162

Жоро

преди 3 години

Като му видя грозната мутра на Смрадев и ме прокарва. Знчи го бивало поне за едно нещо, до колкото видях в едино клипче го бива и в ***, значи станаха две, машала .

161

Анонимен

преди 3 години

Историята е свидетеля. Първанов помните ли, нещо познато ми е този олигарх.

160

Анонимен

преди 3 години

А нереза от Банкя гузно мълчи и дума не обелва за скандалното изказване в Турция на Карадая.Мълчи Тиквата,защото е тотално зависим от сарайте.

159

Анонимен

преди 3 години

ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ Е ЛЕВСКИ И БОТЕВ В ЕДНО!!! И ВСЕКИ ЖАЛЪК ГЕРБЕР КАЗАЛ И ДУМА ПРОТИВ НЕГО ЩЕ УВИСНЕ НА БЕСИЛОТО!!

158

ДО 176

преди 3 години

Голям е - дава Акъл на ДПС - За Първи Път в Историята .Другите преди него са били Малки .

157

Анонимен

преди 3 години

до 159Сега вече разбирате ли защо бай Тошо направи голямата екскурзия. Ама малко закъсня. Трябваше всички турци да ги изгони в Турция.Нищо не направи по зле настърва ги.А и всички заедно с лихвата са си тука вече.Той всьщсност е предател разидини сплавата.

156

Както се казва:

преди 3 години

Недвусмислено е посланието!

155

Анонимен

преди 3 години

Баница за БСП НЯМА да ИМА каза Чичо Сам

154

Анонимен

преди 3 години

Радев малък си да даваш Акъл на ДПС Отлиташ

153

Анонимен

преди 3 години

В момента се разделят порциите и ДПС няма да вземе от баницата. Затова отиват в Турция за да Ердоган звънне на Радев и му обясни как стоят нещата.

152

Анонимен

преди 3 години

не сме забравили СДС как махнахте Филип Димитров през 1991 годинаГосподине за разлика от сега в тия времена се отчитаха за направеното и защо.Пьрво не сте се съгласили от раз като равноправен освободения агентВтора СДС беше партия и на крайнодесни хора в партията.Като подкрепящи от вьнка Филип какво им отказа като посочва вратата.И знаеш ли ? Трудно е ,още продьлжавате.

151

ДО ВСИЧКИ от ГЕРБ

преди 3 години

Хора , вие нямате ли поглед че България е заприличала на Сомалия през 1998 година ???След ГЕРБ ???Продават се Органи на Хора , вадят ги и ги присаждат на Партиици , на Роми с Пари ограбени от Пенсионери ???Защо сте против Хората ??Това ли е за вас Нормална Държава - всички сме смъртни - вие сте по зли от СОЦА .Гледайте филма *месо* - това е филм за Корумпирана Държава в която Премиера , Полицията и Министрите отвличат Хора за да продават Органи - Това се случва ДНЕС в България - 2021 .

150

Вие забравихте:

преди 3 години

Думата България от разни ориенталски ритми ....и понятието светска независима и свободна България и ако решим да правим спешни ремонти не може да кажеш нищо пък ако нещо се обърка като летните дъждове и бури много ще ни е неприятно - съболезнования!

149

Активист на БСП

преди 3 години

Джагало да си седи у България!!!

148

Анонимен

преди 3 години

9 милиона мишлета , останахме 6 и малко , как не разбирате , че това е отклоняване на вниманието от Магнитцки ! То това което кзват е ясно отдавна но сега отклоняват вниманието

147

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ се страхуват такъв чоевек - Който е с ограничени умствени способности; несъобразителен, недосетлив. Г

146

Анонимен

преди 3 години

БКП Професора Минков работи срещу България - а бе ДПС са по добри от ТЕЗИ

145

Анонимен

преди 3 години

Кой направи услуга на ДПС?Точно ти др.Радеф И СЕГА В ЗАМЯНА ЧАКАШ ПОДКРЕПА ОТ ДЕПЕСЕ НАЛИ,НЕ СЕ МИСЛИ НА МНОГО УМЕН.....да ама ,,НЕ''ще получиш

144

Анонимен

преди 3 години

Радев Да не Дава Акъл на ДПС ами да спре с Анти Българските си ДЕЙСТВИЯ

143

Анонимен

преди 3 години

Ердоган, президентът на Турция, приема делгация на българската партия ДПС за отчет на свършеното и план за действие в близко бъдеще. Радев, "президентът - обединител" на България мълча безлично преди и по време на отчетната среща. Обажда се сега, след дъжд качулка, като под сурдинка казва някакви слова за "равнопоставеност, уважение и ненамеса във вътрешните дела". Ха-ха-ха-а-а!