151

въздухар

преди 2 години

кой си ти,бе,***,че да правиш подобни изявления!? За две години кастинг uдuoT до uдuoTa!

150

моч

преди 2 години

Шнорхела се нагълта със солена вода и не се чува какви ги бълбука !!!! Шнорхеллл , пали плавниците и отплувай.....аре по-бързо !!!!!

149

ПроСоТо

преди 2 години

обаче тоя има наистина смущаваща визия:..-Дебели извити вежди,странни джуки,Буратинов нос,присвити до цепки очи,перманентен спазъм, имитиращ "усмивка" на лицето...,клепоушко...Знам,ЗНАМ,че..както казваше една жена:..-"Ами Божо лице",демек всеки си е красив и грозен по своему,но все пак..За тия,които ВИЖДАТ,излъчването на лицето на човека е по-красноречиво от рекламата,която той би си направил..Да не споменавам размахването на подпечатаните хартийки,което е типично за мошениците..

148

# ИЗРИТАЙ РАДЕВ..!!

преди 2 години

СПАСИ СВОЯ ЖИВОТ..

147

Malee

преди 2 години

Нека сега се замислят хората защо са гласували за ИТН... Време е да се усетят малко,че освен ГЕРБ, БСП и ИТН има и други алтернативи !!!

146

Анонимен

преди 2 години

Този е урвата на Слави, защото прави каквото той иска. А гласувалите за Слави сте негови урви защото ще ви прави каквото той пожелае.

145

Истукан

преди 2 години

3-ти кандидат за премиер на ИТН ще има ли? На предните избори пък върнаха направо мандата. Тогава пък кандидат за премиер беше жена, а сега 2-мата кандидати са мъже, като единият го оттеглиха от ИТН, а другият е този дето се оттегли сам. Истинско шоу разиграха и се изгавриха с избирателите си. Шоумени са, толкова си могат. Само шоуто ще им гледаме и ще има избори след избори, докато не слязат под 4%.

144

Анонимен

преди 2 години

Петър Илиев е чудесен ,но ти за всеки случай ходи да питаш бащата на Дилян дали не е ходел да кръшка някъде преди 40 години.

143

Анонимен

преди 2 години

Опашка пред 78 телевизия питат? Захар, олио ли раздават не отговарят,за министри се редим ама бързо върви!!!

142

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе всички пълнолетни българи бяха членове на БКП , как ще "лустрираш" , това означва да махнеш целия народ, макар, че никога не сме изучавали комунизъм в училище, даже комунизма ни беше фалшиф, де факто бяхме високо развита социалистическа държава и с държавен капитализъм, грижещ се много добре за населението и държавата.

141

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев не се продаде на сараите и Пеевски. Затова го храчат в парцалите си от самото начало. Това е факт. Сигурно и той греши, но поне не ни излъга, за разлика от чалгаря. От утре ще се сложи край на последния опит на мафията за подмяна на статуквото. Да, трудно ще е, но справедливостта ще победи

140

Мечта

преди 2 години

Искам по-бързо да забравя Пацо Шнорхела!

139

Анонимен

преди 2 години

Мотота на комунистите и чалгарите е: Ако спечеля, печеля само за себе си, ако загубя, губи само България. Иззммеетт!

138

Анонимен

преди 2 години

Демек докато нямаме премиер като вас ли господин замалко премиер???? Или кастинг докато не :: ЩЕ БЪДЕ ДЕТСКА ПЛАНЕТА!!!! Той вожда си го каза на него му е важен румен Радев ,българите вълци ги яли!!!!!

137

Истукан

преди 2 години

Разочаровахме хората. Това е признание за провала на ИТН. Ето, те сами го казват, а вие още им вярвате. Вторият им кандидат за премиер направо си призна за провала на ИТН. Трябва ли според вас да има 3-ти кандидат за премиер на ИТН след следващите избори, които? Още провали ли да гледаме на ИТН. Щом кмет на ИТН и кандидат премиер се оттеглят от ИТН, в партията настъпва истински катарзис и апокалипсис. Започва разцепването. Те излъгаха хората, че няма да преговарят с БСП и ДПС.

136

Кико

преди 2 години

Типично за етноса му, лъже и хич окото му не мога! Гьон сурат викат хората!

135

Анонимен

преди 2 години

Тези клоуни в парламента ви провалиха надеждата за нормален живот в нормална държава за векове напред. Просто ги екзекутирайте публично. Съберете се една бригада, издърпайте ги на улицата и ги утрепете, като ***.

134

Анонимен

преди 2 години

Стари мой приятелю чуй годините, всеки има своя миг - единствен миг. Всеки има своя сън - несбъднат сън, виж очите ни - колко уморени са. Не, недей да ми припомняш, не, недей да ме поглеждаш тъй отчаяно и нежно - не! Както преди...

133

:)

преди 2 години

Поредните поръчкови политици, жалко, че толкова хора се вързаха на тази *** на ДПС.

132

ддс

преди 2 години

Така, като гледам ни се очертава нов спасител. Руменчо може да не се кандидатира за президент, а да организира една бърза партийка и ще стане интересно.