34

Феникс

преди 2 години

Имаме много по големи страхове Други срахове.

33

Анонимен

преди 2 години

Защото помним тоталитаризма, а разглезените в ЗЕ, САЩ и Британия не.

32

Анонимен

преди 2 години

България се отличава, защото *** балкански е най-умен на света! Е, най-беден, най-слаб в политиката и във футбола, но си мисли, че е най- най- най- във всичко!!!

31

Дилър

преди 2 години

Трябва да започна да продавам ваксини. Тези наркомани ще са най пристрастени.

30

Анонимен

преди 2 години

Защото не сме с промити мозъци, като западняците.

29

Анонимен

преди 2 години

много ясно - комунистите отклониха хората от християнската вяра и ги обрекоха на суеверия, невежество и простотия.там където има вяра, се живее по-спокойно и истински.ние сме човешките ментета на ЕС.

28

Че кво странно

преди 2 години

има - тука подкрепяме чалгата.

27

Анонимен

преди 2 години

И на фона на тоя въпрос ЕМА вписа официално като страничен ефект от ваксините миокардит и перикардит, т.е. възпаление на сърцето! Още ли някой мисли.че сме фаталисти? Защото аз мисля че сме разумни индивиди!

26

Анонимен

преди 2 години

в България всяко дете се ваксинира срещу туберколоза, хепатит Б,полиомелит и т.н. това са истински опасни болести, за които има утвърдени и доказани ваксини от десетилетия, на никой не му пука за китайската кашлица и експерименталните ваксини срещу нея, това е!Между другото, като ще правят ваксинационни сертификати, не е лошо в тях да се посочват абсолютно всички ваксини, не само срещу ковид, защото в Италия и Испания изброените по-горе ваксини дори не са и препоръчителни

25

Анонимен

преди 2 години

Защо българинът се отличава от останалите народи в ЕС за ваксинацията? Защото българинът се отличава от останалите народи в ЕС. Защо българи и руснаци не желаят да се ваксинират? Защото са братски народи със сроден манталитет.

24

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Втория път може и да не го изкараш изобщо.

23

Анонимен

преди 2 години

Наласите са такива, защото вирусът не е толкова страшен, колкото бе предствавен, а ваксините ги направиха за 6 месеца и после искат да има доверие в тях.

22

Анонимен

преди 2 години

Чакайте малко сега, нали уж беше модерно да се отличаваме, да сме различни, да се гордеем с различието си. Нали европейско значеше да приемаш другия въпреки различието му? Е, ето, различаваме се. Гордеем се че сме различни. Другите защо не постъпват като европейци и не ни уважат и приемат с нашето различие, те забравиха ли за европейските зенности? Или под различен се има предвид само някой от одобрените 45 пола, но не и различно мислещ? Егати европейските ценности!

21

Анонимен

преди 2 години

Вирусът го изкарах леко и е безмислено да се боцкам през 6 месеца, иначе, който иска нека се ваксинира.

20

На първо място

преди 2 години

защото министъра на здравеопазването ни е АНТИВАКСЪР и изоволни и уличи всички подкрепящи ваксиниране или дори твърдящи, че съществува Ковид 19.

19

как

преди 2 години

Как да приемаме медицинските обяснения като хората които ги правят говорят едно, а вършат друго.Кожухарова , ти като си по-възрастна от проф.Кантарджиев защо даваш акъл, а не си гледаш пенсията? Нали така каза министър Кацаров за за него-щом е навършил години за пенсия - вън от държавните институции и да си гледа пенсията. За едни може, за други не може. ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НЕ СЪЗДАВА ДОВЕРИЕ!

18

Анонимен

преди 2 години

И като сме с по-малко ваксинирани какво, по-голям ли е процента на заразените и тежките случаи от колкото в страните с масови ваксинации? Това е риторичен въпрос.Просто е хубва да се направят изводи колко са ефективни настоящите ваксини.

17

Анонимен

преди 2 години

Правилно...ментета ваксини

16

Анонимен

преди 2 години

Поредната ЛЪЖА, че ваксането е доброволно!!! Дрън дрън!

15

Гошо

преди 2 години

Майната му на това. По-добре да се отговори на въпроса защо България се отличава от останалите държави в ЕС по отношение на доходи, на пенсии, на качество на храните, обществените услуги, ниво на образованието, ниво на медицинските грижи, чистота на въздуха, и тн. и тн.Стига лъгахте хората. Заявете от коя лаборатория и под чия трактовка беше пуснат вируса? За да убие кого? За да създаде нова финансова криза за чии интереси?