435

Анонимен

преди 2 години

И бай Тодор не е знаел езици, но сме били в златната среда и с водещи технологии в някои области на световно ниво, стандарт, ред, сигурност...

434

Анонимен

преди 2 години

До КинаНики Умното и премиер,другата грешка на Славуца, освен македонския космонавт :)))

433

Иван

преди 2 години

Положителното е,че суверена разбра ,че: който протестира и пикае по кюшетата-нема власт. Койта свири на дюдюка - печели и у нас и в странство.Че и на анадола помогнахте. След две седмици ще си честитим рестарт на служебното правителство.

432

Кина

преди 2 години

Ооооф, пази Боже сляпо да прогледа ! Като му видях премиера, който професионално продаде на безценица успешната тогава БТК в качеството си на вицепремиер и министър на транспорта в правителството на Мадридския измамник, дожаля ми за България и за българите в нея.

431

нн

преди 2 години

Каква стана? Най-много гласове за Слави, това са фактите. Сега го ругаят, охулват и т.н. Интересно, предлага нестандартни политически решения който може и да са ефективни и вършещи работа. Засегнатите власт искащите БСП, мутрите, демократите, движенията на Татяна и Мая са разстреляни в упор и беснеят. Слави малко се изхвърля като ругае Борисов и му приписва всичките грехове на света, но дали е така трябва да помисли още. Ако Борисов го подкрепи, другите умират прави.

430

Анонимен

преди 2 години

Програмата на Славуня е готвена от извънземни. По-скоро е част от шоуто...Майтап да става.

429

2022-ра година!

преди 2 години

Слави трифонов каца на луната.Обкръжават го извънземните и започват преговори,но Слави забелязва некъв Македонец да точи ножове!Попитал абе тоя кво прай тука?Ааа рекли извънземните,тоя тука го заварихме преди 3000 години чакал Воеводата да каже коя Галактика да нападне!

428

Анонимен

преди 2 години

Славчо е приятел на Доган, какво толкова се блещи :)) В крайна сметка, нали трябва малцинството да има партия, тоест единствена партия, нещо като БКП :)))) Да не се занимава Дългия с тези неща, да си води шоуто, не че някой го гледа :)))))

427

Анонимен

преди 2 години

Герб, БСП и ДПС могат да спрат чалгарщината. По- малкото зло е за предпочитане.

426

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на българина - немарлив към собствената съдба с предпочитанието да иде на плаж вместо да гласува и с твърде кратка памет. Забравиха се много бързо експертите Горанов, Сачева, Красен Кралев и цялата шайка, за които никой за 4г не попита колко са експерти, колко са подготвени и откъде се появиха така както и изчезнаха. Да, може Н. Василев да не е най-добрият избор, но ББ определено е най-лошият. Но него го търпяхте безропотно 12г.

425

На

преди 2 години

Ви сега демокрация и кой знае и кой не може иска да управлява и миячите на чинии и миячите на бабешки зад ни ци ще ми определят битието!От къдя на къдя?

424

Гарабед

преди 2 години

Г-н Другарю Трифонов, може ли да се цаня за министър по арменските въпроси?

423

Няма такава чалга ..

преди 2 години

Слави, да тръгнеш в политиката с име "Няма таква държава", с цел да управляваш същата тази държава, е доста безхаберно.. Лесно е да лаеш в опозиция когато не носиш отговорност за думите си, но точно в момента да наричаш Борисов "***", е неуместно.. Концертът свърши, чакаме действия от вас умните...

422

BG

преди 2 години

До АнонименОтказват се, защото няма да получат постове за да смучат от всички нас. И на мен ми омръзна от коалиции съставени на база лични икономически интереси, т.е. далавери и кражба от народа.Всичките го декларираха, че няма да подкрепят без условия, т.е. без постове, т.е. ако няма далавера и не могат да гепат, няма да подкрепят.

421

Анонимен

преди 2 години

Добре, че наш Славчо е само без езици и почти нищо не е учил та кълве много на езици и дипломи! Щото следващият чудотворец може, примерно, да си бърка в носа, а и да не си мие ръцете след тоалетна и тогава фиксация ще бъде тая комплексарщина кой си мие ръцете и кой не си бърка в носа...

420

Отличници

преди 2 години

Браво, барво, и пак браво, сама напред момчета

419

Анонимен

преди 2 години

Новия "спасител" ще ни спасява в Космоса по тройки- мъж , жена и македонец !щеше да е смешно ,ако беше скеч ,ама е страшно -тоз е първа политическа сила

418

чарли

преди 2 години

Проф. Иво Христов ще излезе много прав .

417

Ууууууууу.....

преди 2 години

Кво стана с Йовано,Йованке....веее Слафшу? Как се връзва Йованка с пълната шорош поvръщня на правителството ти? Патреотарец дървено желязо,мюре на соросняга и жендърнята.Ууууууууу....

416

100%

преди 2 години

Като гледам какво става е повече от ясно, че в най-близко бъдеще първият изчегъртан ще бъде учиндолският чалгар! 100%!