВЛАСТ И ПАРИ ДУХОВНИ НЕАДЕКВАТНИЦИ,ЩЕ УПРАВЛЯВАТ НЕИНТЕГРИРАНИТЕ МАЛЦИНСТВА В БГ,МНОГО ОТ КОИТО ОТДАВНА ВИЛНЕЯТ С ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРЕСТЪПНОСТ НАД МИРНИ И ПРАВЕДНИ ХРИСТИЯНИ!ПРОСТО ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ЩЕ ИЗБЯГАТ ОТ ТЯХ-ПРОЦЕС,КОЙТО НЕ Е СПИРАЛ ОТ ВЕКОВЕ,ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ!ЗАТОВА И ОРЕДЯХМЕ ДО НЕУЗНАВАЕМОСТ И СМЕ ПЪРВИТЕ ПО МНОГО НЕГАТИВНИ КЛАСАЦИИ,КАКТО НИКОЙ ДРУГ!МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА И СЛЕДВАЙТЕ ДУХОВНИ ЦЕЛИ!!!

362

Истукан

преди 2 години

Преди години гледах шоуто на Слави. След като не мина неговия референдум, той измисли следната песен: Няма такава държава. Некадърни политици се изчукват в парламента. Някой трябва да изхвърли тези отпадъци на сметището. Няма такава държава. Сега се оказа, че това се отнася за него и неговите хора.

361

Eli

преди 2 години

Моля някой фен на Слави да ми обясни, защото наистина се опитвам да разбера!Слави каза - дотук и да видим какво ще стане. Ама ние вече ДВА пъти видяхме какво стана. Никой не получава мнозинство, необходима е коалиция.Колко пъти ще гледаме какво става? Гласовете няма как да скочат двойно. Не мога да разбера как е възможно да не му пука, че за трети път ще правим едно и също, а междувременно държавата има сериозни проблеми за решаване.Та, какъв е точно планът на Слави?

360

Кирил

преди 2 години

ГЕРП е единствената нормална и отговорна партия. Затова е тая злоба и превърнаха България в Лу-Дни-Ца.А българите са лош материал,това го каза днес и журналистката Валерия Велева, при Мария Цънцарова.Беше много ядосана и е абсолютно права.Никога Лу-Д , не си признава ,че е такъв и винаги смята ,че е прав като този на снимката и обкръжението му

359

Анонимен

преди 2 години

За Чалгара е късно, при него явно и хапчетата не помагат вече, но в тая неговата група има и що годе нормални хора. Чудя се докога ли те ще се унижават да търпят Чалгара и неговите шутове да го командват и да им спускат заповеди..

358

Калеко Алеко

преди 2 години

До Понти ... Точно щото се отказа да играе играта на олигарсите ни в клин ни в ръкав обяви подкрепата си за фигуранта на Черепа и беквокалиста на Импексова, и то в момент в който уж се беше разграничил от всички ... !!!

357

Анонимен

преди 2 години

Слави идва и води ада (Москва) със себе си. Колко просто, ясно и съвсем разбираемо.

356

Анонимен

преди 2 години

Единственият премиер,кокто е бил близко до обшеството ,приемал го е с отговорност и е имал желание да му помогне е Борисов ! Категорично !Очевидно е,че и за държавата направи доста !Беше идеален балансьр на интересите. Консумация на власт и злоупотреби с влияние винаги е имало и ще има навсякъде по света.Ако си мислите,че " промяната " ,за която цвилихте по протестите включва някаква друга парадигма и ментална метаморфоза,то вероятно сте или луди или много глуп((ви.Ще го търсите,дано не е късно

355

Анонимен

преди 2 години

Колко пъти ще ходим на избори? И следващият път няма да се разберат. Защо имаме толкова смотани партии, никоя не става за нищо. От алчност и горност , ще се мъчим години. И накрая тъ ..пите Герб ще се върнат.

354

Анонимен

преди 2 години

До ПонтиТи не му ли гледа вчера речта за Радев вчера (има я във фейсбук) плю му служебното правителство и после ама това е президент,не пари много пари е взел този

353

Анонимен

преди 2 години

Ако правиш всичко което иска Данчо Цонев-ментата и влизаш в комбинация с ДПС срещу тези от които искаш подкрепа какъв си!?Или си пациент на д-р Гълъбова,или си с ДПС и Сараите!Нека кукувицата Славчо сам избере кое от двете е!

352

Понти

преди 2 години

Единствения, който не се продаде за пари, постове и власт. Отказа да играе играта на олигарсите. Евала Слави! С теб сме!

351

Истукан

преди 2 години

Сега разбрахте ли кой е отпадъка? Този, който нарича другите отпадъци, а именно Слави Трифонов и неговите хора. Те наричат партиите на протеста отпадъци, а до вчера с тях преговаряха за коалиция. Какви отпадъци ще изхвърлят ИТН като самите те са такива. Хулят останалите партии, с които преговарят и се оправдават, че са им искали само постове и не са говорили за политика и за това как ще се оправи държавата.

350

Анонимен

преди 2 години

Вчера се разбра. Славчо е кремълски проект. Целите на възложителя са да завладее България, а на изпълнителя да си вземе парите. Браво Славчо - подкрепата за Радев изпълнява твоето обещание идвайки да доведеш ада със себе си.

349

Анонимен

преди 2 години

Само глyпости дрънка...

348

}}{{

преди 2 години

Множествената склероза обвинява другите в шизофрения ... 6ахти и държавата стана

347

Анонимен

преди 2 години

Ясно се видя, че комунистите(БСП, ДБ, Мутрите) и чалгарите ги интересува само личния килипир. На тях за България не им пука!!!