226

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте плашили хората.

225

Анонимен

преди 2 години

На този не му липсва кислород - погледът му е ясен, тонусът е добър, кожата е розова. Очевидно е актьор.

224

-10

преди 2 години

Айде стига сте давали думата на всеки, който е видял някъв зор в тоя живот!!!

223

Тъй като това

преди 2 години

Си е чисто издевателство , може да е актьорско изпълнение ,,,

222

Смехурко

преди 2 години

Леле, ще се разплача! Познавам много ваксинирани с тромбози в мозъка и много други проблеми след втората доза, както с Астра, така и с Пфайзер.

221

Умен човек

преди 2 години

Дебелака да спре сладкото и алкохола и после да дава акъли

220

Анонимен

преди 2 години

"Познавам я - лично. Няма да казвам нищо, защото е некоректно. Но дела ще има." - Прав си ще има дела в бъдеще. Например такива за всяване на страх (Мутафчийски, математика и компания), за фалити на много бизнеси (туристически сектор и много други), за склоняване към употреба на експериментални препарати (Кунчев и други), за дискриминация на неваксинирани и т.н. и т.н. Нюрнберг 2 чу_ка на вратата...

219

От Берлин

преди 2 години

Първо: Бързо оздравяване на човека!Второ: Това е пример за наистина добра ваксинационна-пропаганда... Трето:Само в Германия в близките 3 години ще умрът допълнително над 300 000 човека от нелекувани ракови, сърдечни и др. тежки форми на заболяване, поради,, корона"-мерките т. с страха от ходене при специалист... Да не споменаваме десетките хиляди умрели подозрително бързо след ваксинирането им... Мислете малко, Ковид-зомбита!

218

.....

преди 2 години

Ваксинирайте се ***

217

ами

преди 2 години

А някой може ли да потвърди,че ако се ваксинираш няма да минеш през ада?!? Първо бяха 2 боцкания,сега се гответе за 3-то,на пролет....4-то и докога....въобще ваксината дали пази......

216

Анонимен

преди 2 години

Клоун. При това - евтин и жалък.

215

до 249

преди 2 години

Познавам я - лично. Няма да казвам нищо, защото е некоректно. Но дела ще има.

214

Циркаджий

преди 2 години

Ей сега тръгвам...

213

Ха ха ха

преди 2 години

Само за момент са извадили тръбата от гърлото му, колкото да изрече свещенния призив, толкова бил зле. Клоуни жалки.

212

Анонимен

преди 2 години

"Много пъти ти се обясни, че това, което разпространяваш е, меко казано, лъжа. Работи се по нов, по-прецизен тест от ПСР." - Не аз го разпространявам, а Антония Първанова (ако не знаеш е бивш евродепутат). Ако това за ПСР-теста беше лъжа, отдавна щяха да са завели дела срещу нея. Не съм разбрал да се е случило. Ти да не би да си чул нещо такова? Ако не си, лъжата я разпространяваш ти. Хайде у лево с лъжите!

211

DDD

преди 2 години

Аман от пропаганда! Гьобелс пасти да яде!

210

до 244

преди 2 години

До АнонименТака е когато не знаеш английски и си превеждаш с гугъл. Много пъти ти се обясни, че това, което разпространяваш е, меко казано, лъжа. Работи се по нов, по-прецизен тест от ПСР. Никой не е твърдял, че ПСР има 100% прецизност, но това е, с което разполагаме в тази трудна ситуация. Плюс разбира се и бързите антигенни, кото са ое по-неточни.

209

Анонимен

преди 2 години

Както винаги "аргументите" на ваксърите/троловете са бай Ган_ьо, конспирации, Израел, Великобритания и подобни, фейк новина... Пропускам ли нещо? Естествено нищо от изброеното не може да бъде считано за аргумент, но те горките откъде да знаят. Чак ми е жал за тях. Колко ли е гадно да имаш такова ограничено мислене, да се опитваш да докажеш, че имаш право, а да не можеш да измислиш дори и един смислен аргумент, а само да повтаряш като папагал призивите, които дават по телевизията. Горките... :(

208

Анонимен

преди 2 години

Ами вижте статистиката на вълната в Масачузетс. 3/4 от новите случаи са на напълно ваксинирани преди повече от две седмици хора. Има и още интересни нещица. Четете, вместо да чакате всичко пу тиливизура да ви го кажат.

207

Анонимен

преди 2 години

"Не може да каже точно кой, но има статистики, а те не лъжат." - Я пак! А ти случайно разбра ли, че ПСР-тестът освен Ковид засича още 46 други вируса (пишете в гугъл "факти антония първанова ПСР" и четете) т.е. статистиката за заразени и починали освен за тоалетна хартия, за друго не става. За същото стават и изчисленията на онзи клоун математика.