61

Кики

преди 2 години

Разходете се в горите, пълно опустошение, вижте бреговете на реките ,купчини отпадъци в продължение на километри.Самонадеяни ,егоистични ,агресивни и неграмотни индивиди със самочувствие на величини от световна класа.Е заличавайки тази своя грешка, уважаеми сънародници природата наистина се самоочиства.

60

F-16

преди 2 години

Нали имаме милиарди за нови 50 гошивни американски самолети.

59

ДЕМОГРАФ

преди 2 години

Важно е качеството на една нация, а не количеството. Скакалците са много ама файда никаква.

58

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че от некъде ни идват неясни идеи, а требе да ни дойдат едни ясни идеи за да се оправиме.

57

1

преди 2 години

До Българин В България е пълно с остроумни и кадърни българи, които мислят доброто на България, които висят по форумите по цял ден да покажат колко са умни и кадърни и да оправят България, но българите не го разбират това нещо. :))))))

56

Бонго Бонго

преди 2 години

Проблема на расистите, когато излязат навън, каквото са дали, туй жънат. Ако са мразели роми, децата им пробват черничко.

55

Анонимен

преди 2 години

Изпълнява се планът на ран и ът.Милиарди са наливат в екзекуцията.Вижте бездетните всеки ден се увеличават. Това е реалността. Сега и еднополовите бракове. Ни натрисат.

54

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте повече банани. Банана е полезен цитрусов плод, за повече витамини!

53

Анонимен

преди 2 години

ЕС е в криза, но след 40-50 може да се оправи. А може и да се разпадне. Има прогнози за ръст на заплатите. А може и да има инфлация и заплатите да се занулят.

52

Кои ще са тези 5 млн

преди 2 години

Народонаселението и 5 млн не е притеснително. Повече от половината европейски държави са по-малобройни. Проблемът е какви ще са тези 5 млн? Ако са образовани, с ясни идея за живота си на територията е едно, ако са полуживотни, които не могат да плануват колко деца правят, как и кой ще ги гледа в друго. Аз не искам хора, които създават деца на килограм, а после ги изпращат по кръстовищата да просят и мият стъкла. Такъв демографски бум не ни трябва. На който му е миловиден, ей го де е Станбул.

51

Булгар

преди 2 години

Големи сикиджии го давахте държавата нема деца. На три ракия порим ги кат риби пълним агнета дойде момента нема никой. Нема кой да оправи шундрите. А те едни алчни идващи само с генеталиии и огромни претенции и ето го резултата.

50

Българин

преди 2 години

На запад обичат българите и са толерантни към нас, дават ни големи заплащания, а България е мащеха, не дава големо заплащане, затова ние българите бегаме на запад да ни дават големи заплащания да живеем като материално богати хора.

49

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е фрагметнаризацията на индентичностната левица!

48

Tялото

преди 2 години

Една добра новина.Да се надяваме, че след нас ще дойдат по-свестни хора.

47

Додо

преди 2 години

Проблемът не е високата смъртност, а много ниската раждаемост. Прегърналите атеистичния материализъм, науката и лъжите на НАСА индивиди не създават и отглеждат деца. Нито обработват земята си, нито водят живот, водещ до плодове и задоволство. Те са избрали свирепо индивидуалистичен, егоистичен лайфстайл, жените им вместо да бъдат майки, пият противозачатъчни, завършват университети, отглеждат котки и слугуват на някоя корпорация. Мъжете гледат порно и пият алкохол. По плодовете им ще ги познаете

46

Българин

преди 2 години

Ние българите сме чесни ора, но от некъде ни идват продажни политици.

45

Shark

преди 2 години

С продажни политици друго не може да стане. Единственото, за което съжалявам в този живот е, че останах в България.

44

Анонимен

преди 2 години

До 63 АнонименТи си се ваксинирал , сигурен съм. я *** пак да се ваксинираш та да потвърдиш своята загриженост

43

Анонимен

преди 2 години

Естествен подбор. Българите от честни, добронамерени и трудолюбиви станаха лоши и зли, демокрацията ги пoбърка и оскoтяха. Те едно семейство не могат да изградят защото са лоши и егоистични, а дори да се венмаят се развеждат на втората година. Природата си знае своето. Българите изчезват. И това не трябва задължително да означава нещо лошо. Вероятно по тези красиви земи ще дойдат по-читави народи и равновесието ще се коригира .

42

катърспиратор

преди 2 години

Нали се сещате че безплатен обяд няма. Мора и напъждането из чужбините и там асимилация си влиза в плана и в цената.