35

Анонимен

преди 2 години

Нинова е Бойко с пола.

34

Жеко

преди 2 години

Борисов надмина бесепето по кражби, в това спор няма, но това не означава да си дам гласа за т.нар столятницата, която всъщност е трийсетлятница.

33

Киро Рамбото

преди 2 години

Мда, да се махне моделът Борисов, каквото и да означава това, за да дойде моделът Корнелия. Това ни е политиката - стани да седна аз.

32

Анонимен

преди 2 години

Новото БКП, било то на Нинова, Борисов, славчовия Тошко или Христо партиеца няма да оправят България, просто отново ще замажат очите на българина докато се охранят и после пак "наново"! Обаче не забравяйте че тяхното БКП богатство е на ваш гръб!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

популизъм,лъжи,клишета...популизъм,лъжи,клишета,демагогия,лицемерие.и думичка не вярвам на другарката нинова!

30

noname

преди 2 години

Като гледам снимката и ще чудя колко Ковид отделения са тези там.

29

Краси

преди 2 години

Др.Нинова е забравила,че Боко Тиквата е комунист!

28

Анонимен

преди 2 години

Само БСП , давай Нинова!

27

Анонимен

преди 2 години

политическите партии в българия все повече се превръщат в секти а техните сбирки в сектантски сборища.

26

1

преди 2 години

До Анонимен 10 "Гербавите *** и да се *** от напъване, пак не могат да скрият ФАКТА ЧЕ ТЕХНИЯ ГЕРБ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ!" Българските домакинства са по-бпгати от тези в Словакия и Румъния, според изследване на Датската Национална Банка. Международните финснови институции потвърдиха високия кредитен рейтинг на България, а България има най-високия БВП в историята си. Нека припомним какви бяха тези показатели през червените управления!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръгнало на по-следващите избори герб няма да могат и 4 процента да вземат.

24

До Краси

преди 2 години

Напълно съм съгласен! И аз винаги съм се чудил същото за разбойническата шайка Гроб!

23

Анонимен

преди 2 години

закон за пенсиите и грижа за възрастните хора...а младите кучетата ги яли.другарката нинова продължава да обижда младите и трудоспосбни хора на българия като ги нарежда на трето,че и на четвърто място в своите приоритети.всичко това за увеличение на доходите е популизъм в най-висша форма...

22

Анонимен

преди 2 години

като осигурихте кебапчетата, осигурихте ли и повечко линейки в тази жега, че електората с това високо кръвно, с тази склероза......да не забрави как да се върне от баира......от къде ще съберете гласове та 11-ти ?

21

Анонимен

преди 2 години

Мъчно му е на Бойко Чекмеджанов да гледа как спират парите към обръчите от фирми, към Пеевски, към ДПС и към чекмеджетата. Нежна душа е Бойко. Сега го измъчват и той страда. Мъчно му е за калинките, за пекапетата. Мъчно му е, че ще счупят държавата. Всичко е чувства, плач и емоции. Хората гласуват за емоциите на една мутра. Емоционалното гласуване е като емоционалното хранене. Сектата вярва на водача си. Появиха се политически секти, които правят същото като религиозните секти.

20

Анонимен

преди 2 години

Бойко като цветарка обиколи Европа,Израел,едно чуждо посолство,Турция и къде ли не, излага не само себе си, но и България , ревльо!

19

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е доказан мафиот!

18

Анонимен

преди 2 години

Съвременната българска БКП власт от всички възможни партии няма да допусне млади българи родени извън България да заемат ръководни постове във властта! Това обаче може да стане само с народен натиск стига българите в България да съомеят да погледнат!

17

Краси

преди 2 години

Ужасно е партия на терористи,убийци и крадци да има толкова симпатизанти!Това са или безмозъчни,или потенциални престъпници !

16

Анонимен

преди 2 години

Защото не ставате, нито един няма в момента който дори да се доближи до Борисов.Знаме какво искате с Румен Гечев, 10% данъка да остана за най-бедните, а на останалите до 30% които ще приберете.