383

Анонимен

преди 3 години

До 464 Що не кажеш, че има бум на заболелите, но не и на умрелите; В Израел вчера има 323 заразени и само трима умрели. Това даже не е бум. Горе-долу като в Бг. В Германия - 575 заразени и 8 починали. Това е едно нищо.

382

Анонимен

преди 3 години

До 463 - Хората умират от началото на света до сега, какъв е проблема? Изглежда, вие ваксърите, ще живеете вечно. Да не полудявате от чипирането, не трябва ли да се случи по команда или е срив в операционната ви система?

381

Анонимен

преди 3 години

Вече става ясно, че не е въпрос за пари. Ако беше само заради тях щяха да си измислят нови щамове и марионетните правителства да закупуват все нови и нови партиди- Но щом вече се започна задължителна ваксинация означава, че целта е да ни вкарат това, което искат да ни вкарат и то не е за да ни спасят. Въпрос на избор. Време разделно. Бъдете силни духом Българи!

380

Анонимен

преди 3 години

Хайнц обясни: Натискът върху тези, които не са били ваксинирани, трябва да се увеличи, защото те представляват опасност за обществото. Няма ваксинация, няма свобода. На Хайнц ако го хвана шпионката ще му разширя... що не каже какво става в Израел, че въпреки големият процент ваксинирани, там статистиката расте, т.е. ваксините не вършат работата, за която ги представят че трябва да вършат. Същото е и на Сейшелските острови, уж всички ваксинирани а бум на заболелите.

379

с бяла престилка

преди 3 години

Каквото и да правят глобалистите-сатанисти няма да успеят няма, пълен провал ще е намеренията им.Дори и по пет дози да си праскат, ония ще измислят нови и нови хитринки само и само да отнемат свободите на гражданите по света.Пит човека може да останат неваксинирани но пак няма да успее плана ИМ !

378

Митрополит Содомит

преди 3 години

Покайте се, антиваксъри! В библията е казано - ваксинирай се и зариби ближния си! Който не си ляга с мъж, не яде само веган и не се ваксинира, ще бъде отлъчен.

377

Златния Телец

преди 3 години

Това което се случва е завършека на авраамовите религии. Християнството вече 2к години пропагандира либерализъм и изтървахте популацията на дегенератите до нелогични нива. Обичай ближния си също значеше - прости на педофила, омъжи дъщеря си за изкривения, дай сина си на сексуално извратената.

376

The Oracle

преди 3 години

Everything that has a beginning has an end. I see the end coming, I see the darkness spreading. I see death...

375

Чипиран

преди 3 години

Аз се боцнах и нямам проблем. Сега ще си продавам телевизора, защото директно хващам всички канали през фонтанелата. Е, имам и странични ефекти, мина ли до лампа гърми и като пPъдHa пускам микровълновата. Много ме дразни, че като премигна и спирам уличното осветление и по цяла вечер се пуля.

374

Горките изпълнителни

преди 3 години

Германци станаха опитни зайчета ще ги боцкат в годината толкова пъти колкото вариатчета се появят и ще бъдат от затваряне във затваряне --не трансджендъри ще се появят ,ами на хората кожата ще стане на люспи ,очите им жълти ,а зъбите им остри и т.н.т -- голям експеримент се прави на земята -- хомо мотантикос се появява .

373

Еврейска Дрипа

преди 3 години

Бил Ваксината, Канибалите Клинтън, Обонго Арабина, Фаучи Фашиста, Шваб Швайна, Шорош Медузата, Травестита Камала, Мелинда Адамовата Ябълка, Джо Ядрения Памперс, Слави Истамбулата и бандитите от НОЩ харесват тази новина.

372

Анонимен

преди 3 години

Coрoc и Гейтс си правят *** докато гледат кадри от гей разходки по цял свят. Бъркат си до рамото, все едно оплождат крава!!

371

Във БГ

преди 3 години

Откъде на къде 10--15% ВАКСИНИРАНИ ще принуждавад 70--80 % неваксинирани да се боцкат ? Тези ваксинираните гледат да завлечат и другите.... като си се ваксинирал, какво искаш от хората ,ти нали няма повече да се разболяваш....

370

Анонимен

преди 3 години

До вчера пяха рефрена, че при 70% "ваксинирани" ще бъде постигнат "колективният имунитет", днеска об,ърнаха палачинката, искат да бодат всичко живо.Как да им вярваш, трябва хич да те няма в главата.

369

Seth

преди 3 години

Търпението се изчерпва? Търпението се изчерпва, но на кой? Нека превърнем негатиивите в позитиви. Нека да покажем на света това което написа Волтер - "страхувайте се от българите със сопите". Сопите могат да са различни видове, дори и виртуални, кой каквато може да носи. Слави Истамбулата ли ще инжектира децата ви, той ли ще им провежда геноцид? Дойде времето да покажете народ ли сте или мъърршшаа! Вие избирайте. Никой няма да ви оправи, спасението е във вашите собствени ръце, и сопата.

368

бай Шиле-Кантара

преди 3 години

ОТРОВАТА ЗА ВАС, МИЛИОНИТЕ ЗА НАС!!!

367

Анонимен

преди 3 години

Вероятността НОЩ-ниър таласъми да КАСИРАТ комисионна от експеримента "ваксина" е толкова по-голяма. колкото по-голяма глупост кажат и офците хукнат сами/самостоятелно да се колят и дерат. БОДЕТЕ СЕ ВИЕ, ПЕЧЕЛИМ НИЕ!

366

КАШПИРОВСКИ в действ

преди 3 години

"ваксината" "не дава никакви гаранции", "и то не е сигурно на 100%," "Ваксината не е панацея", "но е ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ" ???"някви хора", казаха по ТЕЛЕВИЗОРА. ЗОМБИТА - на кое е решение?

365

Грижа

преди 3 години

Лов на вещици, какъв е риска, когато ваксинираните са безсмъртни, след венозно преливане на умъртвени прилепски вируси, и са станали на зомбита. А неваксинираните са отказали по собствена воля, а сега ги обявяват за чумави по подразбиране, това е дискриминация на малцинствените групи, няма ли да се самосезират.

364

Анонимен

преди 3 години

това пропаганда води до пълно обезумяване - забелязва се тотално физиологично оглупяване на хората, различни близки хора загубиха реално способност да правят елементарни заключения, съждения, изпадат в тотален идиотизъм/дебилизъм, дори на *** въпрос, дали би хванал горещ котлон, отговарят "ми, не знам... не ме занимавай"- дори стават агресивни, очевидно осъзнавайки обезумяването си