92

Купуване

преди 2 години

Всички макета са купени от черепа - той има много пари.Гласовете на сестра Галева от "Мутрите" ще се повишат и тя се надява да мине 4% бариера. Но с тея селски номера няма да успее въпреки напъните на дубайския мафиот.

91

Илиев

преди 2 години

-95,ти си НИКОЙ! Гадната герберска пасмина ограбила народа си,с парите ще купува,даже вече е купила хиляди циг..ски бюлетини.-95,ти си от мутрите,които обезкостиха държавата ни натиквайки я на първо място по бедност.Сополи като теб,са вредни за страната си.Крадливи ***,отивате си завинаги.Справка 11-юли!

90

Анонимен

преди 2 години

До Ураа "Супер сега и ако изчистиш този бардак полицията и МВР, народа паметник ще ви издигне." Като на Георги Димитров, нали?

89

Хахахаха

преди 2 години

ГЕРБ не могат да купят ромовете и се насочиха към макетата. Нищо няма да им помогне. Всички мразят ГЕРБ.

88

СССР

преди 2 години

СТАЛИСКИ ИЗПИРА ПАРИТЕ НА ТИКВАТА ,ИМА ЕДИН ВЛАДО ПРЪЧКАТА НА НЕГОВО ИМЕ СА ПРЕХВЪРЛЕНИ МИЛИАРДИ И СТАЛИЙСКИ МУ ДАВА ПО 1000 ЛВ ВСЕКИ МЕСЕЦ ЗА ТОВА ,А ВЛАДО ИЗГЛЕЖДА КАТО ЕДИН БЕЗДОМНИК ОТ ВИДИН.

87

дедо информатор

преди 2 години

рошкОФ , импексова и мая общата винаги имат някаква информация - една баба от пазара , казала на друга баба :)

86

Ураа

преди 2 години

Супер сега и ако изчистиш този бардак полицията и МВР, народа паметник ще ви издигне.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 "без съд в мините и тухларните трябва да се закарват." Първо ще направят така с "герберите". После ще се окаже, че и ти си "гербер" и ще направят така и с теб. :))))))

84

Да

преди 2 години

Браво,браво на Рашков и другите който се борят с вируса Герб, инищожете го зада диша народа по добре и свободно.

83

Анонимен

преди 2 години

На където и да се обърне човек, който и документ да повдигне, все смрад на гербери се разнася. Наглеци. Овластените гербери без съд в мините и тухларните трябва да се закарват.

82

СССР

преди 2 години

РАШКОВ ОТИВАЙ НА ДИАНАБАД НА БАСЕЙНА ДА РАЗПИТВАШ ВСИЧКИ ТАМ ,СТАЛИЙСКИ ,ДАНЧО,ВЛАДО ПРЪЧКАТА,ЧЕЗАРЕ,ВСИЧКИ СА ТЕЗИ БАНДИТИ ТАМ ТИКВАТА РАБОТИ С МУТРИТЕ ПОД СТЪЛБИТЕ В ЕДНА ТЪМНА СТАИЧКА.

81

нЕкой

преди 2 години

Абе ей рашко, червена г-нидо, изкарай доказателства. Не пускай само партенки и махленски клюки. Цялата ви работа е такава - някой, някъде чул, казал нещо.

80

.....

преди 2 години

Гроб никога повече няма да е на власт бесилоооооо наг ли у ро ди

79

СССР

преди 2 години

До АнонименХОДИ ОБЕСНЯВАЙ НА КРАДЕЦА НА КОЛИ БИБИ ТЕЗИ НЕЩА НИЩОЖЕСТВО,КОМУНИЗЪМ ДЕМОКРАЦИЯ ,ТИ МАЙ НЕ СЛУШАШ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО КЪДЕ ЛИ НЕ КРАДЯЛ ТИКВАТА С МУТРИТЕ МУ ВСИЧКО ИЗЛИЗА НАЯВЕ ,А ТИ СИ ЗАСМУКАЛ НА БИБИ МАКАРИТЕ И НЕ ГИ ПУСКАШ ИЗЧАДИЕ.

78

Анонимен

преди 2 години

Гроб - това е заразана, вирус по-опасен от ковид 19

77

Анонимен

преди 2 години

Гробаджии, демократи - напаст крадлива. Трябва да бъдат изтрити и от модерната политическа история един ден.

76

анонимен

преди 2 години

"които се подготвят да изкривят политическа картина у нас, да се постигнат нереални резултати в изборния ден, т.е да не се отчете правилно точно вотът, гласът на всеки един български избирател"- и кой е вота на правлния избирател? или "старуте к...и" с подкрепата на чалгара се гласят да фалшифицират изборите.

75

СССР

преди 2 години

И ТЕЗИ ГЕРБЕРСКИ НОВИНИ ОТ ДНЕС БГ ЩЕ СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО РАЗБРАХТЕ ЛИ ***.

74

Анонимен

преди 2 години

До СССР Само доказваш това което казах, че нацизма и комунизма са на практика една и съща идеология.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80 "ГЕРБ колкото и да се опитват пак да фалшифицират изборите, ще бъдат изчгъртани. Хората не ги искаме." Има едно много хубаво стихотворение на един германски свещеник, отявлен говорител срещу нацисткия терор и навлизането на нацистката идеология в германската държава: Мартин Ниемьолер. Та в това стихотворение се описва съдбата на несретници като теб, които са се поставили в услуга на такива мракобесни режими като комунизма и нацизма (които са идеологии братчета). Потърси го. :)))