67

Анонимен

преди 2 години

и ще прати антиваксърите в хендека.

66

селянин

преди 2 години

ке има още една вълна ке има 10 статия е денескатва кат оня виц питали метролого дали зимата ке е студена а той ке е студена еле откога индианците сбират дръва

65

До програмист

преди 2 години

Ами ти къде си тръгнал да линкаш из цяла бургаска област у вас спокойно можеш да си седиш с маската и няма да ти се бутат разни "***" които не искат да слагат *** на лицето си в 30 градусова жега.

64

Анонимен

преди 2 години

Ако няма риск от ваксините всички лекари ще са ваксинирани на 100%, а не както е сега под 10% ваксинирани

63

Кръстьо

преди 2 години

Отдавна вече България е в пика на четвъртата вълна, обаче вече вируса е толкова коварен, че го изкарваш без симптоми, без оплаквания и без проблеми ...

62

Анонимен

преди 2 години

Пчуе, правете разликата между положителен тест И положителен тест в болница и евентуално гробищата. Там е разликата с ваксините.

61

Шаши

преди 2 години

Представете си само, какъв як натиск има за ваксиниране. Даже и троловете са в истерия, че хората не искат вулканизация.

60

Дайте да дадем

преди 2 години

Що така се оказват прави онези "конспиролози", които още миналата година предвидиха безкрайна пандемия и вълна след вълна от нови щамове. И все нови безполезни дози от "ваксините", които - я да видиш ти! - не предпазват от заразяване (*** верно ли били ваксини...), затова пък нежеланите последствия от тях са почти сигурни. Все още има твърде много вироглави овце в стадото, нуждаят се от укротяване чрез лишаване от все повече права. Така ще е в новия феодализъм - ако не насметем "господарите".

59

до 39

преди 2 години

В това, което си написасл, единственото вярно е, че не разбираш. Погледни случаите на разпространение и смъртността в държавите, които имат голям процент ваксинирани (Изарел, САЩ и ЮК), помисли и кажи тогава що не измират?

58

До 60

преди 2 години

А бе той и проф.Чорбанов разправяше , как нямало да се ваксинира,че имал антитела, ама го закараха в интензивното ,и то в елитна софийска болница! Нещо се покри след това, не го чувам да се прави на "антиваксер"!

57

Анонимен

преди 2 години

А къде остана традиционният летен грип? Или всеки вече със стомашни проблеми е 100 процентов ковид . Хайде, спрете се малко .И оставете хората да си отдъхнат от вашите зловещи прогнози .

56

До Койчо

преди 2 години

Има ваксина срещу глад казва се храна обаче на големите човеколюбци борещи се за нашето здраве не им е приоритет да я подаряват така великодушно, както ваксината срещу короната.

55

Някой си

преди 2 години

С ваксина и без ваксина, наесен, а може и по-рано пак ще има заключване. Разликата, че че като неваксиниран си поемам лично отговорността. Без да разчитам на привнесен имунитет от "ваксина" с неясен дългосрочен ефект.

54

Анонимен

преди 2 години

Мен едно нещо ми е интересно. Как така само за 3 месеца създадоха перфектната ваксина, а вече година и половина лекарство все още няма. Ха кажете това логично ли е? Или има интерес за налагане на ваксинацията!

53

пияница мистик

преди 2 години

"Човек трябва да мечтае." - каза той, след което се гмурна в морето за да изпробва хрилете, които му пораснаха по време на интервюто.

52

Анонимен

преди 2 години

хахаха,и говопещите с небесния са се появили сега ще пада голем смях

51

антиваксър

преди 2 години

До Бог не е всемогъщ Бог е всемогъщ - подарил ни е имунна система. Ние сме ***, че не си я поддържаме в изрядно състояние. И едно от уврежданията, които й причиняваме, е точно ваксинирането.

50

пияница мистик

преди 2 години

"Храня се основно с мушички. На всеки две секунди издавам ултразвуков писък, който се отразява от мушичките и ушите ми го долавят. Един вид сонар." Иван сподели още, че чипът на модерна му бил любимият, защото му позволявал да прожектира филми директно върху ретината си. "Съжалявам само за китайската ваксина, защото докато спя, ми се пускат патриотични китайски песни. Руската е ок, чрез нея Путин веднъж дневно разказва виц за САЩ и аз хубавичко се смея." Иван се надява, че след вторите дози на ваксините задникът му ще се превърне в ракетен двигател и ще може да стигне луната. "Човек трябва да

49

пияница мистик

преди 2 години

София - Мъж на 42 години от София помоли личната си лекарка да му бие всички ваксини срещу COVID едновременно, разви криле и отлетя към Египет. Иван Ковидков от Люлин даде интервю за Не!Новините от 2000м височина някъде над средиземно море, използвайки чипа на Файзер за сателитен интернет. "Чувствам се чудесно. Лекарката ми сложи ваксините на Файзер, АстраЗанека и Модерна в едната ръка, руската и китайската ваксини и Джонсън и Джонсън в другата. Страничните ефекти започнаха на следващия ден, когато стомахът ми започна сам да синтезира бира и страшно се напих. Ден по-късно ми пораснаха крилете.

48

Програмист

преди 2 години

До Бог не е всемогъщ : Глада ще ги накара, въпрос на време.