183

до АНОНИМЕН

преди 2 години

Абе "Умнико". Ти прочете ли, че 41% са ваксинирани? За *** ли ги броиш тези учители? Нали, ако почнат да *** неваксинирани , пак и ще трябва отново да се мине на онлайн обучение.. Кой ще гледа децата в къщи?

182

Анонимен

преди 2 години

Ха, лекарите и учителите не искат вълшебните субстанцийки. И те ли са прости ***?

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 189 там при лекарите има контрол, а нашите за едни пари пишат и от инфаркт умрелите като Ковид! Време е държавата да ги сложи нещата при медиците в ред!

180

До 191

преди 2 години

Провери си данните за държавите с висок процент на ваксинация. Англия вече излиза от четвъртата вълна. Реално две седмици е вълната при тях. Масово са ваксинирани с Астра. Да видим при нашите 17% ваксинирани колко ще трае вълната.

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен190 Ами ваксинираните са подписали информирано съгласие за ваксите и ако се разболеят също трябва да са в неплатен! Доброволно са се боли с Биопродукт!

178

До 190 -елементарния

преди 2 години

Няма да ***, споко. Ти явно също си се филмирал с измисления вирус, така че се успокой, вземи си хапчетата и гледай новините по телевизията. Браво на доблестните български учители! Не се давайте на хунтата, скъпи просветители!

177

Анонимен

преди 2 години

Учителите явно не осъзнават, но с напредъка на онлайн обучението 90% от тях ще останат в историята. Само най-добрите ще останат. Останалата *** ще виси за помощи.

176

Анонимен

преди 2 години

То и новородените разбра че тия ваксини са ментета ,ако си бивт и по 5 ваксини все там)

175

Анонимен

преди 2 години

Ами да *** тогава. Всичко да е присъствено. Никакво онлайн. Неваксинираните учители ако се разболеят да излизат в неплатен отпуск. Никакви болнични за безхаберните мърливи учители. Тези уж възпитават бъдещето на България.

174

Анонимен

преди 2 години

В Израел за 1 седмица от около 30 000 заразени са починали 60 човека... Това да ви говори нещо? Щяха да са 600 жертвите, ако не бяха ваксините....

173

Анонимен

преди 2 години

До 183А като почнат да умират ваксинирани учители тогава какво?

172

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 които се страхува за децата си нека ги държи вкъщи да учат онлайн! Аз не мисля да се това нито ще тровя детето с биопродукти! Хипохондриците трябва да са затворени!

171

Анонимен

преди 2 години

Леле ваксарите включиха VPN да цъкат минуси ;:::)

170

Анонимен

преди 2 години

До 176 Твоите деца при някой напуснал учител ли бяха на частни уроци?

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 181 ти какви новини четеш? В Израел 95% от болните са ваксинирани! В Бг също доста болни ваксинирани има, ама за сега помпане статистиката и не отбелязват този факт!

168

Анонимен

преди 2 години

Като почнат да умират неваксинирани учители и ще ги задължат... Въпрос на време.

167

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Трябва да стачкуват! Те повечето го изкараха Ковид на крак! Те си имат силен имунитет и здрави нерви! Поклон!

166

анонимен

преди 2 години

До Професор "Професоре",поразрови се в нета и виж какво става сега в страните с голям брой вакцинирани.Всичко е достъпно и достатъчно ясно.

165

АНОНИМЕН

преди 2 години

Защо учителите,не само българските,не искат вакциниране и са скептични?Ами именно защото са образовани и по-трудно биха могли да бъдат манипулирани.Не съм дори на 1% антиваксър,но не вярвам в набързоскалъпените неща в която и да е област от живота.Никой не е отрекъл,че всички съществуващи сега вакцини са разработвани в продължение на 10-15 години.И те са били създадени бързо и след това продължително проверявани за безопасност и странични ефекти.Ето тази фаза липсва на ковид вакцините.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 Каква полза искаш от ДО ? Голяма част от децата го изкараха като ваканция . Дори някои не си правят труда да станат от леглото . Ама за това не са виновни учителите. Тези нещица тръгват от възпитанието в семейството . Като е присъствено обучението много се разкарват само с една тетрадка в джобчето , а как се държат в часовете не подлежи на коментар