72

Радев за смях...

преди 3 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

71

От кухнята

преди 3 години

Само ди ви кажа, че от наетите *** има доста големи ***. Двама от тях са редовни контрапротестиращи под наем и имат досиета свързани с разпространение на наркотици, един от тях е наркозависим от години и е известен член на ,,София-Запад". Сред другите има роднини на Н.Н. от Пик и няколко човека свързани с бързи кредити. Цяла кохорта от безделници и предатели свързани с Блиц, Пик и платените протести.

70

българин

преди 3 години

Само така , мачкай мутрите , г-н Президент !!!!

69

Чебурашка

преди 3 години

Фигуранта е патологичен лъжец, който все повече се опита в лъжите си. Прокуратурата беше тази, която повдигна 19 обвинения на Черепа, прокуратурата беше този, която разкри руската шпионска мрежа и пак беше тази, която разкри шпиони и лобисти на влияние в президенството. А Радев беше този, който започна метеж да са пресече проверките на съветниците му. Пак той беше, който каза, че Божков му звучи много убедително. В служебния кабинет на Радев а не в Прокуратурата бяха назначени хора на Божков!

68

Един

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. От милиардите заеми, колко са стигнали до населението и колко в офшорните сметки на гербаджийските водачи?

67

Анонимен

преди 3 години

Шиши и Бойко аут, скоро и Каскета. Ахахахахахахахага

66

Анонимен

преди 3 години

Румба, ако прокуратурата си гледа работата, трябва да те арестува незабавно...

65

Ей Мишок,

преди 3 години

да не би Херо да те държи с нещо - чуваме ,че в посолството има апаратура с която подслушват наред, и то от миналата година( преди декларацията им) . Затова ли се завъртя като компас -от изток -на запад . Или те следи като сянка заради руските шпиони ? А за днес - поздрави на Гешев и АМЕРИКАНСКАТА служба *** !...

64

Нещастен Българин

преди 3 години

А ти си от статуквото на болшевиците. Виждаш се и понамирисваш на червеноармеец преял с водка и сельодка . На тези червеноармейци от Октомврийската революция , а не на тези дето победиха Хитлер.

63

ъъъ

преди 3 години

Румбааа, тия санкции са на база на разследванията на прокуратурата бе, ***!

62

Радев вън

преди 3 години

скоро фигуранта ще бъде изгонен предсрочно от Дондуков 2 с камъни

61

Анонимен

преди 3 години

Все пак никой не протестира срещу президента, а хората протестират срещу главния прокурор. ХахахахахахахахахаТролове на ГЕРБ-ДПС, изяще се хахахахахв...Кои протестират разни платени борци за правда.

60

Анонимен

преди 3 години

Най големия приятел на Бибитков и Каскета Шиши, вече една обикновена Мастер карт или Visa няма да може да ползва. Камо ли да отиде до някоя банка и да върти пари. Ахахахахахахахахаха

59

Анонимен

преди 3 години

Ако Прокуратурата е взела страната на статуквото, то Радев взе страната на руските шпиони !

58

Анонимен

преди 3 години

ОЧАКВАМЕ ВИ ДНЕС ОТ 18,00 ч. пред Президенството! Нека заедно да извикаме"Радев ОСТАВКА!"

57

От кухнята

преди 3 години

До човека с главните букви За 40 лв на ден ли се продаде? Поне си изключи Caps Lock-а

56

ФИГУРАНТ

преди 3 години

фигуранта играе една игра ОПАСНА ЗА БЪЛГАРИЯ в полза на Русия срещу НАТО

55

Радеф е уплашен

преди 3 години

В служебния кабинет на Грипен Радеф е пълно с хора на Божков. Началничката на кабинета на Рашков е от партията на Божков и избяга веднага. Има и други добре прикрити и затова Радеф е уплашен.

54

Анонимен

преди 3 години

а сеха де, кого да слушам - тиквата пожарникар, бивша гавазин на тато (т.е. проверен до 10-то коляно комунист), тясно обвързан с ДС, или завършилият в университет на ВВС на САЩ настоящ президент?

53

Анонимен

преди 3 години

Гешев си свърши работата в президентството, НО ти му ПОИСКА оставката! АКО БЕШЕ АРЕСТУВАЛ ДОГАНОВИЯ ПУДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕДИЗВИКА ЕТНИЧЕСКИ КОНФЛИКТ-ЗА ДА СИ ОПАЗАТ ПАРИТЕ ЩЕ ПОДПАЛЯТ ДЪРЖАВАТА! НАЛИ ТИ С БОЖКОВ РАЗБУНИ ДЪРЖАВАТА ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА! КОЛКО НАРОД БЕЗ МАСКИ ПО СБОРИЩА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ТЕБ И ПОСЛЕ ЗАЩО НЯМАШЕ МЕСТА В БОЛНИЦИТЕ! САЩ ПОДКРЕПЯТ ГЕШЕВ И ВИ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ДА СИ СЕДНЕТЕ НА МОСКОВСКИТЕ ЗА...ЦИ!АДВОКАТИТЕ НА МУТРИТЕ И СЪЗДАТЕЛИТЕ НА МУТРИТЕ С ПАРИТЕ ОТ МУТРИТЕ ИСКАТ ОСТАВКАТА