31

Последни Новите

преди 2 години

Медицинските Сестри в Севиля сами в знак на Протест спряха и Отказаха да Ваксинират повече, след като безброй млади хора получили удари след ваксинация!

30

Анонимен

преди 2 години

И какво ме е.е мен тази статистика? Какво променя, освен да насажда страх. Ще си го преместя от другата страна на бариерата, сме.ковци жалки.

29

Инквизиция с ваксини

преди 2 години

Новия Армагедон на Глобалистите.

28

Анонимен

преди 2 години

На врачка повече бих повярвал, отколкото на този и разни "смели борци" от първите редици.

27

хмм

преди 2 години

Вълната е само виртуална. В медиите и корумпираното правителство. Всяване на страх за да се отровите с иглата.

26

Анонимен

преди 2 години

Този да става даскал някъде, и без това математиците не додсигат. Че вярно, взе да писва нещо напоследък. Тия измишльотини и без неговите сметки са известни.

25

Спрете Ваксинацията

преди 2 години

бе И д е о ти - От всякъде една и съща Статистика идва: 65% от КОВИД пациентите в Болниците в Испания - ДвойноВаксинирани! 75% от КОВИД Болните в Масачузетс - ДвойноВаксинирани и т.н. В цял Свят едно и също - Експерименталните Ваксини - Новият Убиец, а не Грипното Вирусче на КОВИД!!

24

Анонимен

преди 2 години

Хайде да го обясним на простичък език. Няма да да се ваксинираме. Правете каквито й да било сценарии, позитивни, негативни, оптимистични и песимистични, зелени, бенбени, каквито душа ви иска, ние няма да се ваксинираме. Загубихте доверието ни. И не можете вече да го спечелите с плашене, зъбене, затваряне, репресии, задължение за ваксинираме и прочие. Можете само да ни вбесите и да ни принудите да ви покажем, че като казваме няма да се ваксинираме, означава че няма да се ваксинираме.

23

хмм

преди 2 години

Тоя платен лъжец го пускат навсякъде.

22

Totenkopf

преди 2 години

Абсолютен шарлатанин и престъпник!

21

Ясновидец е, ясно

преди 2 години

Много извратено му е мисленето и поведението на този Витанов. Съобщава за бум, апокалипсис едва ли не, обаче едно такова тържествено, с ехидна усмивка го казва, все едно страхотно удоволствие изпитва винаги, когато съобщава песимистични прогнози. И Кунчев какво толкова прави, че щял да се справи?????? С голи ръце срещу вируса!

20

Анонимен

преди 2 години

Махнете го този нечистоплътния брадясъл откачалник.

19

Анонимен

преди 2 години

Тоя няма ли комшии дето да го ваксинират всяка вечер по кожната процедура?

18

Анонимен

преди 2 години

То само като му видиш мутрата на тоя трябва да ти стане ясно що за стока е

17

Анонимен

преди 2 години

Значи сега сме в отимистичния сценарий.....буахахахахахаха :)) Бати измислената пропаганда :)

16

Анонимен

преди 2 години

До 10 математик, децата го изкарват като хрема. Така че брой и тях. Според всяка нормална логика, народа вече го преболедува и поне 80% от населението има имунитет придобит по различен начин. За мен ваксинирането е безсмислено натравяне на организма. Сега хората трябва да събират слънце, да вдигнат имунитета. Да разтоварят организма от вируса и психодрамите около него, за да имаме сили.

15

разтревожена

преди 2 години

Ами ако няма вЪлна?!

14

Анонимен

преди 2 години

До 9: Математик, ама говори точно като професорите и доцентите дето Днеса им публикуват интервютата. Имам чувство, че четат от един и същ сценарий.

13

Е, па...

преди 2 години

Само не разбрах, доцент Кунчев и хората му, които били жилави, с какво точно ще се справят? Звучи, все едно Кунчев и компания са изправени лице в лице с вируса и някакъв ръкопашен бой настава. Много неадекватно изказване, поредното такова от този Витанов, който си умира от щастие, когато му дадат 3 минути ефирно време да плаши хората и да се кефи от това.

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя да вземе да смята коефициенти на спортни събития... Някак си по-уместно, предвид каква е професията му.