52

Анонимен

преди 2 години

Рашков не говори. Той рецитира като чавдарче . Чуйте как няма никаква дикция! Рецитиране при това с някаква фалшива приповдигнатост. Нека специалисти психолози кажат как се случва в главата му когато е пред камери и какво като изтряска 1 кило ракия за 2часа.

51

анонимен

преди 2 години

До Мария-Антоанета А кога в Шоуто на Слави е имало смешки?Може би в самото му начало,иначе освен плоски и долнопробни подмятания,гаврене и подигравки нищо друго там нямаше.Но както се казва Господ Бог всичко вижда и сега този бумеранг така ще ги хакне,че свят ще им се завие.Сега на Славуца,Тошко,Филипчо,Ивето и пр. само мързеливият не им се подиграва.

50

Анонимен

преди 2 години

На този от снимката само като му видя милиционерската комсoмолска физиономия ми става ясно, че както сега има 20 имота много скоро ще станат 100, а народа ще види от трите пръста cредния.

49

Анонимен

преди 2 години

Трифонов сам си каза, че не е политик. Щом не е политик значи Има Такъв Компот е бомбаж и не са партия. Те са някакво движение. През 2017 Слави каза: " Нямам политически амбиции.Нямам политически амбиции.Нямам политически амбиции.Колко пъти да повтарям? Накрая ще си татуирам." Е, тръгнал да си го татуира ама спрял тока и холограмата му се рестартирала. Сега не помни кога какво е казал. Какви политици са? Половината са алкохолици. Другата половина са неграмотници и психопати.Да ги види психиатър!

48

валдес

преди 2 години

До до 50Злобата и реваншизма е достатъчно основание за презрение,останалото кой крив,кой прав е на втори план.Понимаеш?

47

Папагали сър....

преди 2 години

Какво друго може да се очаква от чалгопитеци, комунисти и реваншисти? Багажа им... на последния етаж е изключително оскъден и освен да повтарят някакви т'ъпизми друго не могат.

46

Мария-Антоанета

преди 2 години

Аз пък съм доволен. Сега смешките от шоуто на Слави ще се леят директно от пленарната зала и кулоарите на най-високото место във властта в държавата - Парламента. Абсолютно безплатно. С максимално качество и безкомпромисно разбираемо за Суверена. Дето се вика зрелищата сме си ги осигурили. Ако се появи проблем с хляба ще извадим пастите. След тях гилотината и.... натам ясно.

45

До 51

преди 2 години

Това е един от 2а клас. Сега е на 22 ама повтаря щото баща му го изпуснал докато ги къпал и паднал като бебе на главата си. Госпожата каза да се бръсне, че плаши децата в коридорите. Сега не си е пил лекарствата щото мисли, че ще го чи пи рат.

44

До Анонимно 59

преди 2 години

пий ги навреме

43

Анонимен

преди 2 години

Престъпниците от гроб са се активизирали. Колкото и да плюете ще се чегърта до дъно. Няма прошка за българоубийци.

42

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев обедини нацията срещу тиквената мафия.Браво на Президента Обединител Радев!

41

Анонимен

преди 2 години

Очевидно не може да се избере правителство. Остава само да пробваме мажоритарни избори в два тура както и без това реши народа. Нищо друго не е изход от тази ситуация.

40

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртване е термин от мутрите през 90-те години. Ама от къде да знаете?

39

Анонимен

преди 2 години

Селянията на Боко лъсва със всички сили, трудно ми е да проумея как този индивид с каруцарски мозък и изказ ни е управлявал повече от десетилетие.

38

Анонимен

преди 2 години

Хора, които използват такива изрази са всичко друго, но не и интелигентни... Пpocтаци с една дума.

37

Анонимен

преди 2 години

Бъз те е от решетките, ама няма да ти се размине.80

36

валдес

преди 2 години

Зелен,още ли не осъзнаваш какво причини на българите.Нито за военен ставаш,нито за политик

35

Чегърт,чегърт,чегърт

преди 2 години

Щом чегъртане не им харесва, може да се замени с по-подходяща дума. Мисля, че абразио на ченгесаци, герберасти и калинки, звучи доста добре.

34

Друга тема

преди 2 години

Хората, които не харесват и не обичат Живко от Варна, за в бъдеще изобщо да не се месят в неговият живот!Изобщо да не се опитват да управляват неговият живот !Щом като не го харесват и обичат, значи изобщо да не се занимават с него!Щом като не искат да му помогнат да живее добре и да се радва на живота, тогава ТЕ да гледат само своят си живот !

33

Анонимен

преди 2 години

По-добре да говорят от свое име, отколкото да повтарят безмозъчно брюкселските мантри за безмозъчни....