210

Колега 349,

преди 3 години

Модерната преса отразява събитията такива, каквито са, а дали на някои това им се нрави, или НЕ, е отделен въпрос.

209

От изборите насам

преди 3 години

този е буквално на всеки сантиметър. Няма една новина да не започне с толупеев. Осрал е цялото интернет пространство. *** се надпреварват да му се сложат. Други си съдират роклите. Такова опростачване и Алеко вероятно не е предполагал.

208

Анонимен

преди 3 години

е съвременно и модерно издание, което поддържа многообразието на мнения, защото осъзнава необходимостта от плуралим - пиедестал на демокрацията. Само червените тикви не понасят контрааргументите и се противят на свободата на словото и печата.

207

Анонимен

преди 3 години

Толкова сте изпростели, че ме е срам да се нарека българин. Ако вие сте направили поне едно малко нещо за себеподобните си, никога не бихте писали подобни глупости за човек, спасил толкова много животи. Жалко, че България се е превърнала в пълна лудница. Срамувам се от вас.

206

Регистратор

преди 3 години

Регистрация за форума има, но не е задължителна. Така е във всяко демократично издание. Осъзнайте се и се пренастройте към съвременната реалност.

205

Крадец

преди 3 години

По-добре охранени и задоволени крадци, отколкото гладни и освирепели комун'дета-главорези.

204

журналист аматьор

преди 3 години

Тулупа се нерви на Изджегъртан. Сивото извънземно продължава да шмъркори. Тошо пак е изтъпял.

203

Анонимен

преди 3 години

В едно по предишно интервю мутрата каза че когато умирал бил най опасен хаха дано не направи някоя глупост щото не е много умен

202

Анонимен

преди 3 години

По-добре Борисов от мишкарите които ги водят за ръчичка да гласуват за тях! Или пък им плащат или винаги с нещо ги командват. Борисов ще надделее над тия мъpши. Какви разпити какви 5 лева, щото Трифонов бил купил парцела за 2млн и неможел да си построи хотела и обърна плочата срещу Борисов. Борисов е със САЩ и НАТО. Трифонов не е казал със кой е.

201

к

преди 3 години

май умира

200

Анонимен

преди 3 години

Борисов все още се усеща силен, защото СИК и Сретен Йосич го направиха главен секретар. Оттогава Борисев се чувства като шеф. Трябваше да мислят какво създават.

199

Данните

преди 3 години

в обвиненията срещу Борисов са от сферата "една жена ми каза". Толкова за Бай Рашко, вживял се в ролята на милиционер, прокурор и съдия. Гледайте как ще завърши шоуто. Резултатът ще е 1:0 за Баце. Lol

198

Крум

преди 3 години

Слави лъже, Бойко трябва да му отреже и двете ръце както и езика за да може слави повече да не може да краде и да приказва алабалистики.

197

Анонимен

преди 3 години

Борисов е шовинист ето такива българи ни трябват за да си върнем позициите на най-великата империя.

196

Long Live Caesar

преди 3 години

Long live Batse. Да свети името ти, да пребъде партията ти. Душманите ти да се провалят в дъното на Ада!

195

Анонимен

преди 3 години

Мисля че Борисов трябва да продължи да управлява за да може да ни направи велика империя и да изчегърта мишoцитe

194

Анонимен

преди 3 години

Тоя Балтов е един от най големите бу кл уци . Много се радвам ,че го махнаха. Даже трябваше много по ужасни неща да му направят. Размина му се ,жалко.

193

Аууу горкия

преди 3 години

Нали изпълняваше твои поръчки? Достатъчно сте откраднали има с какво да живее, ама ще може ли да му платите цената после

192

до 318

преди 3 години

Ако действително има такива изpoдcки притеснения за които го обвиняват и те се докажат защо да не бъде разстрелян публично?

191

Анонимен

преди 3 години

Старомоден е всички по света му се смеят че и нас ни излага.