45

Krom

преди 3 години

Видях, че погрешка съм обидил човек за коментар, който не е бил към мен. Радвам се, че принципно сме на едно мнение, и моля да бъда извинен.

44

Сата НАТО

преди 3 години

Единственото решение е дистанцията, маските, хигиената да продължат да са задължителни мерки -----/////----- Айде сега па чак и хигиената... На маймуни ни обърнахте, и ръцете ли ше искате да си мия!

43

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат!

42

Анонимен

преди 3 години

Бил съм егоист понеже не искам неизпитана ваксина, а в същото време не съм спрял никой ваксър да се бодне.

41

Смъртта

преди 3 години

Като вземат да ви *** дяцата, да не рИвете, че не е от Ковид, а от хепатит, детски паралич, туберкулоза, холера, чума, едра и дребна шарка от която остават дупки по тялото на човеците, сякаш гърмяни със съчми "девятки" за ловно орУжие. И докато всички изброени от мен ваксини са в телата на възрастните българи, същите ритат като магарета срещу ваксинацията, сякаш живеят в ерата на Флинстоун, а може би наистина пишат оттам.

40

До 41

преди 3 години

Никой няма да ти ваксинира детето насила, то ще се имунизира като преболедува ковид и ще се остави на естествения подбор. А как ще му се отрази заболяването... никой не знае.

39

Анонимен

преди 3 години

Sars-Cov-2 ситуацията е различно. Хората могат да разнасят вируса дори и да не са болни, дори и да са ваксинирани и да нямат никакви симптоми ------/////------- Тия избиха рибата с нахалство...

38

Анонимен

преди 3 години

Кой ковид, изолираха ли го вече?

37

Анонимен

преди 3 години

Абе нали маските се носеха за да не заразяаш и да не бъдеш заразен тогава защо министъра щял да подпише заповед, че ваксинираните са освободани от носена на маска на работното място? Според мен защото искат всички да се ваксинират е не е поради загриженост на хората.

36

До 32

преди 3 години

Никой няма да сложи ваксина на детето ти насила. Но ако се разболее и получи усложнения тогава обвинявай само себе си. И децата боледуват тежко от ковид, а никой не може да ти гарантира какви ще са дълготрайните последици от него.

35

Юдею-Семит-Глобалист

преди 3 години

Молох е Гладен, иска Жертвоприношения!

34

Krom

преди 3 години

До Анонимен 31 - и защо тази злоба? Може би, защото ти си паникьосан и се тресеш като листо? Или не си убеден в собствените си действия и всеки който не мисли като теб вече е "чудовище"? Доста са ти промили гумената главичка. Ти си идеалния ваксър. Разтреперан, психиран, готов на всичко за да се спаси от вируса. Да ти е честит "щастливия живот"! И не забравяй, че пожеланията се връщат.

33

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните вече можело да не носят маска на работното си място въпреки, че могат да се заразяват и да заразяват други. Въпросът е зато след като могат да заразяват имат предимство пред останалите?

32

Анонимен

преди 3 години

Намирисва на кютек

31

Анонимен

преди 3 години

Аз като съм преболедувал за чий ми е експерименталната ваксина? Тоя експерт знае ли колко т децата са преболедували или важното е да се инжектират хората?

30

Анонимен

преди 3 години

До 24 - В България няма и 2% инжектирани. Какви 70%? муа-ха-ха

29

Анонимен

преди 3 години

Антиваксарските български чудовища егоисти като видят иглата се наакват от страх в гащите затова са против ваксините.

28

Анонимен

преди 3 години

Кой ще ми сложи ваксина на детето?да пробва ако не му се живее..

27

Анонимен

преди 3 години

Много е хубаво ако антиваксарските български чудовища се заразят с короновирус и го изкарат много тежко с тръба в болницата след това ще им дойде акъла в дебилските глави

26

Дидо

преди 3 години

Това се знае от месеци!Но тъпия здравен министър дрънка - ваксинирайте се, да отпаднат маските!Бива да си ***,ама чак толкова!Ваксината е за лична защите,ваксинираните пренасят вируса.При масова ваксинаци на възрастните и по-заразен щам се обръща монетата от миналата година - вече не децата заразяват възрастните,а обратно!Единственото решение е дистанцията, маските, хигиената да продължат да са задължителни мерки! Всичко друго е политика!