110

No comment

преди 2 години

Преди време некво шефче-хотилиерче от Банско беше казало по телевизията: "Чужденци туристи нама този сезон, ще трябва да се задоволим само с българските"!????????????????

109

ха ха

преди 2 години

най-накрая радостен плач от алчни търговци - "Ден година храни", А?2 пъти съм получавал тежки хранителни натравяния от 2-3 рибки или 1-2 кюфтенца, колкото за мезе към биричка. Ами ако бях похапнал? единият път ме получих *** 8-10 часа, през 10-15 мин, дори след глътка вода.

108

Гиб Мелсън

преди 2 години

Една от схемите за измами в Слъчев бряг е следната. На стоките в бараките слагат по две цени, едната на много видимо място с големи цифри и една цена която с е малки цифри и е на скрито място по стоката. Чужденеца западняк, рабирай балама в очите на търговците(90%роми) естествено вижда по големия етикет. Вади пари и плаща. След като е платил секунди след това се оказва, че тази цена не е истинската а е размера на стоката а истинската е другата. И плащат тройно. Виждал съм как го правят.

107

Анонимен

преди 2 години

Обувкопродавача, ако не те види да слизаш от поне 30 метрова яхта, въобще не става от разтегателното столче да ти каже "Заповядайте!", бря!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Ех, къде са руските олигарси и арабските принцове, та да си закупят по чифт сандалки от цитирания търговец на обувки? Ал Бънди да беше щеше да се сети, че покупателната способност на клиентите определя цената, а не неговите мокри сънища за яхта на всеки 100 чифта! Искат 50 лв за джапанки, дето ги е взел за 2, а после бедни сме били!? Не, просто не сме прахосници!

105

Гиб Мелсън

преди 2 години

Туристи много, но няма балами да купуват стоки ментета. Няма ги западните туристи, които са наивни и си мислят че купуват маркови стоки на половин цена а пък то китайски и турски *** купени за стотинки и препродавани с десетократна надценка в най добрия случай. Нямало да могат да си платят наемите. Ще се разплача. Като пълните гушите на мутрите кой ви е виновен. 20 хиляди лева наем за една барака с 10 метра лице на първа линия. Това се избива само с фалшиви стоки и измами.

104

алчни баби Созопол

преди 2 години

Завалийчета "търговци" - не могат да забогатеят за един ден - поради "бедни почиващи".а дали не се оляхте с вдигането на цените и калпавата услуга?

103

Анонимен

преди 2 години

Най-ме радват коментари на безродни плъхове от бордеите на Ню Йорк или Лондостан,където е десетки пъти по-опасно от който и да е български курорт.

102

Анонимен

преди 2 години

за едно денонощие над 400% ръст на заразените и вече сме трети по брой починали в целия ЕС.

101

Анонимен

преди 2 години

То там на сльнчака си е от край време мутренско и много страшничко.

100

Анонимен

преди 2 години

До Беден тОрист "Хаххаха , изторията за този пишман търговец , дето "купил обувки специално за руски туристи" пък те не дошли силно ме развълнува . Каква национална трагедия . Ша пусна сАлза...." Той човека специално пазарува от Китай, за "елитните" рашани, а те така да го подхлъзнат. Сега къде ще си продава евтините ментета, на които вече и най-бедните българи не кълват, камо ли на тройни цени, като за "туристи"?

99

Беден тОрист

преди 2 години

... пак ще искат субсидии или намаляване на данъците , затова мърморят . На тия дори и Бил Гейтс да дойде , пак ще му намерят за какво да се оплачат..... Нямало хора ... имало хора ... много купували... малко купували ... ходели прекалено често в един магазин ... не искали да стъпят в друг магазин ... ... P.S. Хаххаха , изторията за този пишман търговец , дето "купил обувки специално за руски туристи" пък те не дошли силно ме развълнува . Каква национална трагедия . Ша пусна сАлза......

98

Анонимен

преди 2 години

""Много е зле, специално за моя магазин. Аз съм доставил обувки специално за руските туристи, но такива липсват, на тяхно място дойдоха румънци, които нищо не купуват" Ехаааа. Пак минутки за пробутване на севрноазиатските натрапници като "необходими".

97

В. Магриотов

преди 2 години

Бaй *** e същият "турист" като гореизброените, затова отдавна му бия шута от хотела ми! Бил искал качество с 2 стинки в джеба - хахахахахахахаххаха като че ли забрави че до оня ден си бърса диpникa със "Работническо дело" във външния клoзeт!

96

Анонимен

преди 2 години

Прекалено е скъпо, дори за англичаните. Качество -- 0.

95

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, туй филтъра на коментарите направо на показва въобще буквеният символ за 💶(евро) *** поне картинката дано покаже. От предния коментар: 5 💶

94

Анонимен

преди 2 години

Ами ако пак предлагат пластмасова чашка за чай с изстудени резенчета диня и други плодове за по 5? и нагоре, кво да очакват с тия 30000%. надценки?

93

ШибиРиби

преди 2 години

Тея амбулантни търговци искат с кебапчета от кучешка кайма да привличат европейската аристокрация.

92

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

търговци мутри цени високи престояла храна еми фалирайте не ни цакайте по мутренски

91

Идея

преди 2 години

Хората отиват на море, а не на пазар. Махнете ги тия сергии от плажната ивица в Слънчев Бряг, да видим морето, да стигнем до него. Държите ни заложници да ви гледаме ***, които продавате. Който иска фалшиви обувки и дрехи, да си ги намира другаде.