56

Анонимен

преди 3 години

Тоя цирк приключи. За нови ограничения ще ви трябва чисто нов "вирус" иначе ще висите по дърветата.

55

Анонимен

преди 3 години

заредете се с хлорен диоксид и се лекувайте с него при първи симптоми

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко организация обяви ваксините за безвредни и после си длъжен да подпишеш, че сам носиш отговорност за ваксината обаче, то това от легална гледна точка е същото като организацията да не е обявявала че ваксината е безвредна.

53

1989

преди 3 години

тази да не се мисли за Тодор Живков че да казва кое ще затваря и кое не

52

Анонимен

преди 3 години

Делта грипът е тук от май. Хрема и гърлобол. Не ме занимавайте с глупости. Не може да ме плашите с тъпотии.

51

Анонимен1

преди 3 години

тази да не се мисли за тодор живков че да заповядва затваряне отваряне

50

Анонимен

преди 3 години

Да перефразирам: Ако до есента не се ваксинирате, вие и децата ви, със сигурност ще ви затворим за да ви е гадно и да ви принудим да го направите.

49

Слави Трифонов

преди 3 години

Но не от типа на това затваряме градове, улици, махали и т.н по скоро от типа на заведения ресторанти магазини безработица

48

Анонимен

преди 3 години

Предлагам СЗО да одобри изцяло препаратите и да ги обяви за безвредни ваксини, за начало. После фирмите производителки да поемат отговорност за последиците от творенията си, като второ. И след това, като последствие от предните може и да се ваксинираме.

47

Анонимен

преди 3 години

Лекарите, медиите и политиците предадоха Хората. Това са трите неща които няма да са нужни в новия свят, поне в тази си форма.

46

Златена

преди 3 години

За да се научат антиваксарските български чудовища да спазват предпазните мерки в България трябва да се направи най строгия закон не спазване на мерките хиляда лева глоба и 4 години затвор за предумишлено убийство заразяване друг човек с коронавирус и отнемането му на неговия живот антиваксарските български чудовища само от това разбират от нищо друго.

45

Клоунски Свят

преди 3 години

Писна ми от ваксърските imbecilles - 18 месеца не разбраха че ПЪРВО ИДВАТ НОВОЗАРАЗЕНИТЕ и след 2-3 (понякога 4) СЕДМИЦИ ИДВАТ БРОЙКИТЕ НА ЖЪТВАРКАТА....Израел имал 500 новозаразени ама 0 СМЪРТНИ.... - ми хайде да си говорим след 3 седмици?Същото и за United KINGdumb - изчакайте ги тях още 2 седмици. А че има заигравка със числата - дори и да вземем уикенд натрупване днешните 41 починали съответстват на 953+ заразени - а реално са хванати 505. Или сме имали увеличение от Май насам или незнам

44

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за Божков, да видим дали пак ще пропагандирате така като се върне!

43

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече ни плашат, толкова повече се озлобяваме. Лошото е, че започваме да мислим как да им го на#укаме ако отново ни затворят. А българина е изобретателен, току виж ги изненада доста неприятно на есен.

42

Сифилиско

преди 3 години

Имам лоши спомени от всяка една ваксина сложена, освен тези като дете и тези против тетанус. Всяка друга ме е разболявала, като най-скандалния случай беше цяла зима болен от 1 противогрипна ваксина. За това и се заразих нарочно Април месец, от познат заразен, просто стоях около нея 2 дни и си го изкарах. Не беше приятен вируса, но предпочитам така.

41

Анонимен

преди 3 години

Налагането на ограничения оттук-нататък ще е самоубийство за всеки политик. Пропуснахте момента, никой вече не вярва на измислената пандемия, няма връщане назад.

40

Анонимен

преди 3 години

И така до края на света

39

не съм ковидиот

преди 3 години

Носенето на мacка скапва белите дробове - правете като мен и не носете маски.

38

Това е Положението

преди 3 години

Израел отчете рязък спад в ефикасността на ваксината на Pfizer-BioNTech

37

Ужасената Златена

преди 3 години

Аз съм долната Златена и на Бау съм посветена, вчера много ме eбaхa и гъ3a ми пак съдраха, но не беше този - Бау - беше некъв друг мaHгaл. Много съм разкрепостена, на (гей)парада хванах хрема, викаме му ний ковид, а гъ3a ми все разбит. Инжектирам се на воля, все за кожени спринцовки моля.