40

Анонимен

преди 2 години

И е прав, въпреки, че не съм гласувал за него, но и за ИТН не!

39

Мен

преди 2 години

Ама в крайна сметка искаме парче ми си струва. Хората гласуваха за Трифонов именно защото не е бил в политиката. Резултатът на ДБ не е лош, ама и не е кой знае какво. Ще направят трети избори и Трифонов ще излезе с още по- голям резултат накрая и вечно можем да правим нови избори. Да вземат да си вършат работата вече. В крайна сметка за това им се плаща.

38

Анонимен

преди 2 години

кат сте пострадал на пътя и изпаднал в кома, или у дома сте хванал сърдечен и т.н. събуждате се в болница и виждате непознат човек който ви е спасил живота, така че, изключете това мътно изказване "Притеснява ме начинът, по който се появи Пламен Николов" господинчо противен иванов

37

аа1830

преди 2 години

Българския народ е древен, но за това пък изключително глупав! Преди година всички искаха ГЕРБ и Гешев да паднат и нови избори. Герб е долу, избори имаше два пъти, (вторите ужким честни, с машини, щото първите бяха фалшиви и с много "различни" резултати) сега що не се обединят всички в парламента да бутнат Гешев? Щот било много сложно.... Така е като излизаш и хейтиш без да предлагаш нищо ново. Вдичко ще е като ори ББ, но с нови и още по-изгладнели лица

36

daz

преди 2 години

И моите познати във фб си сложиха снимки на ДБ ... разбрах кои са хората с овче мислене.

35

Хр.Ботьйов:

преди 2 години

,,Патриот е. Душа дава. За наука, за свобода, но не свойта душа братя, а душата на народа ,,

34

КНСБ

преди 2 години

А нас ни притеснява начинът по който се появите всички вие, новоизлюпените гадинки ?!

33

aa1830

преди 2 години

Христо е много хлъзгав човек....Не разбирам как 2/3 от познатите ми си накачулиха снимки във ФБ с логото на ДаБългария.

32

Анонимен

преди 2 години

Каквото посееш, това ще жънеш... Посяхте омраза и пpocтотия и сега ще берете резултатите... Модел ще променят... с по-лош от стария...

31

Анонимен

преди 2 години

"Демократична България" са с 9,52 %, а "Изправи се! Мутри вън!"- с 4,74 процента и хич, ама хич не се притесняват,че участват в преговори за Правителство. Дебелоочие. И подмяна на вота на избирателите. Слагайте ракията. Доматите/чери доматите/ са от нас.

30

5

преди 2 години

Всички /трите плюс БСП/ ще гласуват , но сега пазарлъка е да се договарят какво ще получат в новто правителство!"Кърпените *** траят повече от здравите!"

29

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев, а ти откъде се появи и защо си сменил името си на Иванов, какво криеш от хората?

28

Анонимен

преди 2 години

А те е ли притеснително с 5 процента да иска да управлява?

27

Анонимен

преди 2 години

***, *** и ИТН.

26

Анонимен

преди 2 години

Николов е избран в последния момент. За да не се изложат тотално.... Аматьорски изпълнения... Жива пopнография...

25

Анонимен

преди 2 години

Сега те притеснява, а нон стоп работихте стещу ГЕРБ с измислените си клевети за нянаквомсимзадкулисие. Сега ни кажи за задкулисието ДПС да дърпа кинците на правителството на ИТН?

24

Анонимен

преди 2 години

Притеснително е. С Бсп Слави си оправя мнозинството е Бойкикев остава с лодката си и сладоледа.

23

Киро Хикса

преди 2 години

До малоумнIя анонимник долу: Абе, пръч непоръбен, колко десни могат да са Христо Иванов и ***? При положение, подкрепят мъжките сватби, педофилията в училищата и македонска национална идентичност, различна от Българската в Пиринско? Трябва да си в абсолютна мозъчна смърт да кажеш, или да си помислиш такова нещо! Христо Иванов е *** на хранилката на Сорос и това го знае дори всяко дете над 7 годишна възраст.

22

Анонимен

преди 2 години

Класически пример за човек, който преди избори се прави на хрисим, на борец за правда, борец на нов модел, иска да загърби модела на управление, и като дойде момента да се държи като разумен и готов да партнира, се обърна и каза не искам този, не искам онзи, всички сякаш в България са от ДПС , съмнителни били, не вярвал!Ужасна класика, на човек, който за един ден ще си смени поведението сто пъти . Нарича се такъв човек непостоянен и не бих се доверила на такъв тип политик.

21

Анонимен

преди 2 години

Иванов, а не те ли притеснява, че цялата ти кампания освен от НПО беше финансирана от Иво Прокопиев с имението на Буджака?