206

Бонго Бонго

преди 3 години

Бабикян е платил на Дионисий.Почва се

205

Анелия

преди 3 години

Аз съм от село Евкксиноград-Варненска област. Успешно мога да продавам шнорхели и плавници на плажа. Мен кога ще ме изберат за Премиер?

204

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков нямаше гладуващи, нямаш бездомици. Каквото и да стане, където и да попаднеш в България - едно беше сигурно - винаги ще има дом, винаги ще има топло, винаги ще има храна.

203

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - при демокрацията в членакта на ЕС и НАТО американската партньорка България демократите остават гладни ако децата им които мият улици и пpocтитуират в ЕС на изпратят някое и друго евро.

202

Анонимен

преди 3 години

Най хубаво от цялата работа е, че ще има масови уволнения на държавни служители назначени по времето на герб. Този шнорхел ще иска да работи с такива, каквито са му под кожата. В МТСП ще реват много калинки, които до сега обикаляха света за фейсбук. Други пък посленици като Райков и Плугчиева ще получат шут към пенсия. Трети като котилото на Киро Тефтера - към затвора

201

Анонимен

преди 3 години

И за съжаление пак ще страда обикновения човек

200

Анонимен

преди 3 години

всъщност какви точно езици знае Пацо Шнорхела ?

199

Анонимен

преди 3 години

Аха и мишките се избиха

198

На селски бек лъжец

преди 3 години

Прочутата американска компания за плавници, шнорхели, бански костюми, очила за плуване и т.н. FINIS Inc е с 25 работника и оборот от 3.7 милиона долара. Според мащабите на САЩ размерът е като на дребен семеен бизнес, какъвто е и самата компания. Основана е през 1993 г.Компанията има два офиса в САЩ и дъщерно дружество в България Финис Юръп ООД с 8 служители (ЕИК 201011432) За Петър Николов никога не е бил и не се е водил като управител за такъв е посочен член на американското семейство с този бизнес - Джон Артър Микс.Кандидат-премиерът Пламен Николов е на граждански договор в компан

197

летят милиарди

преди 3 години

До Анонимен "Към България летят 29 милиарда.кое не си разбрал?" - Нали се сещаш, че даром е само сиренето в капана за мишки.

196

Анонимен

преди 3 години

Странно, отец Дионисий често гостуваше по 7/8 ТВ.

195

Анонимен

преди 3 години

Дойде Радев и държавата се срина и изпадна в политическа и икономическа криза, цените растът, преcтъпността расте, инфраструктурните проекти са замразени, парите за Хемус се окрaдоха, на власт дойдоха чалгаджии, а един учиндолски гей избира кой ще e премиер на кастинг за фолк певици, вътрешен министър е алкохолик и комунист с 20 имота. Държавата се разпада, съд и затвор за Кaуня.

194

Анонимен

преди 3 години

Никой в ЕС не иска България. На тях - САЩ и ЕС, им е нужна територията на България и Румъния, като България е по важна. ЕС и САЩ просто си взеха територията, а към нея трябваше да вземат и нещото българска държава и народ. Влизането на България в ЕС беше катастрофа за България, ЕС доуби българската икономика за да ликвидира всякаква конкуренция, и я заместиха с клиентелистки режим под формата на "помощи" (евро-пари) за местната политическа върхушка която ги краде, стига да изпълняват нарежданията и да не забрявят да дадат процента на добрите чичковци от Брюксел.

193

Анонимен

преди 3 години

до 249 Така е. Ама те нали цяла година освиркваха ГЕРБ. След 12 години управление. А вчера още не бяха взели мандата и след като го взеха навръщане към НС ги преследваха и над 30 полицая едвам ги опазиха от една шеха хора. Много агресивни бяха вчера протестиращите.Малко ама надъхани. Сега ще започнат пак протести.

192

Анонимен

преди 3 години

Към България летят 29 милиарда.кое не си разбрал? Борбата е за тях пука им на тошето и сценаристите за българите в България,виж за чужбина може

191

леле,леле

преди 3 години

просълзих се . некой друг ?

190

До Анонимен 245

преди 3 години

Поп Дионисий е към този, който дава пари, Чалгаров не е известен в даването, а Тошко Африкански още повече, така че най-вероятно е срещу тях, знам ли, този първо вече не е поп, май БПЦ го отлъчи

189

Бонго Бонго

преди 3 години

Дионисий против. Да изкара някой лев

188

Анонимен

преди 3 години

Където са парите там е и продажния поп а е толкова поп колкото аз атомен физик!!!!!

187

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев, по-известен като , съсипа България.