133

Анонимен

преди 3 години

"Екипажът веднага се облече в предпазно облекло..." Само за да не става реклама удобно са пропуснали марката - Памперс.

132

Георги Георгиев

преди 3 години

Много е забавно да гледаш как 3-*** трола на заплата в офис в София пишат и си отговарят. Заплатите им са кофти, но не ги мислете - майките им готвят и ги перат.

131

Хахахахахахахаха

преди 3 години

А дали има достатъчно памперси на борда на тая гемия или ще се наложи спешна доставка с хеликоптер, след като братушките са ги бомбардирали?

130

Анонимен

преди 3 години

Ами преминали са англичаните, въпреки воя на рашистанците,иначе москвичите винаги се изхвърлят и преувеличават, никакви бомби не е имало, хвърчал е някакъв 100 годишен сесесерейски Су24 и толкоз, след седмица Дефендър се връща по същия маршрут, а москвичите пак " ще хвърлят бомби" хахаха

129

Анонимен

преди 3 години

Оттам няма да минете, no passaran.

128

Анонимен

преди 3 години

Крим е руска територия, а Русия няма нужда някой да признава териториите и. И всеки който наруши или застраши територията на Русия ще бъде унищожен на момента. Да са благодарни, че не ги пратиха на дъното.

127

Iozeff

преди 3 години

До АнтиКомунистКрим е Руски! Нещо си в голяма грешка! Донбас-също! Не си измисляй такива несъществуващи истории!И не разбирам какво значи "антикомунист"!? Какъв всъщност си?

126

Гибралтар

преди 3 години

Свобода за Гибралтар, незаконно анексиран от ингилизите!

125

Обективно

преди 3 години

Крим си е исконно руска земя и преди 10 години 96% от населението на полуострова гласува на легитимен и демократичен референдум с международни наблюдатели, включително и от България, за присъединяване към историческата си родина. Над Крим се вее руски флаг и въпросът отдавна е приключен. Англичаните с тяхната безобразна английска наглост най-много да нахранят раците на дъното на Черно море, когато им потъне ръждясалата гемия!

124

до анонимен

преди 3 години

-)))) Направо ме записа "болшивик"! -)))) Нито съм русофил, нито русофоб! Живея от над 20 години на Запад, но "Когато фактите говорят и боговете мълчат"! А, отговор на останалата част от въпроса??? Мда..., ООН споменаваш...-))), че тази организацийка все още функционира ли??? -)))) След 1991 година равновесието беше нарушено, оттогава "силните на деня пишат международното право"!

123

Анонимен

преди 3 години

До вчера ингилизите отричаха, днес започват да увъртат, утре най-вероятно ще си признаят всичко.

122

Анонимен

преди 3 години

Така се гони нахален военен кораб от собствената ти акватория. Следващият път ще го изгонят във вертикална посока.

121

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 148 "Деюре - "Да", но Дефакто - "Не". И коя е тази "световна общестненост" - НАТО??" С това си изказване само потвърждаваш, че руснаците са окупатори и единствената причина някой да се съобразява с тях е дали ги е страх от тях. Познай - британците не ги е страх. Международната общественост са международните организации отговаряящи за международните закони: ООН, Международите институции за морско право и така нататък. Безсилните русофили лъснахте, че силата ви единствения аргумент

120

Анонимен

преди 3 години

Съгласно международното право, водите около Крим са украйнски териториални води, а Русия може да си претендира каквото иска, това е ! доколкото ми е известно само Никарагуа и Зимбабве са признали Крим за руска територия, дори и страни като Беларус, Казахстан и Сърбия не са признали вссе още Крим за руска територия

119

до анонимен

преди 3 години

""""За две изречения два пъти повтори една и съща лъжа: акваторията на Крим никога не е била признавана от международната общност за "руски води" " руска територия", или нещо друго "руско".""""" Деюре - "Да", но Дефакто - "Не". И коя е тази "световна общестненост" - НАТО??? А, какво да кажем за Фолкландските о-ви, а за Косово, а за Гибралтар??? Тц,тц,тц... Ами Израел с териториалните си претенции от преди 2,000 години? -))))))

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 136 "орабът на британците навлиза на 2 морски мили в териториалните води на Русия! Британците твърдят, че са получили "разрешение" от Окраина, но 12 милната зона са руски териториални води от 2014 г.," За две изречения два пъти повтори една и съща лъжа: акваторията на Крим никога не е била признавана от международната общност за "руски води" " руска територия", или нещо друго "руско".

117

до антикомунист

преди 3 години

Крим е руски от 1787 година при Екатерина II, бе, ДБЛ! -)))

116

Мухахахах

преди 3 години

Хахаха самолет от 1970, който на радара се вижда като голям зрял пъпеш срещу модерен кораб МУХАХАХАХХА

115

Анонимен

преди 3 години

"Провокацята е от страна на Русия, която си мисли, че незаконната й анексия ще бъде призната от международната общност."------------------------------------------------------------------Наглосаксонският военен аташе на часа беши привикан в Министерството на отбраната на РФ и му беше съобщено, че от този момент нататък Британия да се чувства предупредена, че при още един подобен случай корабът й ще бъде потопен без изстрели във въздъха.

114

Въпросче

преди 3 години

До антикомунистКой бил живял на територията на днешна Украйна? Българи? Е то има нЕкЪви бесараби, 5 броя. Иначе чети. Там е родината на всички бели хазари окупирали ни парите и живота по цял свят. Тия същите дето ще те набоцкат с вещерския коктейл наречен Кромид-ваксина. И нямат нищо общо с онези *** дето Господ е спасявал от Египет.