249

Анонимен

преди 2 години

НА ТЕЯ ИМ ТРЯБВАШЕ ДА КАЖАТ САМО НЯКОЛКО ДУМИ-ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ СЪС НАШИЯ МАНДАТ И ТОЧКА. НЯМА ХЪР МЪР. АМА ТЕ "УМНИЦИТЕ"!!!!!!

248

Нормален човек

преди 2 години

България се командва от тандема Радев/Херо. Простите хорица нямат вече никаквa собственa визия, за да виждат поне малко от истината. Медиите ги моделират като глина. Днес им казват - плюйте по бойкот, защото е мутра, а утре - плюйте и по слави, защото и той е мутра. А истината е, че Радев е най-удобен на колониалните господари. Затова и зависимите от същите господари медии толкова хвалят неговото служебно правителство. Всъщност, то е кръгла 0, даже 00, обаче тълпата вярва ли, вярва...

247

Анонимен

преди 2 години

Вие разочаровахте хората от протестите и те няма да ви го простят.

246

смях

преди 2 години

До момента са дадени 2 публични интервюта на проекто министри + десетината коментара на Тошко Умното. Сцената е сюреалистична. Всички са виновни. ИТН са безгрешни. Тва Ако заместим ИТН с ГЕРБ все едно Бойко е на власт. Иначе Слави е заел поза на Дон Корлеоне , подава ръка да му се целуне и ръси статуси ала Доналд Тръмп. Да ама тук тия номера не минават. И много скоро на бунището на историята и пак ще правят скечове и тъпизми из седем/осми TB

245

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 257: "Най-добре е да си остане служебното правителство"? Да, така е, но без ИТН няма как да се приеме. Не е добре, но май работата отива на трети избори. Но има още време да помислят.

244

Иван

преди 2 години

Като не слушаш те подстригват.

243

Анонимен

преди 2 години

И тоя лъсна тиквата като вожда си,ха-ха-ха.Но същите простотии ръси.Тия си избрахте за първа политическа сила( макар и 10% от избирателите и с подкрепата на ДПС)и тия в България и тия в чужбина.Това е ниеото на българския избирател,лесно се манипулира и после някой друг му е винивен.Още веднъж честото , лузъри!Пак си ги изберете!Ха-ха-ха,кеф!

242

Анонимен

преди 2 години

ааа гледай ти, като чухте за Турция как се обидихте

241

Саше

преди 2 години

До АнонименЧовекът, който ще провежда политика, трябва да е експерт, за да не провежда грешната политика. Политиката е важна.Както виждате може да се кара и без парламент и без президент, но законите са старите останали от Герб, дали ще има съдебна реформа...Левите партии, сега трупат дивиденти, защото има криза породена от Ковид,пенсионерите са голяма сила 2 милиона...

240

Анонимен

преди 2 години

С вашия инат и високомерие ще ни докарате нови избори.На какво ще разчитате тогава?На по,-голяма подкрепа?Безумци!Ще върнете Бойко на власт.Това ще постигнете.

239

Спеца

преди 2 години

Няма да има избори , а правителство на ГЕРБ ,БСП и ДПС!Без Бойко!

238

Анонимен

преди 2 години

Румба, правете партия и ги изривайте всички тези аматьори. Видя се, че ти си единственият, който не се продаде на сараите и ОПГ ГЕРБ, затова и този храч от Пеевските парцали

237

Анонимен

преди 2 години

до тези ръсещи обиди, грозен, дребен, дебел ,дълъг и подобни, жалки и примитивни сте бе. Направете си конкурс мис и мистър България и от там си съберете управници щом външния вид е толкова важен.

236

До 258

преди 2 години

Ти ако мислиш че ония са експерти по поумняването не си познал.

235

Анонимен

преди 2 години

Време е явно Турция да си ни прибере под крилото на султана, за 150 години така и не поумняхме, все същата криворазбрана циливилизация си останахме.

234

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да си остане служебното правителство и да се свърши с тая мъка.Иначе ще стане от трън та на глог,че е по-висок.

233

до смях

преди 2 години

чудно как я виждаш промяната, с мълчащи си послушковци

232

Кире

преди 2 години

Има въшки.

231

Анонимен

преди 2 години

Тошко, сезона на овцете ли е бе, бате?

230

смях

преди 2 години

В момента в който ИТН си отвориха устите и стана *** и мазалото. Само си представям другите им министри като си отворят устите. Направо ще е потресаващо ! Ся да ги питам Валери Симеонов как ви се струва. Направо е като първолаче, което рецитира стихотворение.