21

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ПРИНОС В БОРБАТА СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА НА РУМЕН РАДЕВ В ПОЛЗА НА ГРИПЕН И СЪВЕТСКИТЕ САМОЛЕТИ-УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИ ПИЛОТИ.

20

Анонимен

преди 2 години

Прав е Румен Радев..................100 %!!!

19

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГЕРБ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ, НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ТАКА КАКТО БЕШЕ. ГЕРБ НАЙ-МНОГО ДА УЧАСТВА В ДЯСНА КОАЛИЦИЯ В КОЯТО БОРИСОВ ЩЕ БЪДЕ ДЕВЕТА ДУПКА НА КАВАЛА. ПО-ДОБРЕ ОТ ЗАТВОРА ВСЕ ПАК.

18

Радеф подмазвач...

преди 2 години

Радеф подмазвач на американците...

17

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм гласувал за ГЕРБ. Но това което виждам като алтернатива направо ме потриса от ужас. При ГЕРБ за пръв път не само от 30 години, а от 70 години българинът малко натрупа парици и се съвзе. Почна да ходи по почивки и видя, че сланцето грее. Имам добри спомени от някога, както и от Луканов, Виденов и Станишев и не искам да се сещам какво преживяхме.

16

БСП

преди 2 години

В следващите дни президента Радев ще се срещне лично с г-н Магнитски, за да обсъдят санкциите на САЩ срещу България.

15

ХорхеИгнасиоПловдив

преди 2 години

Мразя Герп и смятам че за момента са най-корумпираната клика(което е нормално след 10 години на власт) обаче съм сигурен че ако тоя Магнитски беше посочил кадри на бесепе, зеления чорап щеше тактично да замълчи.

14

Диана

преди 2 години

Това, че САЩ се занимават с тези не.нор.мални.ци БСП по този начин ме кара сърцето ми да се свива в очакване на нещо лошо...Дръж се Земьо, змей те гази...Наистина може да се очаква, че след решението на БСП да направи този катастрофален преход, съсипвайки хора, семейства, фамилии, цели села и градове с ясно съзнание, "Божието наказание" няма да ни се размине и България отново ще страда, но това е отвратително! Трябва да махаме БСП част по-скоро иначе може и да не остане човек в България!БСП ВЪН!

13

Анонимен

преди 2 години

Дналд Тръмп не ставаше и за .... за зеле, ама това го знаят само наще русофили щот така им е разпоредено.

12

БСП

преди 2 години

Добре че беше служебния кабинет, че САЩ да си кажат мнението!! Че по времето на ГЕРБ, САЩ се бяха сврели в миша дупка и несмееха и да гъкнат против мафията и Бойко!!

11

Анонимен

преди 2 години

Крим е руска територия. Трудно се свиква с агресиите по света. Наскоро Путин обяви, че и Арктика е руска територия. Изглежда поглежда към тавана кат е на кеф и си вика - я да видим коя още територия да обявя за Руска? И няма празно - винаги си измисля по някоя нова. Та ние кто българи мачкани 45 години по-лесно приемаме нещата, ама останалия свят - едва ли. Те и Камчия си заплюха за руска територия , а от квартал Изгрев а откъснали площ колкото половин Младост. МЕРАЦИ

10

Анонимен

преди 2 години

Доналд Тръмп беше велик президент, най-великият след Кенеди..............но гадните демократи му откраднаха победата в САЩ!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик президент!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Башар Асад все още е законният президент на Сирия и ще унищожи докрай терористите от ИДИЛ!!!

7

разсеян

преди 2 години

нещо за Узунов

6

Анонимен

преди 2 години

От пет години са "на мода" социалистическите лозунги и клишета на Мун...чо, те са и основните ОПОРКИ на всеки роден трольо в комунистическите форуми. Хамериканецът му набивал канчето за СРМ, пък мутро-медиите тръбят гръмко за крем-брюле и торта гараш. Само така! При модела Радев освен плюенето се въздава блясък и величие и на "новите" стари хвалби и "обединение" срещу общия враг Боко, който единствен за 65 годшнш се општо до ни извади от коМУНЬОстическото блато.

5

Анонимен

преди 2 години

Господин президент, моля питайте Узунов какво е имало в онова пликче. Не казвам, че е корупция, но много прилича.

4

До Анонимен 2

преди 2 години

Много си зле.............пилотът загина, защото изтребителите МиГ-29 са ремонтирани в Полша от полските некадърници вместо в Русия, от руските инженери!Виновни са други хора, а не Радев!!!!

3

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НАПУСТО РУСКИЯ РОБ РАДЕВ СЕ МАЗНИ НА САЩ. ГЕРБ СЕ ВРЪЩА И ЩЕ ПОЧИСТИ БАЩИНАТА КЪЩА ОТ СЪВЕТСКИ КОРУМПИРАНИ СКОТОВЕ.

2

Анонимен

преди 2 години

Както разбрахме прокурорката не се интересува от санкциите от сащ