540

мутри фигуранти

преди 3 години

Кражбите и безотговорноста на едно НЕизбрано правителство ще разберете есента с 20 %по скъп живот ток парно и вода и хляб от 5 лв.

539

Анонимен

преди 3 години

Как и защо го изтърпяхме този крадлив лъжец дванадесет години?!

538

Анонимен

преди 3 години

Мутрата говори кой бил мутра. Баце, някой от твоите ще ти викне психиатрията накрая

537

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен_672__И БОКАСА I в ЦАР, а САЩ ГО ПОДДЪРЖАХА.

536

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевТолкова много глупости пишеш и каканижеш Василев, край нямат ,откровени лъжи, ние сме създавали високи технологии, че ние бяхме една от добре развитите държави на световно ниво и бяхме доста напред и много развити за времето си, а кой го унищижи и разграби всичко това? Да не би българите?Още използват българските учени от различни направления ,обучавани още от онова социалистическо време,когато бяхме на върха! Българите изобретяват до днес,дроновете в американската армия са български

535

магистралка

преди 3 години

Борисов превърна ГЕРБ в БКП. Пълна вярност пред неукия Вожд и правата линия на партията. Подлизурство, клиентелизъм, слагачество, новите ценности.Върна се обратно връзкарството и шуробаджанащината.Партията отново превзе държавата. Но такива саботажи не е имало през 90-те.Огромна маса българи се присламчиха на държавната хранилка. Някои дори се взеха за бившата номенклатура. И се замозабравиха. За 30 г построихме Феодлизъм по-страшен и от този на соца. Нищо общо нямаме с ЕС.

534

До 680

преди 3 години

Явно манталитета ти е същия,като на тоя,когото хвалиш.

533

Анонимен

преди 3 години

Отчаян опит за спасение на един провален бивш премиер.Народа те нарече мутра много преди Радев да го подкрепи.Окраде държавата и я съсипа.Сега ще си носиш последствията.

532

Тук

преди 3 години

Плюят навсякъде по Бойко от пpocтотия и нищо друго.. А опонентите му в политиката са джуджета в сравнение с опита му и контактите с други държавници.

531

Анонимен

преди 3 години

То е ясно че мутрите са при този който играе с Божков, тоест Радев, Мая, Христо,Слави. Накрая ще паднат ама от много високо, направо ще се сгромолясат всички тези мутрагени.

530

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 685 "Демокрацията не е зрителски спорт, това са събития с участието на зрителите. Ако ние не участваме в тях, това престава да бъде демокрация." По-нормалните българи (за другите няма смисъл да се коментира) си мислят, че демокрацията е даденост, но ще разберат горчивата истина съвсем скоро ...

529

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 681 "и ЗАТОВА ИМА ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ" И Русия твърди, че е правова държава. Даже гласуваха закон, че Путин не е наказуем, ако върши престъпления. Всичко е напълно законно. И да поясня: проблема не е в ЕС, говоря за България. Скоро ще разберете как комунисти управлявани от Кремъл разбират "законността". А ако не надявате на това, че сме в ЕС, за да не се върне тоталитаризма ... си помислете пак.

528

Анонимен

преди 3 години

"Демокрацията не е зрителски спорт, това са събития с участието на зрителите. Ако ние не участваме в тях, това престава да бъде демокрация. Така, че дали един политик ще се издигне или ще падне зависи не толкова много от това, което прави, но от това, което ние правим, за да го подкрепим или не. " Майкъл Франсис Мур ПП - Изборът е Ваш!

527

Анонимен

преди 3 години

И дълбоката държава+задкулисието ,което управлява в България са чуждите държави,а те не виждам да полагат грижи за гражданите на страната, дори турците, които не са в ЕС,се месят в страната ни, защото сте го допуснали и няма политика в защита на населението!

526

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 683 "Престани да пишеш глупости, много българи или чужденци се опитаха да правят честен бизнес в България, но избягаха" В тоя форум имаше един фирмаджия, плюеше по ГЕРБ, че били мутри и не му давали да развива бизнеса си, докато не изплю камъчето, че ГЕРБ не са му дали да докопа европари, като лъже за дейността на фирмата му. Та така за "честните" бизнесмени. Ааааа. И като резултат, за"отмъщение" въпросния си закрил фирмата и започнал да работи на черно. :)))

525

Анонимен

преди 3 години

До ВасилевПрестани да пишеш глупости, много българи или чужденци се опитаха да правят честен бизнес в България, но избягаха, защото ние сме единствената мутренска държава в Европа в която цари мутризация,рекет,мутри,страх,беззакония,чести убийства на хора, насилие, ниски работни заплати и липса на работа из страната, мутрите обезлюдиха и България чрез насилие,грабеж,рекет, а политиците са просто едни техни марионетки,които също се страхуват от мутрите!

524

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен_674__АМИ ЧЕТИ ДОГОВОРЪТ ЗА ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ДЕЧКО И НЕ МИ ЗАДАВАЙ ГЛУПАВИ ВЪПРОСИ. ОСНОВЕН ПРИНЦИП НА ПРАВОТО Е "ДОГОВОРИТЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ" и ЗАТОВА ИМА ПРАВОВИ ДЪРЖАВИ, КОИТО ПОДЧИНЯВАТ ОБЩЕСТВЕННИЯТ ЖИВОТ НА ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНА И ТАКИВА (КАТО БЪЛГАРИЯ) В КОИТО ТОВА НЕ Е ТАКА. ЩЕ МЕ ПИТАШ ЛИ КАК БОГ Е СЪЗДАЛ СВЕТА?!

523

Анонимен

преди 3 години

Браво бат'бойко,сам го каза:лесно е когато си п...рост,ама много бе бате си ......ст

522

Анонимен

преди 3 години

Ей на всяко мое мнение веднага скача единия минус бе, да не би кожодератора да ме следи, което е незаконосъобразно защото не съм никой и е усилие хвърлено на вятъра.

521

СССР

преди 3 години

И БОЖКОВ Е МУТРА ЗАЕДНО СТЕ ,НЕ СЕ ПРАВЕТЕ ЧЕ СТЕ В ВОЙНА ,ВСИЧКО Е С ЦЕЛ ,ЗАЩО БОЖКОВ НЕ СЛОЖИ ЕДНА СКРИТА КАМЕРА КАТО ВИ НОСЕШЕ ПАРИТЕ ,ЗАЩОТО НА ВСИЧКИ ВИ Е БИЛО ДОБРЕ ДА ДЕРЕТЕ НАРОДА ***,ДА СИ ИДВА ЛЯТОТО ОТ ДУБАЙ И ДА БЪДЕ ЗАКАТАНЧЕН ДО ЖИВОТ И БОЖКОВ И ТИКВАТА ВСИЧКИ СТЕ ЕДНО ЦЯЛО МУТРИ.