65

HeyU,getOutOfMyCloud

преди 2 години

Аз пък съм горд, че българинът предпочита да мисли с главата си, вместо да следва чужди решения на своите проблеми.Не ви щем експерименталната ваксина, госпожо Гломб. Не й вярваме. Не вярваме и не вас.

64

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука. Като не се ваксинираме ще си влачим ограниченията. Ще носим маски до пръсване и това е. Есента нечипираните ще напълнят болниците - всички черпим! Айде да ни е честито!

63

чалгар-вирусолог

преди 2 години

аз не се ваксинирам, щото съм пpocт, ама вие що не се ваксинирате не знам. Мятайте гюбеци и салфетки и ше ви се размине :)

62

Анонимен

преди 2 години

Срамни са и постовете на антиваксърите в тоя форум. Те сами си вкарват автогол. Има ли нормален човек, който да им повярва, четейки неграмотно написани небивалици, вулгарни изблици! Всичко е ясно.

61

Анонимен

преди 2 години

Срам не срам, ще го преживеете. Предполагам ЕС не дава парички сега като знае колко малко хора са се ваксинирали, та май това е проблема.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 82......Ако обичаш, срамувай си се без да ми натрапваш мнението си. Мен не ме е срам.......Няма акъл - Няма срам! :))))))) Типично за повечето български балкански синдромаджии! :)))))))))

59

А може би

преди 2 години

Може би я е срам, заради ниските пенсии и заплати тук. Ама е забравила да каже.

58

Хммм

преди 2 години

Тези ваксини не предпазват обществото, а само индивида. От болест, при която има вероятност 0.02 да стигнеш до болница и 0.00001 да умреш. Демек кьорфишек! Лека им пръст на ваксинираните!

57

Анонимен

преди 2 години

Ако обичаш, срамувай си се без да ми натрапваш мнението си. Мен не ме е срам.

56

Анонимен

преди 2 години

До Права е - отваряме. Кажи какво да гледаме. Какво очакваш да видим. Виждам една елементарна амбициозна лелка, която настойчиво пропагандира експериментални терапии, почти със сигурност заради някакъв личен интерес. Ти какво виждаш.

55

До Ха-ха-ха!

преди 2 години

Германеца кара нещо каквото е произвел. Ти какво си произвел - освен сутрин?

54

Права е

преди 2 години

Много срамно и позорно е! Отворете си очите!

53

Ха-ха-ха!

преди 2 години

До Пешо. А германецът кара само поршета и мерцедеси, яде само гурме, ходи на опера и не се освинва с бира всяка вечер. Чуждопоклонници!

52

Анонимен

преди 2 години

"Доц. Гломб: Срамувам се от развоя на ваксинацията в нашата страна"....................Ходи се гръмни бе, всеки сам решава дали да се ваксинира или не.

51

Анонимен

преди 2 години

"Ако някоя страна достигне заветния колективен имунитет, тя пак няма гаранция, че е предпазена---------------------Като Израел и Великобритания, които ги натръшка делта вируса след масовата ваксинация ли?

50

Анонимен

преди 2 години

По-скоро трябва да се срамуваш от това, че искаш да подлагаш населението си на експерименти.

49

Пешо

преди 2 години

Българина е експерт по всичко, като четеш коментарите. А да се чудиш като излезеш по улиците и се огледаш все едно си в Африка. Кара 100 годишни коли, яде кИфтета от кайма народен, пие бира за 2 лева от картофи. Нищо не произвеждаме ама много знаем как се правят нещата. Вслушваме във всякакви, съседката, фейсбук и други калпацитети. Тъжно много тъжно.

48

Т.Шак

преди 2 години

До Бау: Ваксините се тестват с години по медицински причини. Някои имат късни странични ефекти, които няма как да се проявят за няколко месеца. Има си правила. Медицински правила в изпитанията на всякакви медицински продукти. Не случайно тия ваксини все още нямат редовно разрешение от FDA и ЕМА. Имат разрешение само за спешна употреба.

47

Анонимен

преди 2 години

До 56 .....Никому не си нужен......Добре ми е че не съм нужен на слепци, важното е че им е здрав кратунажа блъскайки си делвите с 'надежда'!:)))))))))) БКП-то им е маана небесна - заслужено!:))))))

46

Анонимен

преди 2 години

И тая работи за академик. Като застане пред Създателя тогава ще види.