179

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Идещите избори без избор ще са капакът на просташката селяндурска република. Съдъ за всички републиканци- садистични убийци на Милото ни Царство България ! Тази русофилска и туркофилска "възрожденска" банда от пореден ешелон кrетени няма да бъде пожалена. Да се готвят за зловещ кървав съд и слугите псевдожурналисти, които дължат днес пиедесталът си точна на престъпният републикански диктат. Да живее Царство България! Да живее Държавата на Етнически чистите Българи ! Вън от Родината ни,малцинства

178

The Priest

преди 3 години

След шамара от САЩ по фигуранта и партиите на протеста, ГЕРБ вече имат преднина от 10%

177

коректив

преди 3 години

До Анонимен........... Не,не са същите.Бъркаш ги ...

176

Анонимен

преди 3 години

майтап, ама ако наистина се окажат 20% значи сме пълни... като нация

175

Анонимен

преди 3 години

Това не са ли същите социолози, които първо отписваха, а после прогнозираха, че Слави едва едва ще влезе в парламента? Радвам се на предсмъртната им агония, защото си заминават с тиквата.

174

коректив

преди 3 години

Преди месец и половина "Маркет линкс",твърдяха 20,7 за ГЕРБ и 19,8 за ИТН!Сега пак,но ГЕРБ запазват тренда а ИТН ,май гълтат вода ?

173

Анонимен

преди 3 години

Бошков каквото и да прави няма как да се върне и да прави далавери, вярно, че сме търпеливи, но чак пък толкова.

172

Ех, мечти

преди 3 години

Много се съмняваме Герб да вземат повече от 15 %, ще ми се да се появи нова партия с нови лица, образовани , някой с опит в чужбина, да се създаде един прозрачен начин на управление, всички срещи да са достъпни онлайн, документи и тнт да се виждат от хората. Онлайн референдуми. Живеем в 21 век, време е за по-модерно управление, с право на влияние на повече българи с качества и заслуги.

171

Койчо

преди 3 години

Ако смятат още ромските махали може ама умря марко

170

коректив

преди 3 години

....то е ясно,че Мая и Славун са подопечни на Черепа !

169

Анонимен

преди 3 години

И един мармот ....

168

Гражданин

преди 3 години

20 процента беше до скоро.. Към деня на изборите не повече от 15.

167

Анонимен

преди 3 години

пишете и си вервайте на 20%, после ние ша се хилим доволно на опечалените ви мутри ха ха а ако САЩ се изкажат още веднъж по въпроса за корупцията и мутрьо няма да видим :)))

166

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифов - Няма такава държава - нправо си казва иска да ни изтрие

165

Анонимен

преди 3 години

Славчо като рибар хвърлил мрежата и мълчи за да не бяга рибата но Тошко и Ива Митева направиха Голяма дупка и всички бягат от там

164

Анонимен

преди 3 години

ИТН, на любимецът, на Газрром, Слави чалгаря, старият ерген, предложи протеже на Божков, за премиер, с което доказа, зависимостта си от Божков черепа. Сомо глупацициха гласували повече за тях.

163

Анонимен

преди 3 години

Прогнозата за московския проект ИТН, е силно преувеличена, много от излъганите избиратели на чалгаря Слави, вече няма да гласуват за него. Нищоправещите и мълчаливи политици, с изключение на Тошко ***, който сипе хули и попръжни срещу политически противници, ще бъдат върнати в шоуто, където им е мястото. Защо, данъкоплатците, да им плащаме големите депутатски заплати, които си гласуваха, за нищо правенето?

162

Анонимен

преди 3 години

Постоянно подхвърляните партенки , на които обезателно трябва да вярвате , ос-мър-дяват душичките на обработваните последната година проститетърчета , за това не се учудвайте на смра-дта , която се носи навсякъде . Когато минавам близо до такъв , съм късметлия ако някой близък-ъ--дне , та да подишам чист въздух.

161

Анонимен

преди 3 години

Марионенното правителство на проваленият политик и руски слуга Радев, платено от Божков черепа, тепърва ще събира негативи. Защото времето на гръмките фрази и обещания, бързо отминава и цялата истина, лъсва от долу.

160

ДДРОнег

преди 3 години

ЧЕстно , не мога да намеря от много години някой, който да се осмели д ами каже, че е гласувал за герП !!! . . . . . .Та не знам, има ли въобще истиснки гласоподаватели, които да гласуват за грП, без да им плащат ?! .....Е, освен техните лидери, де ?!