139

Георги

преди 3 години

Митехниката как няма да е на санитарен минимум ,след като парите са в червените олигарси?

138

кофти

преди 3 години

Следващите учения ще бъдат без самолети , имаме желание , но нямаме възможности , т. е. , желанието ни е по-голямо от вАзможностите !

137

Анонимен

преди 3 години

Не знам на какви учения на Варшавския договор сте ходили с Миг-29. Първите такива самолети са доставени 1988 г, а ВД прекрати общите учения в края на '89...

136

Анонимен

преди 3 години

Преди да дойдат герб на власт нямаше толкова много проблеми с армията. Май трябва да се изчегърка яко .

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159 Когато и за каквото и да наложат санкции на Русия, винаги са закъснели и са крайно недостатъчни.

134

Новите самолети

преди 3 години

Сега с новите самолети тип Москвич-412 с обновени табла и нови стопове ще могат да летят по-често. Не само защото взехме 8 щайги вместо 10 модерни самолета за същата цена, но и защото един летателен час ще ни струва 50% повече.

133

Анонимен

преди 3 години

Защо ни показвате тоя руски слуга?

132

До 157

преди 3 години

Аз лично не плюя никого. Обясни ми логиката да има авиация с 10ч нальот на година ? Все едно ти да имаш 10 работни часа в годината, но се водиш на длъжност. Какво би станало при евентуални бойни действия, а не учения, каквато същност е смисъла на армията ?

131

Анонимен

преди 3 години

чакам с нетърпение НАТО да изкара че някак си Навални и Скрипак и Миг имат връзака и да наложат санкции на Русия. Просто е един голям цирк от страна на НАТО.

130

Анонимен

преди 3 години

Какъв нальот очаквате на пилотите ни на самолети Миг29 чийто ресурс на двигателите е едва 300 часа. Ако нормата е 150 летателни часа на година, това означава че на един руски таралясник могат да се обучат само 2-*** пилоти за годината и след това самолета отива за смяна на двигателите. Това е основният недостатък на всички руски дараци. Изключително къс жизнен цикъл на самальотите им. Само за сравнение Ф16 има жизнен цикъл 12000 часа.

129

летец на МИГ-29

преди 3 години

В Москва съм...В Москва съм...за обмяна на опит и добри практики...

128

Анонимен

преди 3 години

Намерих една статия от 2012, нашите пилоти имали под 10 летателни часа на година. Онези с хеликопера дето се разбиха преди години имали 17ч летателни на годинаЗамислете се бе хора вместо да плюете, ако вие карате кола по 10ч на година и ви пуснат на една писта какво правим, просто няма пари за армията и всичко е на доизживяване. Иначе мога да ви кажа че от базата в Графа всички са супер професионалист и някой познавам лично.

127

ХХХ

преди 3 години

Чакаме с нетърпение краварите да сглобят от отпадъчен материал ф-16-ките производство 1972г. Интересно е че преди 50 години са произведени , а още ги няма !

126

Анонимен

преди 3 години

Трудно пада такъв самолет. Това не са ви джендърските Ф16, дето като им кихне единственото двигателче и падат като торба картофи. За да катастрофираш МиГ-29 трябва сериозно да се потрудиш, да игнорираш няколко десетки предупреждения и да има някаква техническа неизправност. И пак автоматично ще те катапултира при прекалено ниска височина освен ако не си се подсилил с носа надолу и свръхзвукова

125

НАТО

преди 3 години

Русия използва най новото си оръжие по крайбрежието на Р.България...Да и се наложат нови санкции!!!

124

Анонимен

преди 3 години

До 148: и всички които се научиха да карат на лади и те ли са герой? много си кух

123

Анонимен

преди 3 години

Да излезе фигуранта, да не се крие, да обясни какво точно е станало, нали само от това разбира, макар че не е сигурно :)

122

ХХХ

преди 3 години

Почит за Майор Терзиев ! Дано стане чудо и го намерят оцелял ! Българските летци трябва да имат в пъти повече часово време в небето и самолетите ни да не биват ремонтирани в Полша или друга страна която хабер си няма за производството им ! Дано стане чудо и майора е жив ........

121

Анонимен

преди 3 години

Пилотът е герой ,както и всеки осмелил се да се качи на руска щайга.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133При два изтребителя колко часове очакваш ? :)) Бомбардировачи немаме, значи часовете ще намалеят на половина, мейби в симулатора ще прихващат целите :))