403

Анонимен

преди 3 години

И аз така само че с теб баце

402

РАДЕВ И РАШКОВ..

преди 3 години

ВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ, БАНЕВИ, АРАБАДЖИЕВИ.......

401

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще извади от чекмеджето и ще допълни в хазната откраднатото от ИТН (което той предрича в изказванията си). Нали се кръсти на обратно колко много обича българите. Да покаже че ни обича повече от еврото и златото в чекмеджето си

400

Въпрос

преди 3 години

Идва нова вълна на ковид до месец. Тези които ще искате да ви лекуват ще са много обидени, а други уволнени. Никой ли не се замисля, че това не е най-подходящия момент да правим медиците недоволни? Вместо да се стяха здравната система, ния махаме хора, които са ни лекували 3 вълни, и ще слагаме нови да се учат на нас. Честито.

399

Анонимен

преди 3 години

Докато си смятате мизерните пенсии и заплати да не забравите да псувате Борисов, защото само той ви остана за успокоение.

398

Анонимен

преди 3 години

Най после си получихме управлението, което заслужаваме. Др. Радев освен да чегърта ГЕРБ и да повишава цени друго не умее. Славчо и Тошко си правят шоу на гърба на народа и в пряк текст ги ругаят, обиждат и т.н. Честито другари и много съм радостен, че идват светли бъднини с тайсън-кючек и едно ферари с цвят червен ама само едно и то е на Славуца , а за вас един друг път.

397

Анонимен

преди 3 години

Мутрите взеха пряко властта в България чрез Бойко и няма да я пуснат или оставят само на политиците, политиците също се страхуват от мутрите, страната е обречена.

396

Анонимен

преди 3 години

Това изказване е покана за "танц". С една дума:"Върнете ме на власт и ще си крадете колкото искате". А на Ангелов и Балтов никой не им е виновен, че ти повярваха, че си вечен, защото народа е заспал от години. Никой не е виновен, че част от избирателите ти не се справиха с машините. Не ме интересува кой е на власт, но не работи ли за данъкоплатеца ще ръкомаха като теб от импровизирани трибуни. Болни хора за власт е това!!!!!!

395

2LOOP

преди 3 години

Пак ще го споделя ,но по друг начин ,като за интелигентни хора!Мисля си че любимата книга на Борисов като дете е била не "Винету" ,а "Пинокио".Защо - сетете се сами)))

394

БЪЛГАРИЯ ЩЕСЕ ОПРАВИ

преди 3 години

КОГАТО БЪЛГАРИТЕ ИЗРИТАТ РУМЕН РАДЕВ И РАШКОВ, КАЦАРОВ, МИНЕКОВ........

393

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 409Нарцис може ли да накараш да се пенсионира, нали требва да си чеше егото постоянно :))) Както писаха по-долу - "аз, аз, азззззззз", иначе ще му се обесмисли живота на мутрата :)) Дано в лудницата го оправят челяка, което ме съмнява дълбоко :))

392

Анонимен

преди 3 години

Бившата любовница на ББ , държи всички партии на ЕНП и командва България , съсякоха и правителството на президента Радев, за да не изпуснат властта и се е договорил с ИТН,тоя такова майката на цяла България и я разплака и няма отърване от него, гробищата се пълнеха скоростно, а други бягаха навън, в страната витаеше страх, хората около него лапаха и си мислеха,че България е добре, защото те грабеха и са добре,строежите му са крадливи и по мутренски - зали,стадиони, където да възпитавт нови мутри

391

2LOOP

преди 3 години

Два пъти вече ми трият коментар в който казвам откровеното си мнение за Борисов но коментарът ,забележете, не е нецензурен!

390

НИЕ

преди 3 години

аз не мога да разбера това ДНЕС.бг като напишеш нещо против Боко и веднага ти спират коментарите и не можеш да пишеш.......

389

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 430 "С неговото управление станахме държава на схемите" Ахахахахаххахахаха. КОГА НЕ СМЕ БИЛИ държава на схемите? Абе, вие изобщо не познавате България, бе!!!!

388

АналфабетИ

преди 3 години

ТУК СЕ ПИШЕ, ЧЕ имал милиарди, но явно не може с тях да си купи джипка, та му липсвала служебната... след няколко месеца ще правите протести срещу Слави Трифонов

387

Наблюдател

преди 3 години

Ахахах, един нагъл и безскупулен лъжец вика "Дръжте лъжеца"!Добре, че не си вече на власт, та да си отдъхнем от твоите схеми и вечни лъжи.

386

Анонимен

преди 3 години

Как може "най-успешния" политик за 10 години да не направи нито една реформа. Заради ей такива разбирачи сме на последно място по всичко. Построй разни неща, но с пари от ЕС, за приемането ни там, той няма принос, но за сметка на това строителството е скъпо и некачественно, защото няма контрол, нито върху парите, нито върху изпълнителите. Защо е така едва ли ще се сетиш.

385

Анонимен

преди 3 години

Господин Никой пак излязал да му чуем умните мисли.Шопе, шопе, ходи се запиши на някой курс за правоговор!

384

Анонимен

преди 3 години

Този ме дразни все повече. С неговото управление станахме държава на схемите. Навсякъде някакви схеми за какво ли не. Да се скрие за няколко години и да чака да го потърсят да управлява. Като се явява само изнервя. Да си приготвя защитната реч за милиардите. Толкова нагъл комунист не съм виждал, честно!