Снимка: БГНЕС

„Ако аз управлявах, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях вече да съм се извинил на медиците от „Пирогов”“, заяви лидерът на ГЕРБ по време на среща с актива на партията, предаван на живо в профила му в социалната мрежа.

По думите му здравният министър е разпространил лъжи по адрес на спешния институт „Пирогов“ след проверката на НЗОК, в която бяха открити редица нарушения с фиктивни пациенти, а Кацаров твърди, че е един от тях.

"Цялата страна видя, че Кацаров е просто лъжец, но Радев продължава да стои зад него”, заяви Борисов.
Според експремиера затварянето на зелените коридори за ваксинация като „отмъщение” към самия него.

Още по темата
„Хората на ДПС ги назначиха, а сега, като гледам болницата във Варна, назначават и хора на „Демократична България”. С назначенията на хора като Кацаров и Спецов, доста хора разбраха за подмяната, която беше наложена”, коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ отново обвини служебното правителство в репресия спрямо членове и симпатизанти на неговата партия.

Борисов направи и коментар на актуалната политическа обстановка в страната.

"В момента, в който се състави правителство, Радев ще си прибере вересиите и всичко ще се изсипе на главата на Слави Трифонов", каза още той

Бившият министър-председател е на мнение, че ваксинационният процес трябва да се възстанови. Той е готов да се имунизира, за да даде пример.
 

Коментари Напиши коментар

548

Потърпевшите

преди 9 месеца

Подкрепям

547

Анонимен

преди 9 месеца

Лоен, за радост няма да управляваш повече

546

tt

преди 9 месеца

В Банкя звъни телефона, ББ го вдига и чува глас на стара жена:- Извинете може ли да говоря с премиера?- Вече не съм премиер- отговаря ББ.След минута пак се звъни. Пак същата жена и пак същият въпрос. ББ и вика:- Ама ти глуха ли си, ***? Вече не съм премиер!- Ясно го чух и предния път ама е толкова хубаво да го чуя отново.