138

Анонимен

преди 3 години

Дано пак спечели ГЕРБ, за да остане правителството на Радев.

137

до Анонимен

преди 3 години

т. нар. служебно правителство, ВСЪЩНОСТ Е ЧАСТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА Череп Гадев, ще намалят още доходите на хората и ще стане ... мазело за тях, да спомнят Олигарски, как се криеше по заведенията

136

пияница мистик

преди 3 години

Само като чуя откъде идва изследването - "Скалъп интернешънъл" на червените Кольовци, дето винаги предричаха преди победа на БСП и винаги не познаваха и знам, че сега вече имат нов враг на ГЕРБ, чалгаря Славуца и затова лъжат в негова полза. Видяха, че БСП е умряло куче

135

Баче Кико

преди 3 години

Чегърт, чегърт, чегърт.

134

Факт

преди 3 години

Бойко Методиев Борисов никога повече няма да е на власт. Факт.

133

Анонимен

преди 3 години

другарчета, натамънихте ли ги вече машинките както на вас ви изнася? Ами вземете и ги обявявайте резултатите вече! Защо да чакаме чак до 11 юли? Ясно е че няма кой да озапти разбеснялата се служебна хунта!

132

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за ГЕРБ, за да остане служебното правителство докато изрине всичко гербаджийско.

131

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да им се искат някои работи на ченгетата от ДС, просто трябва да разберат, че не всеки който си го харесат става за политик, освен това на хората им писна вече 30 години да идва новия месия, като се почне от СДС, Царя, НДСВ, ГЕРБ и накрая така яко ще се нахулим, че ще станем руска република.

130

Анонимен

преди 3 години

Бог даде на Слави ферари и му взе ума и здравето. Нека сега кара ферари. Той е богохулник и бог го наказа. Бог му прати коронавирус, за да му го покаже.................Едно ферари с цвят червен, и вътре санитарка с бронзов тен и леген - това му трябва на човека Слави.

129

Анонимен

преди 3 години

Хахаха...ИТН,ДБ и ИСМВ имали шанс за пълно мнозинство.Абе вие луди ли сте.ИТН ще загуби поне 3% заради абдикацията на Слави Чалгарчето и заради секциите в Турция.За останалите две *** формации ще гласуват само софийските промити мозъци.Тези три политически кочини повече от 80 депутата заедно няма да вкарат.Айде бегайте.

128

До 137

преди 3 години

Идея си нямаш какви сме в щатите... !!! Ама я пробвай в БеГеТо да се развиеш ....сам да си независим от никой...няма как да стане ... камо ли да получиш помощ от държавата ....в начинанието си !!!

127

Гешев, закон и ред

преди 3 години

Слави шмъркача на кокаин е абонат за спец прокуратурата. Само да минат изборите. Трябва да го питаме нещо за Таки.

126

ИЗБОРИ

преди 3 години

някой да не вземе да се очуди, когато от ЧУЖБИНА ДОЙДАТ 400 ХИЛЯДИ ГЛАСА, като до сега са се заявили за гласуване по-малко от 100 хиляди, уредено е вече всичко, ама някои казват,че 1000 души на изборен ден е невъзможно, а повече съвсем, НЯМА ТАКИВА РАБОТИ изчислено беше, че се гласува за 45 секунди значи поне 1733 гласа на секция са нормални

125

ВИЗИОНЕРИ СТЕ

преди 3 години

До Благодарен съм МНОГО СИ ПРАВ- СЕГА КАТО ИЗБЕРЕМ ЧЕРЕП РАДЕВ И ОТИВАМЕ В ЕВРАЗИЯ- ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА, ПЪРВИ В ЕВРАЗИЯ- В РУСИЯ СРЕДНАТА КЛАСА, КОЯТО СПОРЕД СВЕТОВНАТА БАНКА ПОЛУЧАВА ЕДНА И ПОЛОВИНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЩЕ СЕ СМЕСТИ В НАШИЯТ ГАРАНТИРАН ЖИЗНЕН МИНИМУМ- БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕРЕП РАДЕВ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ КОЕТО СИ ПРЕДВИДИЛ ЗА ДЕЦАТА МИ ТИ СИ ВИЗИОНЕР.

124

Анонимен

преди 3 години

До Благодарен съм 132И от благодарност гласуваш за Чалгарчето ! Щом си толкова доволен и благодарен стой си там ,а ако не гласуваш ,ние ще сме ти благодарни!

123

Анонимен

преди 3 години

136 Ферари-то е от Божков, който отдавна инвестира в московския проект "Срави".

122

MaйMyнaтa

преди 3 години

Тва да гласуваш эа плeшив тарикат, и да гледаш на живо в парамента, как рошевото му протеже иска плана эа развитие на опонента му, не е эа човеци и с една клетка в моэъкот. Пак да пробате сос Слави, аэ време имам в повече

121

Анонимен

преди 3 години

132 Баай, заминавай! В Щатите сте май, повечето комунисти и техните дечица.

120

ЧЕРЕП РАДЕВ

преди 3 години

ВСЕКИ ГЛАСУВАЛ ЗА БЕЛОСЛАФ ПОЛУЧАВА ФЕРАРИ- ЩЕ ГИ РАЗДАВАТ ПРЕД ТЕЛЕФОННАТА ПАЛАТА СОФИЯ.

119

Хо хо

преди 3 години

Абе, щом толкова сте наясно ,кой какви проценти ще получи ,вземете да излъчите един победител и да не се мотаем чак до 11 юли. То ,май ни подготвяте отдалеч ,машинките за кого са настроени и да не се чудим, защо нашият избор е пренебрегнат.