56

ГЕРБ-НАГЛОСТ

преди 2 години

До моч...Не се ли срамувате от ''вожда'' си ?Кога ще внасяте електорат от всичките комшии ??На коленееееЕЕ!

55

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, чв някой те подслулва?

54

Анонимен

преди 2 години

До ИзвинетИ , амЪ: "Чиновник...А вие имате ли спомени , някога в България до ден днешен , ДА Е ИМАЛО ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ???" Аз не си спомням НИТО едни избори, в които да имало съмнение, че са масивно опорочени. Тези ще са първите и с основание.

53

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Чиновник...А вие имате ли спомени , някога в България до ден днешен , ДА Е ИМАЛО ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ???

52

Анонимен

преди 2 години

До Чиновник "Янев да не се прави на ощипана мома, а да каже, кога през последните 30 години се е гласувало със страх." Риториката на диктаторите е такава: понеже те знаят, че при тях има страх, и започват да говорят с такива думи, все едно е нещо нормално. Аз не си спомянм преди тия НИКОГА да съм чувал думичката "страх" в историята на изборите ни от 91ва насам!

51

Анонимен

преди 2 години

Защо "идват трудни времена"? Нали "герберите" са "изчегъртани" а вие кадърните, новите и диалогичните имате възможности и желание да работите. Вчера експерт от Инстиута по пазарна икономика съобщи, че българския износ за април е на исторически връх. следователно икономиката ни не е никак зле. Я обясни, откъде идва това очакване, че "идват трудни времена"?

50

Чиновник

преди 2 години

Янев да не се прави на ощипана мома, а да каже, кога през последните 30 години се е гласувало със страх.

49

Анонимен

преди 2 години

Какво свободно гласуване бе Янев? Рашковата чета тероризира хората в цяла България щото уж щяло да има манипулации а вие ни задължавате да гласуваме с машините чрез които ще фалшифицирате изборите.

48

морски

преди 2 години

До КлавдияВажното е да отцепят Обзор в макар и малка Община.Интересите тав са ултраголеми и след нея може да последват Сл.бряг и др. и др.

47

Клавдия

преди 2 години

Парите от текущи ремонти в малките общини предизборно изчезнаха. Посланието е ясно: "Ако не изберете ГЕРБ нищо няма да имате"

46

Гласуващ

преди 2 години

Стига сте ни плашели,бе ! От кога и защо да се страхуваме ?! Ако има от кого да се страхуваме това сте вие,измислените министри,защото ви видяхме ,че нищо не прави те,освен да търсите " под вола теле " - долна работа !

45

Няма оправяне защото

преди 2 години

- трима българи-чета с предател.Единственото спасение е Военен режим, но той не може да бъде дълги години...

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Да, ама когато българите бяха със СССР, живееха добре." Може, ако си бил мързелив и неграмотен може и да ти е изглеждало, че да живееш както живеем тогава да е било "добре". За нормалните хора НЕ беше добре.

43

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте свободно ,без страх за служебния кабинет на Радев.

42

червен ДС феодализъм

преди 2 години

да колега`42` действа само зокона ОМЕРТА.Милен Цветков го замлъкнаха завинаги.

41

Хммм

преди 2 години

До Анонимен 40 "Децата стоящи по цял ден тук и лобиращи за ГЕРБ,само защото нея помнят не са " народа"!" А защо наричаш хората тук "деца" и предполагаш, че "не помнят". Аз "помня", живял съм над 20 години при комунистите преди 89та и мога отсега да ти кажа, че Янев и Радев са точно като извадени от онова време (то те са си) и предпочитам ГЕРБ пред тях, нищо, че Боко не ми е любимец. Я кажи, ТИ какво си спомняш от онова време?

40

Анонимен

преди 2 години

Какво са ви виновни демокрацията и СССР и НАТО, че не знаете как да се управлявате, като хората? Погледнете само каква феодална средновековна каша сте забъркали. Има ли в Европа друга такава държава с военни хунти, диктатори, крепостничество и въобще африкански тип управление? Няма. Навсякъде хората са си избрали нормални демократически партии на власт и си живеят живота, и въобще нямат вашите средновековни политически проблеми.

39

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПРЕЗ 1989 СЕ ЗАРЕКОХ ЧЕ ЗА КОМУНИСТИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ

38

Анонимен

преди 2 години

Децата стоящи по цял ден тук и лобиращи за ГЕРБ,само защото нея помнят не са " народа"! Гледайте кво става с минусите сега,и ми кажете че не съм прав!-:))

37

Герб активист

преди 2 години

Парите свършват и не знам след изборите какво ще бъде. Дано не ни вкарат всички в затвора, да вкарат Бойко, Томито и още двама трима. Останалите ще се покрием...